Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 4 aug 2005 21:30 de sabba35

zi tu daca dupa o baie pe inserat si o bere rece mai stii cine-i nemesis!:D:D:D Apropo'...cine-i nemesis?:D:D:D

Re: Cont furat

din 4 aug 2005 19:37 de nemesis

si in ce cont ti-ai primit mesajul?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce

din 4 aug 2005 19:01 de romy

ok...sorry...my bad...m-am lasat dus de val shi nu am mai pus shi ceva ontopic...:~*:~*:~* so...nu cred ca se poate descrie in cuvinte ce simti in timpul unui orgasm...poate ff putin din pct de vedere fizic...shi depinde daca faci sex sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: sangerare in timpul actului???

din 4 aug 2005 18:42 de izamicutza

pai atunci cand am avut sangerarea ......el m-a luat cam dur .oare e posibil sa fie asta motivul?is eu mai sensibila?ca primele 2 acte au fost fara sangerari deoarece am facut exact cum am vrut eu.......adik incet ,chiar f. incet la inceput...iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simt

din 4 aug 2005 18:41 de Wanted2

".da' foarte putine au vreo legatura cu topicul..." pai atunci de ce postezi tocmai tu pe topicul asta care se chema "cum puteti descrie ce simtiti" .. si nu " ce credeti depsre acest forum"... :ermm::ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti

din 4 aug 2005 18:38 de romy

cu mana pe inima pot sa zic ca asta e cel mai tare post de pe site....;););) :ok::ok::ok: bravo omule...ai surprins cum nu se putea mai bine ceea ce se intampla pe site-ul asta...se discuta multe...da' foarte putine au vreo legatura cu ...

Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 4 aug 2005 17:50 de sabba35

Io ....ce sa zic...nici nu prea am habar si nici foarte multa istorie n-am citit!:(( De ce "o folosesc".....pe cine " o folosesc"? Pe expresia IO?:D:D:D

Re: Re: Re: Re: sangerare in timpul actului???

din 4 aug 2005 16:45 de Wanted2

Dupa ce ti se rupe himenul, nu mai sunt motive pt nici o sangerare. Daca totusi vei mai sangera, inseamna ca sunt pb putin mai grave. Cat despre durere depinde si de partenerul tau, de cum se poarta cu tine. :D

Re: Cum e...

din 4 aug 2005 16:05 de ExoticDream

Pai suna ceva in genul.... [i][b]Cum votam (ghidul tanarului infocat)[/b][/i] Daca tot vrei s-o pui, invata sa o faci bine ! Informatii preliminare 28 noiembrie 2004 este ziua votului, ziua cand e musai s-o pui, ziua in care toti ...

Re: Re: tru3 love ?

din 4 aug 2005 15:36 de ExoticDream

Nu cred ca atunci cand iubesti "treci peste aproximativ orice", ci ca ajungi sa iubesti doar in cazul in care compatibilitatea este mare, iar acel "orice" despre care vorbesti isi restrange aria substantial. Nu este nimic rau ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti

din 4 aug 2005 14:00 de izamicutza

Lasa ca si eu am fost virgina si pana acuma numai un orgasm am avut!!!dar slabut!:-`):((?):ermm::huh:

Re: Re: Re: sangerare in timpul actului???

din 4 aug 2005 13:39 de izamicutza

Multumesc pentru sfat .Eu nu cred ca e cazul sa ma duc la medic daca nu ma doare ...si nici nu-mia mai curs sange decat in timpul actului.Dar daca himenul s-a rupt o sa-mi mai curga sange vreodata in timpul actului?si o sa ma mai doara sau o sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Sex la BigBrother

din 4 aug 2005 12:56 de DinCluj

Da ai dreptate, unele vedete femei din ziua de azi isi cam fac "reclama" in cele mai neobisnuite forme pentru a atrege popularitatea masculina mai ales...(vezi Daniel@ Gyorfy, blonda de la Bordo cand a "dansat" fara lenjerie ...

Re: Lesbianism

din 4 aug 2005 07:38 de Artemis`

intrebarea e : daca itzi place mai mult decat crezi?:ermm:

Re: Re: Ex-fantasme!

din 4 aug 2005 03:59 de ExoticDream

Uite de-aia imi placea mie ideea aia cu doi virgini! No memories, no nightmares! Acum trecutul ca trecutul, intr-un fel este poate dead and buried, dar ai idee cum este sa-ti imaginezi ce face in prezent persoana la care tii? Ce sex oral cand ...

Re: Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 4 aug 2005 03:37 de nemesis

Da, dar numai daca tu esti sabba... :D :D :d

Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 4 aug 2005 03:29 de ExoticDream

Asa e, stiti vorba aia... ce-i mult strica! 6 ore de sex inseamna un consum de energie urias, trebuie sa dormi 15 ore ca sa "te recuperezi" si s-a dus pe apa Sambetei tot ce mai aveai in plan in rest! In plus, exista sanse mari sa te ...

Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 4 aug 2005 00:51 de Wanted2

:wacko::wacko::wacko: Sunt putin in dubiu... mesajul era lasat pt mine? eu n-am ramas blocata pe la respectivul citat... Poate e prea tarziu... si inca mai "rumeg " la ceea ce ai spus ca sa imi dau seama cui era adresat PS: nu, ...

Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 4 aug 2005 00:35 de nemesis

Caldura mare, domnule! Cred ca a ramas la citatul acela: "Io, Stefan Voievod..." :D Minte de copil, domnule! :lol: :lol:

Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 4 aug 2005 00:08 de Wanted2

Acum pe bune... tu stii din istorie cand se folosea "IO"? chiar sunt curioasa daca ai habar... Banuiesc ca da din moment ce o folosesti, era doar o curiozitate :D :huh::huh::huh:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2894 din 3732
«   1 ... 2891   2892   2893   2894   2895   2896   2897 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare