Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: depresie din 3 aug 2005 09:44 de valentine
Bai la faza cu mancatul si fumatul a cate 2 pachete de tigari pe zi...asa sunt si eu de cateva sapt...asta inseamna ca sufar de despresie?
Re: Re: Proba de examen?! nuuu, doar proba de...ge din 3 aug 2005 04:56 de SORIN28
Nu stiu de ce, dar parca nu te vad lovind o fatafemeie
Re: Re: Re: Re: gynecomastia sau surplus de grasim din 3 aug 2005 04:06 de Wanted2
Ma..da cred ca sunt inainte si dupa...pt k...daca esti atent veo observa ca in toate cele 3 poze respectivul are pe bratul stang sus o pata... :D
Te-ai gandit ca poate e doar o problema psihologica? Poate ai auzit de Gynecomastia , te-ai ...
Re: gynecomastia sau surplus de grasime ? din 3 aug 2005 03:59 de Wanted2
A..uite ca mai gasi un posibil factor care determina gynecomastia, dar nu asa grava. Daca cineva din familie foloseste crema pe baza de estrogen, si ai avut contact prelungit cu pers respectiva... poate sa apara gynecomastia.
Medicamentele care ...
Re: tru3 love ? din 3 aug 2005 03:35 de ExoticDream
"True love" se intampla destul de rar, in majoritatea cazurilor doar ni se pare ca iubim cand, de fapt, nu facem decat sa fim eventual indragostiti de cineva, confundam prea usor o atractie trecatoare, adesea doar sexuala, cu ...
Re: Re: Re: gynecomastia sau surplus de grasime ? din 3 aug 2005 03:28 de Wanted2
Pai mie mi se pare cat de cat simplu :
1. esti obez... apare gynecomastia .. urmezi o dieta... daca nu functioneaza, trebuie sa apelezi la chirugie.
2. nu esti obez, atunci nu merge ideea de dieta, si nu ramane decat operatia.
In pubertate ...
Re: depresie din 3 aug 2005 03:22 de xxxxx
Asculta muzica!
Iti recomand Manowar, Dio, Whitesnake ...
Now you're gone - e f potrivita situatiei ;-)
E bun si Mozart.
Pot sa-ti trimit mp3-uri, daca vrei.
Eu, cand sunt suparata ma uit in oglinda. E terapia mea, sa ma uit in oglinda, ...
Re: Re: Din ciclul: din 3 aug 2005 03:13 de ExoticDream
Si daca e si ea virgina si incepatoare, tot "treaba" ei este? Hmmmm.... cred ca fraierul ala (de penis) ar trebui sa stie instinctiv drumul, nu de alta, dar altfel ce fac aia doi, suna un prieten sau intreaba publicul?!? Eu zic sa puna ...
Re: Re: gynecomastia sau surplus de grasime ? din 3 aug 2005 02:49 de xx
Mai da ce bine stiti sa folositi Google-ul. Crede-ma ca l-am folosit si eu. Stiu toate astea.
Dar intrebarea mea era de unde poti sa iti dai seama daca e surplus de grasime(ceea ce inseamna ca printr-o dieta se rezolva) sau e gynecomastia(ma ...
Re: depresie din 3 aug 2005 02:25 de ExoticDream
Este ciudat sa nu stii daca ai iubit-o sau nu. Daca nu a fost iubire, suferi doar de pierderea unui "ceva" pe care te-ai obisnuit sa-l ai in preajma (old habits die hard), iar aceasta pseudo-depresie nu va dura mult. Daca insa ai ...
Re: sex virtual din 3 aug 2005 02:20 de DarkAngel
mai bine ai incerca sa obti un orgasm in lumea reala... plus ca daca e pe net.. ala poate sa vorbeasca doar asa nu inseamna ca se si intampla ce zice.... nush sincer zis acuma sexul virtual nu mi se pare a fi o solutie
Depresie post despartire! din 3 aug 2005 02:11 de depresy
hmm tocmai mam despratit de o pers pe care credeam ca o iubesc.. hmm porababil ca am si iubit-o ...dar acuma am intrat intr-o depresie cumplita si nu mai am chef de nimic nici sa mananc stau si fumez toata ziua.... 2 pachete pe zi.... si nu mai stiu ...
Re: Tips&Tricks despre sex din 3 aug 2005 02:02 de xxxxx
Asta e o teorie de la yoga bivolara.
Efectele nu sunt nicidecum asa cum se povesteste; te poti alege cu dereglari grave (fizice si psihice).
Si daca tot esti atent sa te "concentrezi" cand mai ai timp sa iubesti?
Re: Re: Re: Sex neprotejat din 3 aug 2005 01:48 de Wanted2
In final alegerea voastra va fi . :D Depinde si de priceperea ta, daca alegeti metoda Coitus Intreruptus; pt metoda calendarului e bine ca ea sa aiba un ciclu regulat. Daca ea stie sa fie atenta dieta sa.. atunci nu cred ca vor fi ...
Re: gynecomastia sau surplus de grasime ? din 3 aug 2005 01:41 de Wanted2
Gynecomastia insemana o acumulare de grasimi si testut glandular la nivelul sanilor, la barbati. Deci gynecomastia asta inseamna, surplus de grasime.
Nu sunt doctor... nu e o parere avizata, dar din cate am intels treaba sta asa:
La ...
Re: Re: Sex neprotejat din 3 aug 2005 01:06 de DarkMan
Thks. Tinand cont ca prietena mea se mentine cu dieta (adica din firea ei nu mananca mult si la ore ciudate) plus faptul ca este slabutza (adica este bine proportionata la 1.63m la circa 46Kg) se poate sa nu aibe probleme?
Iar partea cu metoda ...
Re: Sex neprotejat din 3 aug 2005 00:54 de Wanted2
Hmz... multe cupluri se bazeaza pe metoda calendarului sau baiatul nu ejaculeaza in vagin * medtoda Coitus Intreruptus... parca:-`:ermm: ) Personal nu as folosi o metoda din cele naturale ( BEtter safe than sorry...:D)
E adevarat ca sunt fete ...
Sex neprotejat din 3 aug 2005 00:31 de DarkMan
Salutare! Sunt nou inregistrat, dar am vizitat site-ul de mai multe ori pentru diverse subiecte.
Vreau si eu cateva pareri sau sfaturi.
Ideea este ca sunt impreuna cu prietena mea de 3 ani. Eu sunt primul ei prieten si de cand suntem impreuna ...
Re: Re: sex virtual din 2 aug 2005 23:43 de DinCluj
Sincer un baiat nu cred ca poate asa ceva...DAR am vazut pe Discovery Channel ca printr-un anume fel de exercitii Yoga femeile pot sa obtina orgasm fara sa se atinga.:~*:love::love:Ma intebam totusi ca e aici la subiectuil asta, cum e sexul prin ...
Re: Re: Re: Re: Pilula contraceptiva pentru.... ba din 2 aug 2005 23:20 de valentine
Daca ingrasa, ma fac idiot...:D
Pagina 2896 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||