Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 3 aug 2005 22:59 de sabba35

Suntem impacati sufleteste.....vacanta placuta!:D:D:D

Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 3 aug 2005 22:51 de ExoticDream

Noi facem parte din categoria celor care cred ca ochii care se vad rar nu se uita, nu-ti face probleme! ;););)

Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 3 aug 2005 22:49 de ExoticDream

Asadar..... cand sa fie? Nu de alta, dar poate plec si eu in vacanta un pic si nu-mi tihneste daca nu va stiu impacati sufleteste! B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Din ciclul:

din 3 aug 2005 22:45 de ExoticDream

Si daca fata nu s-a priceput "sa bage bijuteria in cutiuta" (ce poet esti! ), sa inteleg ca numita comoara a gasit drumul de una singura? Cu experienta sau fara, presupun ca ati ajuns pana la urma acolo unde trebuie, nu? Doamne, cat caz ...

Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:))))

din 3 aug 2005 22:42 de EuAluka

doar daca isi cumpara webcam nemesis!:D:D:D

Re: Re: Pt Aluka

din 3 aug 2005 22:41 de EuAluka

imi pare rau dar folosesc suse..!chiar cautam ceva pentru el cand ma simt singur!:D

Re: Re: Pt Aluka

din 3 aug 2005 22:38 de sabba35

:D:D:D:D:D:D:D Beiiiii, cand mai scoti din astea adu-mi si un tub de oxigen ca lesin de ras!:D:D:D:D:D:D:D Ia incearca sa ai vreo treaba cu mine........:D:D:D:D

Re: Re: tru3 love ?

din 3 aug 2005 20:58 de DarkAngel

In sfarsit un raspuns calumea la o intrebare mai neclara pt majoritatea celor care au raspuns... MS ExoticDream :D

Re: Re: sangerare in timpul actului???

din 3 aug 2005 17:46 de Wanted2

Ai grija totusi. SUnt cazuri in care aceste sangerari sunt datorate unor rani ( poate chisturi), in special la niveulul colului uterin. Daca observi ca inca te doare si ai sangerari, sa te duci la doctor. :D

Re: buna

din 3 aug 2005 15:16 de Wanted2

Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Prezervativul e f eficient? La ce fel de pastile te refei? Inteleg ca la pilula de a II-a zi? nu??:ermm::ermm::wacko::wacko:. Pai nu e nevoie sa o iei, deoarece POstinor (pilula de a 2-a zi) se ia doar in ...

Re: buna

din 3 aug 2005 14:55 de valentine

Buna si tie...daca zici ca a pus prezervativul s.a.m.d nu e nevoie sa iti faci griji si nici sa iei pastile pt ca poti sa te ingrasi...asa am citit si eu pe aici, ca daca iei anticonceptionale te ingrasi :blink:...dar tu cati ani ai?

buna

din 3 aug 2005 14:50 de alina

buna ziua am o ruhaminte va rog ajutatima asear ma facut dragoste cu prietenul meu si el normal si pus prezervativ dar eu vreau sa stiu sigur daca ma rams sau nu totusi mie frica va rog ajutatima si pe mine si cum trebui sa iau apstilele ? eu am ...

Re: Sex la BigBrother

din 3 aug 2005 13:44 de Wanted2

Poate sunt o persoana mai pudica, dar nu as putea sa apar intr-o astfel de emisiune. Initimitatea unei persoane este "a ei" ca sa zic asa... si nu trebuie sa o imparta cu alte mii de pesroane, iar sexul e o chestie de 2 persoane (ma rog ...

Re: Postinor ????? Pls Help

din 3 aug 2005 13:29 de Wanted2

NU!!!!!!!!!!!!! Sa nu faci asemenea prostie. Postinor este o pastila care se ia in caz de urgenta, atunci cand are loc un contact sexual neprotejat. In plus are diferite efecte secundare (dereglari ale menstruatie - de obicei iti vine mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: gynecomastia sau surplus de gr

din 3 aug 2005 13:13 de xx

Sers, da destul de util ce ai zis tu. Asa cred si eu ca e poate inainte si dupa. Nu... gasisem pe net niste chestii si "hopa"...sa fie si la mine?! :) Nu e diagnostic de doctor, si da poate sa fie psihologic pt ca iti vorbeste unu de ...

Re: Re: Sex la BigBrother

din 3 aug 2005 12:20 de valentine

Mai treaba e ca sexul oral in intimitate e ceva cat se poate de normal...dar sa stie toata lumea ca x-uleasca ia facut sex oral lui x-ulescu...e cam nasol :wacko: si sa mai apara si poze sa vada toata lumea cat de priceputa e tanti e si mai ...

din 3 aug 2005 10:52 de DinCluj

Despre ultimul subiect eu cred ca desi fiecare dintre romani (aproape) fac sau viseaza la un oral nu cred ca ar fi meritat persoana respectiva sa i se faca o asmenea reclama. Asta ca si in cazul pozelor cu Bebelusa carcotasilor. Parerea mea e ca ...

din 3 aug 2005 10:52 de DinCluj

Mai da nu care cumva sa va inghesuiti sa raspundeti ca....Hai c-am glumit:~*:flowers:dar mai ziceti si voi ceva nu treceti asa nepasatori pe aici....Ziceti ce credeti de subiect, dacaati face , daca ati mnerge , daca si cu parca... Si ce mai ziceti ...

Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 3 aug 2005 09:50 de valentine

Nu stiam ca nea Bivolaru gandeste tot ca mine :D :D :D...de dereglari nu stiu nimica...stiu doar un efect secundar care prefer sa il tin pt mine...si chestia e ca trebuie sa fii tare pampalau sa stai numa sa te concetrezi cum zic ei in ...

Re: Re: Re: Din ciclul:

din 3 aug 2005 09:45 de valentine

hahaha hai ca mi-ai adus aminte de a doua mea partida de sex, dragoste sau cum vrei tu sa ii zici...nu stiam sa introduc bijuteria in cutiuta si ii spuneam de fiecare data pretenei ca mie imi place ca fata sa bage ala acolo :D :D :D (ca nici ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2895 din 3732
«   1 ... 2892   2893   2894   2895   2896   2897   2898 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare