Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ex-fantasme!

din 5 aug 2005 11:03 de MachoMan

Nu am realizat asta abia acum, noi am fost sinceri inca de la inceput si am stiut care ne este trecutul. Nu-ti imagina ca a devenit o obsesie sau ca-i fac capul calendar cu chestia asta! Pur si simplu uneori ma roade acest gand, cu o intensitate ...

Re: Re: Ex-fantasme!

din 5 aug 2005 08:01 de SORIN28

Da, si noi suntem tampiti!!! Tinea super mult la tine dar nu indeajuns de mult ca sa fie numai cu tine:ok:

Re: Ex-fantasme!

din 5 aug 2005 07:58 de SORIN28

De doi ani jumate abia acum ai realizat ca te deranjeaza ca a fost altcineva inaintea ta?!In timpul asta de cate ori i-ai zis asta? Cum poti trece peste asta?! Simplu, ai doua variante: ori nu te mai gandesti ori va despartiti(daca obsesia asta e ...

Re: Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 5 aug 2005 07:04 de xxxxx

Imi place freza ta, desi e putin demodata. Imi place foshnetul aripilor tale! O:)

Re: Re: Re: Tips&Tricks despre sex

din 5 aug 2005 06:55 de xxxxx

Da, unele chestii merg, ai dreptate. Faza e ca sperma retinuta se elimina prin urina. E riscant sa nu ejaculezi... pot aparea probleme de prostata, unii muschi se atrofiaza (cei care fac ca sperma sa iasa cu presiune), posibil impotenta. Faza ...

Variatiuni pe aceeasi tema....

din 5 aug 2005 03:26 de ExoticDream

Regele Mihai isi aminteste: "Prea putini recunosc ce-am facut noi atunci. Dar, n-am facut-o pentru ei, am facut-o pentru noi..." Trecand in zona sfanta, minunea facuta de Dumnezeu cu vaduva Anastasia: "Asta-i minune mare! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 aug 2005 01:35 de nemesis

:D :D :D :D Good points! You are on the right track, baby! :lol:

din 5 aug 2005 00:16 de EuAluka

n-am timp si nici chef sa citesc!poate maine...,pastreaza-tzi fortele!somn usor!:D

din 5 aug 2005 00:14 de Wanted2

NU prea... ca nu a demonstrat in tot ce a scris decat ca : 1. vocabularul pe care il are e limitat, probabil are versiunea trial 2. ca nu stie sa se apare, ca habar nu are de ce vorbeste si foloseste ca mod de aparare invective aduse la pers ...

Re: Re: Re: Re: Re: Un secundo pentru Nemesis!:)))

din 5 aug 2005 00:05 de ExoticDream

Baia aia pe inserat plus un Pepsi de la gheata pot fi extrem de romantice.... mmmmmmmm...., in functie de context, este posibil sa uiti de tine, de.......! :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simt

din 4 aug 2005 23:12 de ExoticDream

Ideea nobila chiar exista, nu de votat este vorba, iar talmes-balmesul de care vorbesti se refera probabil la faptul ca, de la eternele probleme precum "O am prea mica?", "Cum sa o dezvirginez pe prietena mea?", "Cum sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cont f

din 4 aug 2005 22:32 de sabba35

Bai....da tu chiar esti desteapta tare! hai sa-ti spun un secret! Ia o foaie si noteaza cine ce a zis...si cand incerci sa raspunzi unuia.....nu te lega de postul altuia! ca si asa e o varza totala aici........aaaa....cred ca tu esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

din 4 aug 2005 22:30 de Wanted2

Eu as vrea sa citesc cartea pt k felul lui de a gandi, de a vedea dragostea mi-au starnit curiozitatea. Uite ceva la care nu m-as fi gandit niciodata , in legatura cu true love: "Cea mai puterninca dragoste , este cea ...

Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

din 4 aug 2005 22:25 de ExoticDream

Am citit si eu acel review pe Internet (este cel care mi-a starnit curiozitatea), in oras "la mine" am gasit cele doua carti mentionate, cea pe care o caut a fost publicata de aceeasi editura, dar momentan nu mai exista in librarii.... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 22:25 de Wanted2

NU ..plangeam ca sa stii ca sunt alaturi de tine daca iti gresesc la operatie sexul... ca vazui ca nici tu nu prea stii exact ce esti. Daca ai timp, iti explic eu cum se poate afla, printr-o metoda stintiifica, dar necesita sectionarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 22:21 de Aluka

esti nervoasa?:)

din 4 aug 2005 22:18 de sabba35

Apropo'...ce cauti pe site-ul asta? Daca-mi spui.....iti spun parola!:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

din 4 aug 2005 22:18 de Wanted2

Ai auzit de ironie , sarcasm si hiperbolizare?? :-`:-`:-` A da... daca tot vad ca esti interesat... cred ca primarul nu are copii inca... :D:D:D

din 4 aug 2005 22:17 de sabba35

Duhhhh ce bine ......m-am linistit!:D:D:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cont furat

din 4 aug 2005 22:14 de Wanted2

E "grele" pt tine... pai tu nu stii daca esti barbat sau femeie... chiar trebuie sa intrebi pe altii? Imi pare rau daca esti cumva intersexual si nu ai sexul determinat inca... s-a mai intamplat, stai linistita, nu e prima data. Dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2893 din 3732
«   1 ... 2890   2891   2892   2893   2894   2895   2896 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare