Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sperma... din 9 aug 2005 12:51 de ExoticDream
Ca s-a intamplat fara sa fiti pregatiti....hmm, sa zicem ca inteleg (ale dragostei valuri)..., dar atunci ar fi trebuit sa va ganditi la metode naturale de protectie... ce nu inteleg este cum e treaba cu "el nu a terminat actul", vrei ...
Re: Problema lui aditu! din 9 aug 2005 12:27 de ExoticDream
Raspuns de la d33a pentru aditu:
"lui ii este doar draga. pt o fata inseamna f mult prima experientza si daca dupa ce s-ar produce marele eveniment la putin timp ei s-ar desparti .. ea ar fi distrusa .. mai ales k deja il iubeste .. el treb ...
Re: nedumerire din 9 aug 2005 12:15 de ExoticDream
La candidoza, chlamydiaza si trichomoniaza, secretiile vaginale sunt albe, singura infectie in care secretia este galben-verzuie este gonoreea (blenoragia). Infectia se poate transmite de la femeia bolnava la copil. La fetite se manifesta forma ...
Re: sperma... din 9 aug 2005 12:10 de Dru_me
Mama da' ce stil de a explica ai...
Tu nu stii ca poti sa ramai insarcinata si daca lui i-a ramas putina sperma pe deget si pe urma se "joaca" cu tine?Daca a ejaculat o data si pe urma aveati de gand sa continuati actul,trebuia sa-l ...
Re: Re: Re: cu mai multe din 9 aug 2005 11:55 de ExoticDream
Ai facut ceea ce trebuia sa faci din clipa in care ai vazut ca, desi ii oferi totul, el nu este multumit si mai cauta satisfactie si aiurea. Nu are nici macar penibila scuza ca e pusti si vrea "sa vada cum e"! Sa fi aflat de o singura ...
Re: Re: cu mai multe din 9 aug 2005 11:08 de d33a
da ... ms mult de tot pt sfaturi .. mi-au fost de mare ajutor .. asa am facut. i-am zis sa ramana cu celelalte si pe mine sa nu ma mai caute .. mi-a fost f greu ... sunt distrusa ... dar sper k a meritat ... de fapt .. sunt sigura k am facut ceea ce ...
Re: cu mai multe din 9 aug 2005 02:37 de ExoticDream
Toata lumea cu scaun la cap iti va spune acelasi lucru: da-i papucii, DUMP THE DUMB! Nu inteleg cum de suporti sa te atinga un individ care nu se jeneaza sa-ti spuna ca vine din patul altora! Chiar nu ti-este sila??? Nu-ti face iluzii ...
Re: cu mai multe din 8 aug 2005 21:51 de anca
deci...e clar ca nu te iubeste daca mai are si alte aventuri...ai doar 18 ani si ai destul timp ca sa gasesti pe cineva care sa te merite cu adevarat si pe care sa nu-l mai imparti cu nimeni...eu sunt foarte posesiva si nu as accepta ca prietenul meu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help!!! din 7 aug 2005 22:22 de xxxxx
Crezi?:mellow:
Sa mori tu? :D
Nu sunt "direct interesata" ptr ca folosesc alte metode contraceptive.
N-am auzit, asta e!
Iar de banuit, chiar nu am banuit:D deoarece:
- daca esti perfect sanatoasa (no BTS) nu ai scurgere ...
Re: Re: Re: ????? din 7 aug 2005 10:51 de sabba35
Eu , de exemplu, daca am un televizor.....foarteee drag...si are tubu ars....il arunc oricat mi-ar fi de drag...nu-l fac acvariu!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2005 10:42 de sabba35
si mai sunt copil intersite-uri ca nu stiu la care sa ma opresc si mai sunt copil interplanetar....ca nu stiu nici pe ce lume ma aflu si tot timpul ii intreb pe altii: unde sunt? ce zi e azi? da...in ce an suntem!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2005 10:36 de sabba35
Aaaa, n-am nici macar versiunea trial.....ci aia demo!:D:D:D
Da, ma, esti foarte intelingenta....m-ai convins si mi-ai si demonstrat.....sau invers cum vrei tu....
dar explica-mi si mie forma asta de exprimare: "foloseste ca mod de aparare ...
Re: Re: Re: Ma doare din 7 aug 2005 02:06 de un dracusor
Re: Sal again!!! din 7 aug 2005 00:53 de SORIN28
Si, trecand la fapte diverse, de ce dispare placerea in timpul actului?! Si da acea persoana este Valentine(daca nu ma insel), ce incepi si tu ca ChuCho cu melodia lor( pentru profani, melodia se numeste - Nu vreau sa dau nume)
Re: Re: Re: Re: Re: Help!!! din 7 aug 2005 00:33 de SORIN28
Esti mai bata decat 12 noaptea, adica stiu eu ca baiat astea si tu care esti direct interesata habar n-ai, si chiar asa cati ani ai?! Poate mai ai timp sa inveti:D:-`;)
Re: ????? din 7 aug 2005 00:29 de SORIN28
1. Placere cu adevarat ai sa simti doar atunci cand o faci cu cel pe care il iubesti.
2. Nu, nu e normal ca in 5 luni sa te simti o singura data bine
Vorba lui Valentine, si fara suparare, dar te-ai gandit daca nu cumva esti doar o statie cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpe din 7 aug 2005 00:17 de SORIN28
Cam nashpa pentru bagatorii in seama, dar pentru tine am sa fac o exceptie:flowers:Si chiar era nevoie sa ii precizezi pe alde garcea?!:D Am un "respect" deosebit pentru ei:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului din 7 aug 2005 00:14 de SORIN28
Cartea se numeste "codul bunelor maniere" si daca esti interesata si ai putin timp ii dai o cautare si o gasesti. VIVE LE GOOGLE. Si am citit-o cand eram copil;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-u din 6 aug 2005 23:53 de sabba35
Bai, eu ma autosesizez.....mai rau ca politaii!:D:D
Daca nu ma baga nimeni in seama ....ma bag singura....uite asa de-a naibii!:D:D
Re: Re: care e parerea voastra boys & girls? din 6 aug 2005 22:41 de onutza
prietenului meu d exemplu ii place sa ramana o linie fina ( adica ma epliez aproape d tot.. dar nu e chiar d tot:p) . nu ii place sa arat k o fetita:,
Pagina 2890 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||