Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Femei celebre - Quiz! din 5 aug 2005 19:19 de valentine
11.Mama lui Vali a nascut cea de a opta minune a lumii numita:
a)Vali
b)Valentin
c)Valentine
Re: Re: Femei celebre - Quiz! din 5 aug 2005 18:45 de ExoticDream
E un simplu test de cultura generala.... despre femei, chiar daca nu stii (toate) raspunsurile, poti oricand sa folosesti Internetul, informarea este unul din scopurile sale principale, nu? Daca nu, poti astepta sa postam noi raspunsurile. Chiar ...
Re: Femei celebre - Quiz! din 5 aug 2005 18:16 de SORIN28
Asta ce e?! Vrei sa fii sexpert?!:blink::-`:D:ok:
Re: Sex Quiz 2 din 5 aug 2005 18:14 de SORIN28
1. Fara sex
2. Nu stiu
3. Frica de sex?!:blink: e prima data cand aud asa ceva
4. Calorii in sperma?!
5. Habar n-am
6. 1"numar" = 7km alergare, la o oara nu stiu
7. Asta e problema ei
8. Cred ca varianta D
9. Varianta ...
Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului din 5 aug 2005 18:07 de ExoticDream
Avand in vedere ca suntem intr-un spatiu virtual, esenta este in ceea ce scrii, in ideile pe care le exprimi, inclusiv in modul in care le exprimi, in comportamentul pe care il ai in interactiunile cu ceilalti. Cineva spunea ca aici fiecare nu ...
Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 5 aug 2005 18:02 de SORIN28
Motive, scuze si alte balarii. Parerea mea este ca pana dupa varsta de 20 de ani nu poti avea o "relatie de durata". Stiu ca sunt cazuri de cupluri care vorbesc din anu 1 de liceu si care reusesc sa o scoata la capat si sa termine cu o ...
Re: Femei celebre - Quiz! din 5 aug 2005 17:49 de Wanted2
1-a)
2-c)
3-a)
4-b)
5-c)
6-a)
7-b)
8-b)
9-c)
10-a) ( cred ca a fost chiar prima persoana care a castigat si un al doliea premiu Nobel)
:D:flowers:
Re: Re: Re: pls help repede din 5 aug 2005 17:49 de SORIN28
Nemesis, oare chiar nu te poti abtine de la "glume". Chiar nu intelegi ca nu esti glumet?! Daca nu ai ceva de zis, de ce nu taci?! Incerc sa-ti vad latura buna(asa cum m-a sfatuit cineva) dar nu gasesc nimic bun in tine
Re: Re: Re: Ex-fantasme! din 5 aug 2005 17:36 de SORIN28
Nu-mi imaginez nimic, pur si simplu a fost o intrebare.Daca ii faceai capul calendar cu panarama asta garantez ca erai parasit de mult. Inteleg ca te roade dar, sincer, nu isi au rostul altfel de chinuri(pentru ca asta sunt). Oare conteaza chiar ...
Femei celebre - Quiz! din 5 aug 2005 15:52 de ExoticDream
Daca la capitolul "Sex" stam binisor, sa vedem cum e cu femeile....!
1. Ida Rosenthal a inventat:
a) sutienul
b) ciorapii de dama
c) jartierele
2. Anne Newport Royall a fost prima:
a) femeie judecata intr-un tribunal
b) ...
Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 5 aug 2005 14:58 de ExoticDream
Ceva-ceva motive de neincredere i-o fi dat si ea, nu cred ca se stresa el chiar degeaba! Exista o varsta (14-16 ani) cand multe fete fac pe interesantele, adora sa fie in centrul atentiei (baietilor), sa zdrobeasca si inimi daca se poate, de ...
Re: Nush ce ma fac fara ea din 5 aug 2005 14:31 de OaNa
:(:(imi pare rau pentru tine dar si eu am patit ceva asemanator dar eu sunt fata nu stiu poate au adus-o la exasperare cu intrebarile alea si cu lipsa asat de incredere stiu ca este greu dar cateodata trebuie sa te mai si abtii de la genul asat de ...
Re: Re: pls help repede din 5 aug 2005 14:23 de nemesis
Eu cred ca tu citesti prea mult Proust... :D (Prietenii stiu de ce! :) )
Re: sex din 5 aug 2005 13:59 de OaNa
nu din cate stiu eu nu poti sa ramai insarcinata daca nu ai contact sexual de exemplu faci sex oral intri in contact cu sperma dar nu ramai insarcinata deoarece spermatozoizii nu au intrat in contact cu nici un ovul nu nu ramai insarcinata
Re: pls help repede din 5 aug 2005 13:42 de OaNa
hello!!! aici oana mai nu te stresa ca nu ai cum sa ramai daca sa spalat si aia cu ciclu da cinci zile dupa ciclu e perioada cea mai fertila dar nu iti face griji ca daca s-a spalt pe maini nu ai ce sa patesti lasa nu mai fi ingrijorata ...
Re: Re: Re: Re: Fimoza din 5 aug 2005 13:38 de lulu
Probabil ca esti doar necircumcis. Ceea ce vezi tu in filmele americane in majoritatea cazurilor sunt circumcisi si aia nu mai au nici un fel de piele "in plus" ...fata de tine. Daca preputul acopera capul penisului nu e nici o problema, e ...
Re: tru3 love ? din 5 aug 2005 13:14 de OaNa
hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si ...
Re: Re: Sex Quiz 1 din 5 aug 2005 12:50 de Wanted2
Corectare la intrebarea 5: Da
:~*:~*:~*NU stiu de ce dar eu intelesesem daca antibioticele pot avea efectul contraceptivelor.
:D
Re: spalaturi vaginale din 5 aug 2005 12:46 de Wanted2
Spalaturile vaginale se pot face cu ceai ( de sunatoare,de musetel,de pelin, etc) dar exista si solutii pe care le poti gasi in farmacii, sau chiar plafare ( de exp: Plant Intim).
Dar din cate stiam am eu, daca nu ai nici o pb nu are rost. E de ...
spalaturi vaginale din 5 aug 2005 12:33 de mimi
Ce parere aveti de spalaturile vaginale? stiu ca ca nu e bine sa se faca astfel de spalaturi, pentru ca se duce flora bacteriana si pot aparea infectii periculoase. Vaginul se autocurata.
Spalaturile se fac numai daca ai probleme? se fac dupa ...
Pagina 2892 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||