Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: nu stiu ce`i cu mine din 12 aug 2005 01:00 de OaNa
god fata aia e obsedata mi se pare ceva super iesit din comun !!!! dar na eu as fi omorat-o serios si ai mai vb cu ea de atunci???????????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2005 00:40 de squaw
Pentru ca ele are parerea ca trebuie sa-si rezolve problema cu noi...Moara MASSA daca nu e usor sa tiii toata pagina pe ist foruum....Ionel avea mari problems pe vremuri ca era multe subiecvte pe prima pagina:-`
Re: Re: pain... din 11 aug 2005 14:12 de fantasy
se poate sa simti un anume disconfort dupa primul contact sexual..depinde de gradul de excitare si de cat de atent e partenerul.In plus,zici ca el s-a jucat putin pe acolo..se poate ca fara sa vrea sa fi facut vreo miscare gresita care sa-ti provoace ...
Re: Re: Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis .. din 11 aug 2005 13:35 de fantasy
incearca sa le cauti mai bine...e greu sa dai de ele daca ele sunt doar cateva inconjurate de multe alte persoane "rele".poate poti vedea doar rautatea asa de des intalnita..si nu mai ai ochi si pentru ceea ce este ...
Re: nu stiu ce`i cu mine din 11 aug 2005 10:15 de Dru_me
Mi se pare absolut normal sa te simti asa din moment ce tu nu it-ai dorit sa se intample asta.Iar fata...cred ca are ceva probleme la cap si probabil ca nu prea gaseste tipi care sa accepte asa ceva cand sunt treji asa ca...ea a profitat de ...
Re: :)) Cadou pentru ExoticDream :)) din 11 aug 2005 03:13 de ExoticDream
Imi pare rau, nu cred o iota din fantasmagoriile astea, nici macar ordinea nu imi pare logica ("nu-i ordinea firesca ce ei a fi sustin" )... cum adica.... sex-atractie-atasament? Pai cine face intai sex descopera iubirea/atractia in el ...
nu stiu ce`i cu mine din 11 aug 2005 02:19 de rah0
Hello
M`am confruntat cu urmatoarea problema , am ajuns la sex cu o tipa din zona si sa intamplat ca ea sa vrea sa incercam ceva nou si a zis ce`ar fii daca m`ar lega si sa intamplat sa am surpriza(proasta) ca ea sa aiba un vibrator ....
si eu ...
Re: avort din 11 aug 2005 00:10 de Wanted
Dupa 2 saptamani se face testul. In privinta acordului, chiar nu stiu, dar presupun ca da. Dar oricum 100% vei gasi si cabinete care vor face avort si pers sub 18 ani, dar probabil te costa ceva mai mult :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2005 00:07 de Wanted
Intelege cuvintele si astfel vei intelege si exprimare :D. Asta daca duce varianta ta demo atat de mult. ;))
Succes
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula din 11 aug 2005 00:05 de ExoticDream
Tu nu stii ca "gasesti" Dante pe Internet?!? Nimic mai simplu: iei traducerea in engleza, apoi... traduci in romana, la aia se pricepe tot omul! Traiasca google!!!
P.S. Daca are un "Dante" prin casa, e si mai simplu: ia din ...
Re: Re: Re: urgent din 10 aug 2005 23:20 de xxxxx
Se numeste Postinor 2.
Daca tot trebuie sa-ti vina ciclul, calculeaza perioada fertila, poate nu ai nevoie de Postinor 2 (e pe baza de hormoni-e nashpa)
www.inhousedrugstore.com/bcp-hormones/postinor-information.html
Indicatii: Se ia o ...
Re: urgent din 10 aug 2005 22:22 de Dru_me
Nu cred ca poate sa-ti spuna cineva cu exactitate care sunt sansele,dar ai putea s ate gandesti putin la perioada ciclului in care esti tu acum ca sa vezi daca e perioada fertila pt tine sau nu.
In orice caz,daca ai luat sau iei pastila de a 2-a ...
avort din 10 aug 2005 16:52 de sdfvdvg
Este nevoie obligatoriu de acordul parintilor pt un avort daca ai sub 18 ani?si la cat timp dupa contactul sexual se face testul de sarcina?multumesc
Re: cu mai multe din 10 aug 2005 12:04 de d33a
asa e .. ai mare dreptate .. inca il mai iubesc si imi este f greu .. dar sunt sigura k o sa trec si peste asta .. TREBUIE sa trec si peste asta .. :(
Re: Re: Re: Re: cu mai multe din 10 aug 2005 11:58 de Farfalla
Uite k sa intelegi mai bine si sa vezi k nu merita sa citesti cartea aceea : "Tu il vrei, el nu te vrea" ... acolo o sa intelegi ... e si capitolul acela Nu te vrea daca e insurat sau daca are si alte prietene,nu te vrea daca te-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului din 10 aug 2005 02:59 de nemesis
:.:.:. Yeah, yeah... whatever... :.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului din 10 aug 2005 01:05 de EuAluka
ehhh...dom' doctor cum te grabesti tu.. creier castrat de idei si imaginatie sa categoriseshti ceea ce nu intelegi sau iti este potrivnic !:)
precum vezi...te las in pace...!si sincer iti spun ca o fac din mila efectiv...,vorba lui sabba : ...
Re: pain... din 9 aug 2005 22:16 de Dru_me
Mey...e adevarat ca doare putin cand te dezvirginezi insa...nu stiam ca persista durerea.Cel putin eu n-am mai avut nici macar o jena dupa contactul sexual.Poate ca depinde de la persoana la persoana,dar s-ar putea sa fie si din cauza ca penetrarea ...
Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea din 9 aug 2005 15:45 de OaNa
GOD nu stiu cati ani au si este adevarat ca fetele la 15 ani doresc sa fie in centrul atentiei si ca sunt numai dupa distractie dar na varsta!!!! dar eu zic sa o lase in pace asa si sa mearga sa se distreze si sa incerce sa uite stiu ca este greu dar ...
Re: Problema lui aditu! din 9 aug 2005 15:34 de OaNa
eu zic intai sa-si clarifice sentimentele pentru ca daca nu tine cu adevarat la fata asta si face "dragoste" cu ea sigur ar avea urmari urate pentru ca daca apoi o lasa e de rau eu zic sa se gandeasca si la ea si sa vb deschis cu ea chiar ...
Pagina 2889 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||