Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ex-fantasme!

din 2 aug 2005 14:21 de Farfalla

Pentru tine deja vad k a devenit obsesie ... Am avut si eu odata un prieten care mai umbla cu una pe langa mine si tot tp tot asa ma gandeam ce face cu ea, da pe urma am trecut peste cand am vazut k tzine super mult la mine ... asa k tu tre sa te ...

Re: Re: Re: Alinierea rapid!

din 2 aug 2005 11:36 de MachoMan

Adica singur, asa-i? :lol: Ce sincer ai devenit! La cat de bine stapanesti limbajul de cartier, cred ca ai fi stiut sa te exprimi corespunzator daca era cazul! Frustrarea asta, bat-o vina...., lasa ca mai cresti si-o sa fie bine! Acu' mergi si fa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si..

din 2 aug 2005 11:26 de MachoMan

Sincer cam DA! N-am nici cea mai mica intentie sa imi poluez/populez mintea cu "vreo ceva" de cartier si sper ca nu vei (mai) face demonstratii aici. Sa stii ca nu esti singurul baiat supus influentei strazii, grupului etc., ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si...

din 2 aug 2005 05:29 de SORIN28

Esti sigur ca am auzit prima oara?! ;) N-am nici cea mai mica intentie ca sa ma apuc acum sa te invat vreo ceva ;), oricum asta nu se invata aici Cand o sa am nevoie de parerea ta, o sa fii primul care afla Nu am nevoie sa ma crezi ...

Cont furat

din 2 aug 2005 01:35 de Wanted

Stiu ca nu sunt la politie ;p dar vreau sa stiu si eu cum pot face sa imi recuperez un cont al carei parola nu o mai am ...pt k cineva a avut bunavointa sa mi-o schimbe . Mesaj de la EUAluka * sau cum naiba il/o chema): " Daca imi spui ce ...

Re: Re: Re: pls help repede

din 2 aug 2005 01:10 de EuAluka

si de ce razi?:((

Re: Re: pls help repede

din 2 aug 2005 00:06 de Wanted

Nu e cazul sa ia pastila de a II-a zi... nu e bomboana. Poate alta data chiar va avea nevoie, si daca o va lua prea des pot sa apara complicatii. :D

Re: intrebare mai mult pentru fete

din 2 aug 2005 00:02 de Wanted

Poate e o infectie vaginala. Dar orice ar fi trebuie sa se duca la ginecolog. Durerea, secertia trebuie sa aiba o cauza care paote fi mai grava. Personal nu cred ca e de la Postinor, daca deja a avut o menstruatie. Simptomele sunt comune ...

Re: pls help repede

din 1 aug 2005 23:07 de jannis07

stai linistita ,eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji(mai ales ca s-a spalat pe maini).daca chiar nu poti iesi din starea asta de panica,ia pilula de a doua zi ,desi nu ti-o recomand,pentru ca in cazul tau sunt sigura ca nu ai nevoie.(asta e pentru ...

Re: pls help repede

din 1 aug 2005 22:33 de Wanted

Pai daca s-a dus ...s-a spalat....stai linistia :p, nu esti insrcinata. :d :D Ai grija, ca metoda calendarului nu e cea mai sigura, deci nu trebuie sa ai incredere in ideea "cu cinci zile inainte si cinci dupa nu poti ramane insrcinata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si...

din 1 aug 2005 19:52 de MachoMan

Acum daca tu si alti cativa intrati aici si se mai lipeste de voi cate ceva pozitiv, sa nu ai impresia ca ceilalti sunt interesati sa se puna la punct cu limbajul de cartier, asa ca lasa la usa forumului replicile de.... macho, bine? Noi promitem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Wanted si...

din 1 aug 2005 19:38 de Wanted

Cand cineva te intreaba ce sa faca daca ...are o infectie (de exemplu) ... nu cred ca e cazul nici rad..etc.. exista si niste raspunsuri care pot fi OBIECTIVE!!!! care se refera strict la intrebare.... si de obicei asta am facut... :ok::D

Re: Proba de examen?! nuuu, doar proba de...gelozi

din 31 iul 2005 23:18 de nemesis

Cazul 1: Comentariile se fac referindu-se la o persoana de acelasi sex. In acest caz, in mod sigur, comentariile sunt un fel de test, un fel de: "Ia sa vad, ce zice?". Daca aprobi, va tine minte! :devil: Daca nu esti de aceeasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida

din 31 iul 2005 17:48 de Wanted

Mie mi se pare corecta si asa... si concreta. :-`:-`:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida met

din 31 iul 2005 17:06 de Barno-pai

Tu n-ai priceput ca nu am refeream la "doispe" (regionalism folosit de alt user), ci la forma "doisprezece" pe care tu o contestai! Da, am auzit, insa regulile gramaticale, teoremele si alte chestii asemanatoare nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda

din 31 iul 2005 16:49 de Wanted

Tu ai spus sa imi asum gresala si anume acel "doispe" ... care nu a fost gresala mea... ai priceput acum? Ai auzit de propozitii,, afirmatii care sunt doar pe jumatate corecte??? sa stii ca se poate... Aici imi asum ...

Re: Proba de examen?! nuuu, doar proba de...gelozi

din 31 iul 2005 16:40 de Wanted

Depinde in ce fel o zice... daca zice doar ca o admiratie obiectiva, fara sa se gandeasca la ceva de genu "ce as vrea sa o duc in pat pe asta"... nu prea as avea nimic impotriva. Daca ar admira o alta fata, pentru a imi sugera mie ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de i

din 31 iul 2005 16:34 de Barno-pai

1. Nu obisnuiesc sa vorbesc inainte de a ma informa! ;) Stiu cine ce termen a folosit, tu te refereai la forma "doisprezece", spunand ca nu este "cea mai corecta", eu ti-am explicat ca este corecta, la fel ca si varianta ...

din 31 iul 2005 16:22 de SORIN28

Ia sda te vad pictorule, daca te rog imi fac un desen?! Se poate vedere in spatiu?! plea:Des

din 31 iul 2005 16:22 de Wanted

Eu astept te rog pleonasmul.... a da.. si partea cu "folosire gresita a gr de comp "

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2898 din 3732
«   1 ... 2895   2896   2897   2898   2899   2900   2901 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare