Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cine ce crede despre ExoticDre din 30 iul 2005 16:47 de SORIN28
Nu te obosi, nu te deranja, daca era ceva stiai, ca sa incerci acum sa intelegi,mmmmm, cam greu. Ca sa-ti explic pe larg(mult prea larg): FACI BELELE(SPARGI,FURI,TALHARII,LUPTE DE STRADA, RECUPERARIDE BANI SI BUNURI) si totusi sa scapi fara nici ...
Re: Re: Re: Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 16:33 de SORIN28
Daca el o avea prea mare, sincer, cred ca nici nu avea "grija" de ea, pentru ca altfel nu pot sa concep ca nu te-ar durea durerea ei:ok:
Re: Re: intrebare din 30 iul 2005 16:33 de fantasy
o sa iasa bine,stai linistit/a!daca adaugati iubire cat incape,capacitatea de a discuta deschis cu partenerul si protectie o sa iasa bine.iti zic asta din proprie experienta :~*
:love::love::heart::heart:
Re: Re: ce dreaq sa ma fac?????? :( din 30 iul 2005 16:23 de SORIN28
Da, si tu crezi ca el va sta si va astepta;)Oare te pacalesti singurica?;)
Re: Re: Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 16:17 de Wanted
Aici ai dreptate :p. Cunosc un caz in care o fata a cautat pe altcineva pentru ca prietnul ei avea pensisul prea mare, o durea cand faceau sex, si nu avea parte de nici o placere.
Acum depinde si de fata, mai bine zis de vaginul ei :p.
Re: ce dreaq sa ma fac?????? :( din 30 iul 2005 13:59 de DarkAngel
NU cred ca conteaza asa mult ce ascultzi sau cum te imbraci (asta daca esti in limitele decentei) dar aici este o chestie mai mult de atitudine si personalitate... sa agatzi ? ... adika tu vrei 1 night stand ? .... nu merge chiar asa... si ce daca ...
Re: Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 12:07 de SORIN28
Ete na, si oare sa te cred?!:-`:-`:-`
Re: Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 12:05 de SORIN28
Parerea ta ?! Hmmm, si daca o are mare si stie sa faca treaba buna cu ea?! Ce te faci daca te doare?! Hai, loveste-ma:D:ok:
Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 12:04 de SORIN28
Parerea mea : Pe un baiat nu-l deranjeaza(chiar se mandreste cu marimea), problema e ea daca o suporta, acum depinde si marimea penisului. Ca doar nu vii cu furtunu de pompieri:D:~*
Re: ptr aia de 16 anisori din 30 iul 2005 12:00 de SORIN28
Ete na ca eu sunt mishtocar si totusi nu agreez sexul anal primit. Daca vrei n-ai decat sa primesti
Si tu esti persoana cunoscuta?!:blink:
Aici iti dau drepatate
:ok:
Re: intrebare din 30 iul 2005 11:48 de SORIN28
Depinde de tine, depinde de el. Incercati sa nu va ganditi prea mult la"o doare(cu toate ca tre sa te interseze de EA daca tii la ea)", "ma doare", cel putin prima data asigurativa ca aveti timp berechet. In rest depinde mai ...
Re: ce dreaq sa ma fac?????? :( din 30 iul 2005 09:35 de romy
ce panarama...deja e clasic...omu' pune shi el o intrebare care lui i se pare importanta intr-o oarecare masura...shi aproape ca de obicei, in afara de o cearta paralela cu subiectul...shi poate 1-2 raspunsuri almost on-topic...nu primeste ...
Re: intrebare din 30 iul 2005 07:34 de valentine
Pai din punct de vedere "tehnic" nu stiu cat de misto o sa fie...ca nu prea aveti treaba cu "tehnica"...dar din punct de vedere psihic e ceva beton...aman2 va pierdeti virginitatea..bla bla, poveste veche.
Ca sa fie cat mai ...
Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 05:56 de valentine
Nu pot sa fac dragoste cu prietena daca e sormea,mama sau alte persoane in casa :(
Re: Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa... din 29 iul 2005 21:54 de Nekunoskuta
Bine...crede asta in continuare. :ok:
Sa-mi stric argumentele cu tine? Mai gandeste-te daca meriti. Ma intreb daca stii sa porti o discutie civilizata. De fapt de ce sa ma intreb??? Nu meriti.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt Luiza din 29 iul 2005 17:38 de SORIN28
Nu-mi plac povestile, nu mi-au placut niciodata dar daca vrei tu, ok:ok:. Poate imi povestesti pe mess ca aici nu am sa stau sa citesc
Re: Re: Re: Re: happy birthday to me :) din 29 iul 2005 16:45 de SORIN28
Asta e, fiecare cu placerile lui
Re: Re: Re: happy birthday to me :) din 29 iul 2005 16:31 de MachoMan
Nu in Miami ca sunt rechini, nu stiu daca se compara cu astia umani, dar musca si ei de te rup! :(
Re: probleme din 29 iul 2005 15:37 de Wanted
Diferenta dintre ziua in care apare ovulatia si prima zi a menstruatiei este constanta si anume de 14 zile. Din aceasta perioada doar in primele 2-3 zile exista riscul de o sarcina. Cum prietena ta era la sfarsitul acestei perioade (ultimele 2 ...
Re: probleme din 29 iul 2005 13:58 de jannis07
eu zic sa-si cumpere un test de sarcina( asta daca au trecut doua saptamani de la contactul sexual neprotejat), sau si mai sigur, sa meagra la ginecolog.daca e negativ,tot ar trebui mers la medic pentru ca senzatia de durere in timpul urinarii apare ...
Pagina 2900 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||