Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2005 00:39 de SORIN28
Mai degraba activitate decat lipsa si consult. Generatia noua care habar n-au de nimic dar vor;)
Re: Re: Re: Stergem subiecte la cerere! din 28 iul 2005 00:30 de SORIN28
Adrian, sincer, daca te-as prinde si te-as calca"putin" pe fata ti-as face un bine. Ai scapa de chinurile la care te supui singur incercand sa vorbesti, asa ca am ajuns la concluzia ca mai bine ar fi daca te-ai sinucide. Sincer, chiar nu ...
Re: Re: Pt Luiza din 28 iul 2005 00:21 de SORIN28
Daca la Antena 1 parerea conteaza, te pacalesti daca crezi ca a ta conteaza. Esti un minus:x
Re: Pt Luiza din 28 iul 2005 00:19 de nemesis
Bai, de cate ori sa mai repet? E [b]legendara[/b]! Ea e copilul Harap Alb. Creste-ntr-un an cat altii-n 12 luni! Asa ca... adevarul este dincolo de noi!:D
Re: Re: Re: Re: Cat de prost e Infector? din 28 iul 2005 00:16 de SORIN28
Oricum nu pricepe, degeaba ii faci desen
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2005 00:11 de valentine
Nop, dar e de spita de unde sunt si eu...stii tu faza cu "Noi suntem romani, noi suntem romani" etc. .... aici se aplica "Noi suntem din X oras, noi suntem din X oras"
P.S daca ma crezi nici nu stiu cum arata...a si ai ...
Re: Re: Stergem subiecte la cerere! din 27 iul 2005 23:26 de nemesis
Ne pare rau, nu stergem subiecte tahionice!
P.S.S. ...si daca nu ai habar ce-i aia, considera ca ti-ai inclus IQ-ul in suma aia de IQ-uri din care e format creierul lui aluka... :D
Re: Re: Re: Re: Cat de prost e Infector? din 27 iul 2005 23:16 de nemesis
Dar... te rog! Chiar nu pricep... Este a-logic ceea ce spui! :lol:
Re: Re: Re: Re: o intrebare.... din 27 iul 2005 23:13 de jannis07
chiar ma gandeam la asta azi...:)))...faza tare a fost ca eu eram in seara asta cu ea in oras si a vorbit la telefon cu prietenul ei.el e la bucuresti ca are admitere, si tot o intreba baiatul cum se simte ,daca si`a facut testul, daca i`a venit...si ...
Re: Re: Re: o intrebare.... din 27 iul 2005 23:04 de Wanted
Cumparati testul ala :p daca mai sta mult o sa inceapa sa simta si ca se misca ceva in burtica :D
Re: o intrebare.... din 27 iul 2005 22:54 de Wanted
Daca a luat postinor... i-a venit si menstruatia???? ce mai vrea... Trebuie sa sa mai linisteasca putin.... Si sa isi faca testul ala ca sa scape de atat stres!!
Re: Re: Re: Cat de prost e Infector? din 27 iul 2005 20:32 de sabba35
Auzi mai! Io nu stiu ce te-a intepat pe tine.....da te-ai tampit!
Cum il faci tu idiot pe aluka?
baiiiiii aluka are un iq=suma iq-urilor multora de pe aici ( si l-am inclus si pe al tau):D:D:D
Daca nu intelegi ceva sa-mi dai de veste ca-mi iau ...
Re: happy birthday to me :) din 27 iul 2005 20:07 de sabba35
la multi ani!
eu vin la petrecere, ca oricum dansez si cant de azi dimineata!
cred ca am luat extasy!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iul 2005 19:52 de Nekunoskuta
Nu a insinuat nimeni ca le folosesti:D, era vorba ca tot le "prescrii". Si totusi, nu le folosesti, nu stii EXACT ce efecte pot avea asupra organismului tau si totusi le consideri cele mai bune:unsure:Nu mai vorbi din teorie, mai ...
Re: Re: Re: Cine e Wanted si... din 27 iul 2005 19:46 de Nekunoskuta
Tu chiar nu ai observat ca pe site-ul asta iti trebuie umor cu carul ca sa supravietuiesti? Si totusi ti se pare ca are umor?
Re: happy birthday to me :) din 27 iul 2005 19:39 de valentine
Eu ti-am zis primul la multi ani :flowers::flowers:
Re: Re: Cine e Wanted si... din 27 iul 2005 19:37 de valentine
Scrie undeva ca daca nu ai o varsta inainta nu poti sa ai simtul umorului? Din ce stiu eu pana si bebelusii rad....:/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iul 2005 19:21 de Nekunoskuta
Si el te iubeste, nu?:x Daca te iubeste sau macar tine la tine stai linistita ca nu innebuneste.
Cat despre problema ta, vezi ca nu e de jucat cu eventualele rani din interiorul vaginului. Poti avea complicatii mai tarziu si nu cred ca vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iul 2005 19:18 de Wanted
Daca nu as avea pb cu acneea si dereglari hormonale le-as folosi pe cele injectabile, pt k o injectie ;a 8 saptamani nu mi-ar da prea multa bataie de cap.
NU am zis niciunde ca le folosesc :p ci doar le-am facut propaganda :p;) pt k mi se par ...
Re: happy birthday to me :) din 27 iul 2005 19:11 de Nekunoskuta
:love:
Pagina 2902 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||