Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: happy birthday to me :)

din 27 iul 2005 19:05 de xxxxx

:D:D:D La multi ani! :flowers: Iti dorim multa fericire, sanatate si vise implinite %%-. Lu' nemesis nu i-as fi urat asa ceva, iti dai seama ce fel de vise are el... wet dreams, exotic dreams, etc. Vad ca esti in zodia leului... mishto ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iul 2005 19:02 de SORIN28

Si oare a ce suna trimiterile noastre la medic?! A sinucidere?! Oare nu sunt sfaturi? Aaaa, si apropo poate ti-a trecut momentan dar nu de tot, eu zic ca o vizita la nenea medic este indicata. Pana atunci incearca sa mai cresti (nu in inaltime sau ...

din 27 iul 2005 17:53 de jannis07

nu te mai teme atat de vizita la ginecolog.gandeste-te ca medicul asta vede zeci de paciente si cu siguranta a vazut si cazuri mult mai grave decat al tau.ai incredere, pentru ca in situatia in care te afli tu, doar un doctor iti poate da ajutor. si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am

din 27 iul 2005 17:15 de Wanted

NU anticonceptionalele te ingasa... ci tu. Ele doar iti provoaca o pofta mai mare de macare, asa cum se intampla si cand iei vitamine, iar tu trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu mancare si sa pastrezi o dieta sanatoasa. Eficienta ...

din 27 iul 2005 16:21 de Farfalla

E bine k ti-a trecut asa repede, cred k daca nu trecea asa repede te duceai la ginecolog, oricum cum au zis ceilalti tre sa te duci la un control mai devreme sau mai tarziu!Te-ai ranit inauntru cu markerul ala si oricum tre sa stai macar o sapt fara ...

din 27 iul 2005 16:07 de Anonima

Mda deja lumea incepe sa ma faca cu capu sau k sunt varza ... vedetzi voi asta ma deranjeaza si am mai si vazut, daca altele sau altzi habar am sa-si rezolve unele probleme sau pur si simplu nu jtiu,vin aici pe forum ca totutsi vor sa li se dea ...

din 27 iul 2005 15:58 de Wanted

""Da mai da nu intelegi k nu pot sa ma duc la ginecolog, nici o prietena de-a mea nu a fost si habar am la care sa ma duc ... "" Si tu esti in turma???? Daca nici o prietena de-a ta nu a fost nu trebuie sa mergi? Poate ele nu ...

din 27 iul 2005 15:43 de Wanted

Cum poti sa compari piciorul cu vaginul????? TREZIREA...!!!!!!!!! Iti reamintsc ca in vagin exista ciuperci care dse afla in echilibru cu alte bacterii inofensive din organism. Dar daca acest echilivru este disturbat pot aprea infectii grave... ...

Re: happy birthday to me :)

din 27 iul 2005 15:33 de nemesis

Vierme, ce mai faci? :flowers: Iar ai impresia ca ne intereseaza viata ta? Iar te bagi in seama singur? :devil::devil::devil:

Re: Cine e nemesis?

din 27 iul 2005 15:21 de SORIN28

Nu cred ca este unul din hub-uri. Nemesis, probabil un baiet bun dar stricat de viata, care s-a saturat sa traiasca in ROMANIA, a dat bir cu fugitii prin alte tari si acum improasca cu noroi. tot ROMAN RAMAI. Partea urata e ca nu vede cat de roman ...

happy birthday to me :)

din 27 iul 2005 14:52 de SORIN28

Azi e ziua me. Daca scrie vreo cineva aiurea pe postul meu stie deja ce e masa si tacsu( pentru virgini : mata=c..va; tactu=poponar,gay sau cum vreti voi), :D:D:Dcine vine la party ?!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To

din 27 iul 2005 14:42 de Squaw

Zi merci ca-i NEanderTHalERLANDez :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de dr

din 27 iul 2005 14:31 de Wanted

Chiar nu inteleg de ce nu preferati o metoda mai sigura. si preferati sa stai cu strsul asta pana vine menstruatia. Spre exemplu, contraceptivele injectabile sunt f simple de folosit. O injectie la 8-12 saptamani... iar efectele secundare sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To:Dr.

din 27 iul 2005 14:17 de SORIN28

Doamne fereste, mai bine sa-i omoare. Macar sa fie singurul de pe aici. Iti dai seama ce catastrofa ar fi daca ar exista cel mult 2 d-alde stan adrian ?! Doamne fereste, bat in lemn:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

din 27 iul 2005 14:09 de odette

Si eu fac tot asa cu prietenul meu, el ejaculeaza inafara, da mi-a venit menstruatia. Am auzit si eu de acel lichid, da cunosc persoane care fac tot asa si nu au patitz-o niciodata. Da s-ar putea k in perioada fertila sa ramana. Si kestia aia k ii ...

din 27 iul 2005 13:35 de Wanted

Si eu am avut probleme, si am cam tot varsta ta, dar m-am dus la ginecolog, pt k mi-a fost frica de alte complicatii. In final nu a fost nimic grav, dar asteptarea ma omorase. M-am dus la cabinet la ora 4 si la ora 8 am intrat la consultatie, si ...

din 27 iul 2005 13:15 de Anonima

Da mai da nu intelegi k nu pot sa ma duc la ginecolog, nici o prietena de-a mea nu a fost si habar am la care sa ma duc ... am doar 16 ani,plus k mi-e super frika, de voi e usor sa zicetzi si jtiu k toata lumea da sfatul asta:Daca ai o problema du-te ...

din 27 iul 2005 13:07 de jannis07

eu zic sa te mai gandesti in privinta vizitei la ginecolog.daca era s`a rupt doar himenul,asta nu ar fi o problema.gandeste-te ca daca acuzi in continuare durere si ai acea scurgere e foarte probabil sa te fi ranit.mai bine mergi la ginecolog acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To:Dr.Sex;

din 27 iul 2005 13:02 de squaw

Da MyChel, o sa ma dezbrac de caracter daca asa intelegi/gestionezi forumul de probleme, sugestii, reclamatii:x P.S.S.-ul matii...cand ti-o fata pui sa-mi dai si mie unul.:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help m

din 27 iul 2005 12:22 de Wanted

Dupa cate spui tu... cred ca intr-adevar te-ai ranit. Evita orice contact sexual pt min o saptamana, poate chiar mai mult. Daca ai o rana deschisa este mult mai posibil sa te infectezi si se poate agrava. Dar totusi trebuie sa faci o vizita la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2903 din 3732
«   1 ... 2900   2901   2902   2903   2904   2905   2906 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare