Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: :)) Cadou pentru ExoticDream :))

din 25 iul 2005 00:08 de Taqua

Ce mi-ar fi placut sa te contrazic...:(( Dar tot gasesc eu ceva... Vad ca nu vrei sa te potolesti cu P.S.S.-ul asta? Las' ca vad eu cum se prescurteaza post-scriptumul in Zulu si apoi ma dau si eu rotunda... :,

Re:

din 25 iul 2005 00:01 de Wanted

Am gasit cate despre ejacularea precoce pe niste site-uri. Sper sa te ajute. a) exista mai multe tipuri de solutii si unguente ce contin in mare parte o substanta anestezica , care reduce sensibilitatea periferica, scazand fluxul de impulsuri ...

Re: Re: Nush ce ma fac fara ea

din 24 iul 2005 21:15 de fantasy

ah,am uitat partea cu "sambata ma duc sa o vad".Daca mergi,incearca sa vorbesti cu ea,sa-i zici care sunt sentimentele tale,si daca nici asa nu merge,las-o balta,sincer. Si nu te mai gandi doar la ":( am pierdut-o" ca nu face ...

Re: Nush ce ma fac fara ea

din 24 iul 2005 21:09 de fantasy

acum serios,nu esti nici primul nici ultimul care trece prin asta...si eu am trecut de destule ori...si stiu ca nu e usor deloc,dar trebuie sa te obisnuiesti cu ideea...eu una am avut momente in care simteam ca am sa mor fara persoana ...

din 24 iul 2005 16:49 de fantasy

hmmm..nu credeam ca exista si baieti de genul asta(bine,exceptand pe prietenul meu :~* ) eu una zic ca ar trebui sa te resemnezi cu ideea ca ai pierdut-o, ca ea nu se va intoarce la tine...iar daca se va intoarce nu o sa fie ca inainte,nu o sa mai ...

Re: Romania...

din 24 iul 2005 16:33 de duran

la mine nu se aplica cele de mai sus ,dar nu prin prisma faptului ca sunt mai cu motz( poate chiar sunt),ci doar fiinca uram camara mamei plina de borcane cu gem zacusca si alte tampenii:wacko::wackoo sa sece Dunarea ,si poate atunci mentalitatea ...

Re: Re: sex in locuri publice

din 24 iul 2005 16:33 de fantasy

sa zicem ca suntem amandoi destul de curajosi:p

Re: Ce este sexul...?

din 24 iul 2005 16:13 de duran

mai provocat... am o relatie stabila ,legala ,plina, in cadrul careia nu-mi lipseste nimic...hmm...sexul...in jungla in care traim daca nici EL n ar mai fii ,si viata ne-ar priva de fantezii,fetishuri,eros,extaz si altele..ce ne ramane ? sa ne ...

din 24 iul 2005 16:02 de duran

din 24 iul 2005 15:52 de duran

nu esti primul si cu siguranta nici cel din urma caruia i se intampla.....cei mai multi dintre noi trec prin asa ceva,ce D-zeu !...la urma urmei suntem oameni umani,vorba unuia....... toate trec...pe la 3zeci de ani iti vei aduce aminte: " ...

Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 24 iul 2005 15:28 de romy

vad ca nu prea esti de acord...anyway...sorry pt faza cu reversul...my bad...it's called mistyping...stiu care e diferentza intre rever shi revers(btw rever mai e shi la tenis parca :p) daca traiesti cu impresia ca nu ai nik banuiesc ca nici nu ...

Re: sex in locuri publice

din 24 iul 2005 15:21 de romy

pt ca o astfel de experienta sa fie una placuta e nevoie ca unele conditii sa fie indeplinite...in primul rand ca protagonistii sa aiba ceva sange-n vine...curaj...tupeu..ziceti-i cum vreti...ca nu de alta...da' daca in acel moment t copleseste ...

Re: Re: agatatul pe strada?

din 24 iul 2005 15:17 de nemesis

Mda... filozofic, intr-adevar! 1) Nu ai cum sa renunti la ceva ce nu ai! 2) Este [i]reversul medaliei[/i] si nu "reverul medaliei"! Rever este partea aceea indoita, de la o haina, ce se afla in prelungirea gulerului... :-`

Re: agatatul pe strada?

din 24 iul 2005 15:05 de romy

so...fiind primul post o sa incerc sa nu calc prea multa lume pe bataturi... sa luam o situatie obisnuita..esti p strada...sau in orice loc public...shi vezi o persoana de sex opus care iti place mult...:love: ..ce faci? o lasi sa treaca mai ...

din 24 iul 2005 14:43 de nemesis

Nu, "la bune acuma", incepi sa-mi aduci aminte de diriga mea din liceu... o carte stia si cu aia o sa moara in brate - Calinescu, Istoria literaturii. Asa faci si tu! Stii una si buna: iubire, dragoste eterna, "iubirea ...

din 24 iul 2005 14:41 de sabba35

Da! buna intrebare! Sexul este mai mult decat o placere! Este ratinuea de a fi a multora! Este motorul care-i ghidoneaza in tot ce fac! Asa ca......nu va mai bateti capul! Nu exista lucru mai important......daca ar fi existat de atata timp ...

din 24 iul 2005 13:38 de sabba35

exoticoooooo! iar sfaturi din astea?:o:o:o:o Auzi la ea" este pacat sa lasi sa moara cel mai frumos dar...." Ba, da sa moara odata....ca m-am saturat!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice

din 24 iul 2005 13:26 de sabba35

:D:D:D:D:D:D Iete ca la amenda n-am avut timp sa ma gandesc! Si oricum cred ca as fi platit razand amenda!:D:D:D tare asta cu amenda! promit sa nu mai fac de teama vre-unui politai ratacit pe plaja!:D:D:D

Re: swinger.. pro sau nu?

din 24 iul 2005 05:45 de nemesis

Cred ca un cuplu care accepta asa ceva este, de departe, un cuplu extrem de puternic. Un asemenea fenomen, aparut in perioada de atasament (vezi postul: Cadou pt ExoticDream - Clubul veteranilor) este... divin. Pentru asta iti trebuie curaj, ...

Re: _Adresat onestenilor si clujenilor(studenti)

din 24 iul 2005 05:37 de nemesis

):(:ninja:):(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2906 din 3732
«   1 ... 2903   2904   2905   2906   2907   2908   2909 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele