Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
:)) Cadou pentru ExoticDream :)) din 24 iul 2005 05:14 de nemesis
www.bbc.co.uk/science/hottopics/love/index.shtml
Citeste cu atentie... :,
1) [b]Dorinta[/b] (cu alte cuvinte... SEX! In cea mai pura forma a sa!!!)
2) [b]Atractia[/b] (ceea ce se numeste, un mod curent, iubire)
3) [b]Atasamentul[/b] ...
Re: Re: Intrebare pentru baieti din 24 iul 2005 02:22 de ExoticDream
Cand (sau daca) ajungi sa le vezi la rece, ele inceteaza sa mai fie o problema!
Ai dreptate.... chestia este ca uneori 1+1=2, cand tu ti-ai dori sa sfideze legile matematicii si 1+1 sa faca 1.....
:heart::heart::heart:
Re: Nush ce ma fac fara ea din 24 iul 2005 01:49 de ExoticDream
Nu lasa false neintelegeri sa se astearna intre voi, daca simti ca sentimentele tale se reflecta in sufletul ei, lupta pana la capat pentru iubirea voastra! Este pacat sa lasi sa moara cel mai frumos dar pe care ni l-a dat destinul! Vorbeste cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 iul 2005 01:38 de ExoticDream
Cum sa nu se intample, in fiecare ne mai sucomba cativa neuroni, mai ratacim cate o iluzie, mai murim un pic....
:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 01:26 de ExoticDream
E totul OK.... ai doar o inhibitie legata de dezbracarea in fata partenerei. Daca stii ca te iubeste, gandeste-te ca, indiferent cum ar arata diferite detalii anatomice ale tale, ea nu va fi afectata nicicum, te iubeste cu totul, incercati sa va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri din 24 iul 2005 01:12 de ExoticDream
Este fantezie pentru cei care nu au incercat-o inca....! De ce te-ar interesa ce fac altii? Fiecare are fanteziile sale.... este fascinant sa le implinesti in doi!
:love::love::love:
Re: Re: Intrebare pentru baieti din 24 iul 2005 01:06 de ExoticDream
De acord cu tine ca, in general, vina este impartita (in procente inegale), de acord ca uneori exista motive clare pentru care relatia trebuie sa ia sfarsit, dar in cele doua cazuri la care ma refer nu a existat practic nici un motiv pentru care ...
Re: Re: Re: Re: am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 00:49 de principiu
Pentru mine timiditatea in privintza penisului meu este o problema shi incerc sa trec peste ea dar prietena mea, am reushit sa o fac sa treaca peste timiditatea respectiva shi ea acum sta in prezenta mea fara nici o problema dezbracata.
Shtiu ca ...
Re: Re: Re: am o problema eu sau mi se pare? din 24 iul 2005 00:31 de Diana
Mai..ca sa ai o relatzie adevarata cel mai important e comunicarea..ca sa comunici bine cu persoana de langa tine trebuie sa incetezi cu timiditatea..mai ales ca daca chiar atzi hotarat sa incepeti o viata sexuala.E ceva foarte normal sa iti vada ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publ din 24 iul 2005 00:23 de Diana
Mai dar asta cu dragostea pe plaja nici nu mai suna a fantezie pentru ca cred ca deja este ceva consumat de prea multi de prea multe ori.
Fantezia ar fi totusi daca ar fi in vazul lumii si sa stii ca esti privit de ceva oameni ..prea timizi ca sa ...
Re: Nush ce ma fac fara ea din 23 iul 2005 21:28 de sabba35
Of, doamne!
stau si ma intreb cateodata n-ar fi fost mai bine sa nu iubim niciodata?
Re: Intrebare pentru baieti din 23 iul 2005 21:17 de sabba35
of! exotic! renunta la intrebari retorice! renunta sa mai incerci sa-i intelegi pe ceilalti! vei pune o intrebare si vei ajunge la o suta ce deriva din prima!
lucrurile sunt foarte simple daca poti sa le vezi la rece!
pana la urma 2+2 fac 4 ...
Nush ce ma fac fara ea din 23 iul 2005 21:16 de claudiudr
Am pierduto ...pot sa zic ca definitiv.A zis ca-mi mai da o sansa ,da ce sansa mai e si asta cand nu ma mai iubeste , e vina mea ,recunosc ,poate si a ei ...ca altfel nu faceam ce faceam ca nu sunt chiar asa de nebun ...Crize ,crize de gelozie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: su din 23 iul 2005 20:46 de sabba35
Bai, stiti cum sunteti voi cu discutiile astea?
Ca telenovelele!
Daca ma uit la un episod acum.....si mai ma uit la un episod peste 3 luni....se dezbate acelasi subiect...intre timp nu s-a mai intamplat nimic.....
Mama, ce emoticonsuri ...
swinger.. pro sau nu? din 23 iul 2005 18:26 de duran
daca un cuplu accepta sa fie swingers inseamna,ca intre cei doi se "rupe" ceva sau dimpotriva,va fii mai trainica?
_Adresat onestenilor si clujenilor(studenti) din 23 iul 2005 17:35 de pupinicu
_Care de pe acest site locuieste in Cluj? care in Onesti?
_De ce?
_Contactati-ma!
_Urgent
_Confirmare
_Caut ceva chirie in cj, max 30euro= caut ceva de lucru, student l univers. de arta.
_Pt onesti, am nevoie de cazare pe ...
Re: Intrebare pentru baieti din 23 iul 2005 16:48 de Wanted
Desi nu sunt baiat... pot spune ceva despre asta.
Am patit chiar eu ceea ce spui tu.. ma rog nu chiar asa... Dupa 7 luni.. in care pur si simplu l-am iubit si stiu ff bine ca si el m-a iubit... intr-o zi.. s-a gandit ca cel mai bine pt mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 iul 2005 15:01 de valentine
Primitiv esti tu bai virginule....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice din 23 iul 2005 14:24 de duran
incercati sa va duceti in locurile pt nudisti...sigur nu o sa va intrebe nimeni...iti spun eu....nici chiar ziua,...:wacko:
Re: Re: Re: pilula de a doua zi... din 23 iul 2005 14:21 de Wanted
Dereglari pe termen lung pot aparea doar daca folosesti des pilula de a 2-a zi... asa cum am mai zis... nu trebuie folosita mai des de o data la 6 luni ( asa stiam eu... ).
Daca "faci abuz" :p de ea si o folosesti frecvent pot aparea ...
Pagina 2907 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||