Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: as dori o lamurire, pls

din 23 iul 2005 13:03 de fantasy

la varsta ta (26 de ani) cred ca e putin ciudat sa ti se schimbe durata la care apare menstruatia...daca as fi in locul tau as face un control ginecologic...sa vad ce se intampla,de ce s-a schimbat. :ermm:

Re: Re: Intrebare pentru baieti

din 23 iul 2005 10:22 de tudor

Salut Exotic, intai vreau sa va salut pe toti. Eu nu am intrat de mult pe forum pentru ca nu prea am avut timp. As vrea totusi sa raspund la acest topic deoarece mi se pare mai interesant. Din pacate nu prea pot sa raspund exact la intrebarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 iul 2005 07:19 de SORIN28

Sigur mata era matoala cand te facu, ca altfel nu pot sa inteleg cum de a iesit un asa cretin

din 23 iul 2005 07:05 de SORIN28

E adevarat ca de ziua muncii mata defileaza pe centura?

din 23 iul 2005 01:38 de Taqua

Primitivi, Nemesis? Mai adaug una in plus la ofense. Desi aceasta e nejustificata in cazul de fata. Ce faci tu oricum e pervers...Si stii de ce? Pentru ca natura umana e perversa...:,

din 23 iul 2005 01:12 de nemesis

Pai, draga Taqua, prostilor tb. sa le repeti de multe ori! E si asta o metoda se a incata ceva mai mult, nu? Cuvantul de ieri: [i][b]apologie[/i][/b] Hai, puneti mana pe dictionare, [b]primitivilor[/b]! Cuvantul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice

din 23 iul 2005 01:08 de valentine

Dragostea asta include si contact sexual?:unsure:

Re: Intrebare pentru baieti

din 23 iul 2005 00:47 de Taqua

Nu-s baiat...dar n-am putut sa ma abtin... 1. " la un moment dat tu pui punct relatiei pentru ca....., desi ea nu este vinovata cu ceva..." Eu nu sunt de acord cu replica asta in care fata zice "vai...eu n-am nici o ...

din 23 iul 2005 00:14 de Taqua

Auzi, bre (si, spunandu-ti acestea, gandeste-te la mine tinand o mana in sold si o cratita in cealalta)...mi se pare mie sau utilizarea termenilor "idiosincratic" si "oximoron" devine cam cautata si fortata, tinand cont ca ...

din 22 iul 2005 22:41 de nemesis

Nu vreau sa reactionez idiosincratic la afirmatii deplasate la adresa mea - ca user -, dar atunci cand vine vorba despre gingase postari, cu paroxisme de hebdomadare sau de a-tabloide de scandal, a caror continut este intru-catva oximoron - in ...

Re: pilula de a doua zi...

din 22 iul 2005 20:58 de Wanted

Daca nu abuzezi de aceste pastile dereglarile hormonale nu sunt majore... Vei observa o posibila dereglare a ciclului. Nu trebuie sa folosesti mai des de 1 data la 6 luni, pt k atunci pot aprea probleme mai serioase... Uite si problema mai ...

Re: Re: Re: Re: Logest-avantaje sau dezavantaje?

din 22 iul 2005 19:31 de A-key

Exista deja experimente referitoare la acest lucru... pana acum am auzit ca ai voie sa iei maxim 4 folii a cate 21, spre exemplu daca mergi in concediu si nu vrei fix atunci sa nu poti intra in piscina etc etc. Oricum, fiind contraceptive ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice

din 22 iul 2005 18:36 de Wanted

Cu amenda nu cred ca va alegeti :P desi am 2 prieteni care era sa o pateasca... nu la mare ci in oras... intr-o padure de langa un liceu , desi era noaptea, dar pana la urma au fost crutati. Ideea cu plaja mi se pare super interesanta si merita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice

din 22 iul 2005 17:38 de fantasy

am sa incerc...daca am sa gasesc un loc mai privat de toate privirile...seara,normal!k el nu cred ca va avea ceva impotriva :)) doar sa nu ne alegem cu o amenda de toata frumusetea... :love::heart::love:

Re: Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice

din 22 iul 2005 17:19 de ExoticDream

Asta este o alta fantezie a mea.... a face dragoste pe plaja (cu varianta montana: sub o cascada) trebuie sa fie de vis, divin.... daca ai ocazia, nu te teme, neaparat incearca! Poate ne spui si noua daca visul si realitatea sunt chestii cel ...

Re: Intrebare pentru baieti

din 22 iul 2005 17:10 de justme

Doua situatii din viata reala m-au determinat sa va cer parerea voua, baietilor, cei in masura sa ii intelegeti cel mai bine pe cei de acelasi sex cu voi! Sa zicem ca esti baiat, ai 18-19-20-21 de ani si ai avut o relatie de cateva luni cu o fata ...

Re: Re: Re: Re: sex in locuri publice

din 22 iul 2005 17:00 de fantasy

ma gandeam k daca tot merg cu EL la mare...sa-i ofer o placere...sex pe plaja...dar parca imi e mult prea frica...de-aia intrebam...

Re: Re: Re: Re: To:Dr.Sex; Cc:Exotic

din 22 iul 2005 16:15 de Squaw

Nu cred ca am cerut mult si cunosti bine problema cu Google.Sterge tot dialogul Squaw-Alucka(nu intreg subiectul)si vei vedea ca in doua-trei saptamani nu va mai aparea.Iti reamintesc ca au disparut ele forumuri cu totul sau doar nume ,adrese reale, ...

Re: Re: Re: To:Dr.Sex; Cc:Exotic

din 22 iul 2005 15:49 de ExoticDream

Scuze, ai dreptate, Sabba era moderatoare atunci. Te rog sa nu faci acuzatii neintemeiate, nu am sters niciodata un post "pentru ca nu imi convenea ceva", stii foarte bine ca multe replici rautacioase, veninoase, jignitoare au existat ...

din 22 iul 2005 15:29 de ExoticDream

Gresit! Coeficientul de inteligenta (IQ-ul) este innascut si nu poate fi ameliorat pe parcursul vietii. Ceea ce vrei tu sa spui este ca eventual inteligenta emotionala (EQ) poate fi imbunatatita (felul in care ne controlam impulsurile si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2908 din 3732
«   1 ... 2905   2906   2907   2908   2909   2910   2911 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare