Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sex vs tesut adipos

din 20 iul 2005 13:53 de fantasy

shi eu cred la fel...bine..daca au muschii putin lucrati e altceva :D

Re: Re:

din 20 iul 2005 13:23 de try

:lol::lol::lol: tare faza!

Re: no title

din 20 iul 2005 13:20 de try

simptomele dupa cate stiu eu sunt lipsa menstruatiei, greata, pofta ridicata de mancare...la 3 luni incepe sa devina vizibil...nu am sa ma apuc sa-ti dau termeni medicali...exista o gramada de reviste in carte poti sa gasesti raspuns...shi pe acest ...

Re:

din 20 iul 2005 13:19 de ExoticDream

Daca vrei un raspuns in gluma, uite cum slabesti, folosind sexul: SA O DEZBRACI - Cu acordul ei: 12 calorii - Fara acordul ei: 18 calorii SA-I SCOTI SUTIENUL - Cu doua maini: 8 calorii - Cu o singura mana: 12 calorii (25 pentru ...

Re: O problema legata de penis

din 20 iul 2005 09:43 de valentine

Poate sa fie o infectie, dar se pot datora si unor partide repetate de sex salbatic si de lunga durata...adica azi te-ai culcat cu una si partida de sex a fost mai lunga, maine iarasi si tot asa...

Re: Re: Infectie....

din 20 iul 2005 09:40 de valentine

Mai cand spune-ti mirosuri neplacuta specificati ca alea apar si daca nu te speli...nu dealta, dar am facut un mic tur printre fete si baieti si am aflat cu stupoare, ca daca nu au partener nu prea tin la igiena...si daca nu te speli automat ...

"Negi" albi pe penis!

din 19 iul 2005 23:29 de Alexandrul

Cu mult timp in urma mi-au aparut pe "coroana" penisului multe brobonite albe care seamana cu niste negi. Poate cineva sa ma lamureasca ce sunt aia si daca e ceva grav ?

Re: Re: intrebare ...

din 19 iul 2005 22:36 de chiario

ms de ajutor :D

Re: Re: cum sa fac?

din 19 iul 2005 20:15 de valentine

Bai...nu am mai dormit de 2 zile....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iul 2005 20:13 de valentine

Tu esti terminat ori terminat....

Re: Re: Re: Re: liber sau cuplu

din 19 iul 2005 20:11 de valentine

Vezi ca aici te cam folosesti de niste chestii si asta nu imi place...nu dealta da nu vreau sa aplic si eu aceeasi tactica. Deal?

din 19 iul 2005 20:07 de valentine

Pai daca au amandoi aceeasi orientare sexuala....gay :ok:

din 19 iul 2005 18:51 de ExoticDream

Lupta de idei era cea dusa pe marginea cetateniei-nationalitatii, cu argumente pro si contra, ca orice discutie normala. Din pacate, nefiind pe aceeasi lungime de unda (scuze, deformatie profesionala! ), ati depasit un pic masura si v-ati luat la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex de n ori pe saptamana! n=?

din 19 iul 2005 18:07 de ExoticDream

Doamne, cat de profund esti si cat de bine ma cunosti! Nu stiu daca s-a gasit masura destul de mare pentru dorintele Mariei Mele (oare am omis sa-ti spun ca-mi aleg prietenul pe alte criterii, nu pe dimensiunea acelei "chestii"? ), dar ...

Re: cum sa fac?

din 19 iul 2005 17:44 de ExoticDream

Pe acest site exista o sectiune intitulata "Viata sexuala", unde poti gasi mai multe informatii despre "prima data". Uite cateva fragmente: "Daca ambii iubiti sunt lipsiti de experienta, atunci ei trebuie sa aiba grija ...

Re: Re: Re: liber sau cuplu

din 19 iul 2005 17:29 de ExoticDream

Iar te-a suparat "pretena" sau simti imperios nevoia de variatie?!? Daca te prinde flirtand (pardon, filtrand)....., ai incurcat-o! Sa vezi ce-o sa te incante cand ti-o interpreta "De ce ma minti?"....!!! Prietenii stiu de ...

din 19 iul 2005 14:01 de MachoMan

Mai cap de... ce vrei tu (as fi scris eu ceva ca doar suntem pe site de sex, dar ma abtin), eu inteleg ca tie numai la SEX iti sta mintea (asa cum am mai zis, e vara, e cald, tentatii multe etc.), dar intamplator pe acest forum se poate discuta ...

din 19 iul 2005 13:50 de MachoMan

Se pare ca am nimerit-o destul de fix si exact cu scoala de moase! :pirate: As vrea sa stiu daca mamei tale ii vorbesti tot asa sau esti copilu' minune al familiei? :D

din 19 iul 2005 13:48 de Infector

Pai ma cap de miel ... din moment ce asta e forum despre SEX pe un site numit SEXpert despre ce crezi ca vreau sa vorbesc aici si la ce crezi ca-mi sta mintea cand accesez adresa asta ... la poeziile lui Bacovia? Daca tu ai numai psiho si alte ...

din 19 iul 2005 13:32 de MachoMan

Mda, recunosc ca am mari lipsuri in cunostinte: o sa fac un curs de agramati si unul de argou, bine? Ai stiiiiiiiiiiiiiiiiii? Aha.... Eu nu mi-s prea convins ca gresesc, cred ca sunt suficient de fix si exact in caracterizarile alea, nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2911 din 3732
«   1 ... 2908   2909   2910   2911   2912   2913   2914 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare