Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: care e parerea voastra boys & girls?

din 17 iul 2005 09:33 de l

nu i-am zis inca , dar voi vorbi cu ea :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 iul 2005 03:32 de nemesis

Cu tine... polemica are valente de: "Halitul tevilor de la baie"!

din 17 iul 2005 02:31 de Taqua

1. Eu inca traiesc in Romania si inca nu am probleme in a deslusi anumite sensuri ale cuvintelor. Daca "anti-identitara" se refera la refuzul de a accepta identitatile impuse de societate (vezi cetatenia), atunci asta inseamna ca te ...

Re: Re: Sex de n ori pe saptamana! n=?

din 17 iul 2005 00:02 de ExoticDream

Eu am scris care este parerea romanilor despre ei insisi, daca ei se cred mari si tari..... este problema lor! ;););)

Re: vreau sa invat sa sarut

din 16 iul 2005 23:10 de ExoticDream

Este plin forumul asta de saruturi! Zi si noapte ne pupam unii pe altii (mai mult sau mai putin, in rest exista pagini intregi de tratare a subiectului in cauza.... cum imi fac un pic de timp, iti las cateva adrese, dar.,.. te-ai putea descurca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Iri

din 16 iul 2005 21:12 de Primavera

Da, este adevarat suntem in 2005, an in care s-a terminat secventierea cromozomului X uman, ceea ce va putea arata diferentele genetice dintre sexul feminin si cel ...

Re: s.o.s

din 16 iul 2005 16:48 de nemesis

In perioada in care iti incepi viata sexuala este normal ca ciclul sa se deregleze cu cateva zile ( + / - ). Nu cred ca este cazul sa-ti faci griji. In alta ordine de idei, testul de sarcina se face la cel putin 10 zile de la contactul sexual - ...

s.o.s

din 16 iul 2005 15:03 de somebody

Sunt foarte :heart: de prietenul meu shi am acceptat sa fac dragoste cu el chiar daca eram amandoi virgini(prietenele mi-au zis sa mai astept sa gasesc p cineva experimentat). In afara de faptul ca m-a durut putin a fost super...am facut-o de fiecare ...

din 16 iul 2005 10:40 de nemesis

Daca tu nu ma intelegi, asta nu inseamna ca mie-mi "face mult prea multa placere in a" ma auzi vorbind... Este normal ca in cazul in care nu pricepi, sa spui ca vorbitorului (scriitorului) ii place sa se auda vorbind (scriind). Ca ...

din 16 iul 2005 10:16 de nemesis

Intr-adevar, ce poti face cu o floare... :D

Re: Re: Intrebare...

din 16 iul 2005 01:53 de SORIN28

Esti tare:D:D:D, adica daca ejaculez in partenera si prinde putin aer gata s-au dus naibii copii ?! Deci totul trebuie sa fie etans. Pacat ca nu pot sa-ti arat cat de mult rad:D:D:D:ok:Esti tare

Re: Re: cum sa fac?

din 15 iul 2005 23:47 de daron

nu prietena mea nu e cea cu firs time:x vroiam doar sa stiu cum sa fac sa ii fie ei bine

Re: Re: cum sa fac?

din 15 iul 2005 23:45 de daron

faza e ca eu o iubesc si nu asi vrea sa o ranesc sau sa fie o experienta neplacuta vreau ca totul sa fie ok... nu am mai dezvirginat nici o fata pana acum si asi vrea sa fie pe placul ei si al meu

Re: Re: first time?

din 15 iul 2005 23:38 de sapik

merci mult ca mi ai spus...am sa ma inregistrez,,pt ca ma cam intereseaza subiectul..:) pupuik

Re: cum sa fac?

din 15 iul 2005 22:44 de cristina

eu chiar nu inteleg faza asta cu durerea ..toate fetele virgine se plang ca ..vai ce minune va fi prima data...dar nu e dureros deloc... daca el stie sa se poarte cat de cat..adica tandru... cu ceva mai multa rabdare...si in rest totul e ...

Re: care e parerea voastra boys & girls?

din 15 iul 2005 22:39 de eu

pai i-ai spus si nu a fost de acord de vreme ce spui ca trebuie sa o convingi? daca nu i-ai zis nimic... fii sincer cu ea ca nu se va supara cu siguaranta cand mie mi-a spus prietenul ca vrea sa fiu epilata total nu m-a deranjat deloc si chiar ...

din 15 iul 2005 21:24 de Taqua

Detalii, amanunte, generalizari..din nou detalii...Oare cand te vei hotari? In plus, imi pun din ce in ce mai serios intrebarea daca tu citesti realmente ce se scrie pe forum...si care e punctul de plecare al discutiilor...:ok:

din 15 iul 2005 15:20 de ExoticDream

Sa studiem problema dpdv matematic: toate femeile sunt lesinate dupa sex, jumatate recunosc, jumatate se fac ca ploua. Daca 80-90% dintre femei sunt "cam panarame" (adica fac sex in serie sau in paralel cu oricine), inseamna ca sunt cam ...

din 15 iul 2005 15:10 de ExoticDream

So what?!? Pentru restul, deschizi orice carte de bucate si, daca ai un IQ mediu si iti permiti sa achizitionezi ingredientele, poti sa gatesti orice!!! What's the big deal?!? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Tema la citire!

din 15 iul 2005 14:17 de ExoticDream

Wrong! Stia autorul ala de ce s-a dorit necunoscut, metodele descrise in carte nu functioneaza: asasinul lasa urme, si inca adanci! Daca ai nevoie de o consultatie la oftalmolog, poate te ajutam! :devil::devil::devil: .... poate si de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2913 din 3732
«   1 ... 2910   2911   2912   2913   2914   2915   2916 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare