Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 13 iul 2005 01:16 de nemesis
Sex + ExoticDream = oximoron.
:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina din 13 iul 2005 00:15 de Taqua
Te ofticasi, musiu? Sau doar iti place sa insisti in a utiliza un astfel de limbaj?
Trecand (totusi) peste, ma intreb ca persoana de sex feminin ce sunt...voi barbatii de ce alergati dupa fetitze: oare sa le dati o prajitura si sa le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina din 13 iul 2005 00:07 de Infector
Daca barbatii sunt atat de prosti si bla bla bla... de ce naiba mai alergati atat dupa "ei" (mai bine spus dupa p*)
Toate femeile sunt tari in gura da pana la urma tot in p* ajung!
Re: Prezervativul? din 12 iul 2005 21:30 de Nekunoskuta
Cele cateva secunde pana se retrage el nu cred ca sunt o problema. Posibil sa-ti intarzie de la cistita si de la raceala. Mai asteapta maxim 10 zile si daca nu-ti vine fa-ti un test de sarcina. Bineinteles ca-ti poti face unul si acum, alegerea e ...
Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina din 12 iul 2005 20:14 de Infector
Mmmmm ...da ....
Bene..cum o fi... da tot curve raman femeile.. si pisecioase.. deh..4% > apa
Re: Re: Re: Re: pentru Irina din 12 iul 2005 19:57 de Taqua
Da, da, d-le Infector, ai mare dreptate.
Sa ne amintim cum, in foarte scurt timp barbatul (apartinand rasei SUPERIOARE, sa nu uitam) a pus botul si a papat din maruletz la sugestia femeii (rasa INFERIOARA).
Tocmai de aceea, ...
Re: Re: Re: pentru Irina din 12 iul 2005 19:42 de Taqua
Well, "colega"....din nefericire, in contextul respectiv chiar nu era cazul unei astfel de analize generalizate...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 17:25 de Nekunoskuta
Iti voi raspunde aici desi pe mai multe posturi trebuie sa-ti dau cam acelasi raspuns.
Hai sa-ti dau un exemplu. O fata de 16 ani are 3 relatii: una de 2 ani, una de 3, una de 1,5 ani. Se culca cu toti, a existat iubire, cominicare toate astea (pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 17:08 de Nekunoskuta
Gandeste-te ca exista familii in care educatia sexuala (de fapt lipsa ei) nu se induce ci se impune, uneori prin mijloace mai dure. Fata aia ori se face maicutza ori "fata buna" cunoscuta prin cartier.
Pacat ca nu stii ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 17:06 de ExoticDream
Sunt de acord ca trebuie ca si femeia sa aiba experienta sexuala inaintea casatoriei, dar nu mi se pare esential ca sa o dobandesca insirand mai multi parteneri pentru a face deosebirea! Ce se intampla daca ea gaseste intr-un barbat toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pl din 12 iul 2005 16:56 de ExoticDream
5 este un numar cam prea mare pentru mine. Eu m-as multumi totusi cu unul, daca ar exista restul "ingredientelor" (prostiile alea gen sentimente, intelegere, comunicare). Indiferent cata experienta "n-ar avea", un barbat ...
Re: Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 16:39 de Nekunoskuta
Am mai discutat despre asta si sunt de acord. Insa sunt de acord si cu faptul ca o femeie trebuie sa aiba ceva experienta sexuala, sa nu se cramponeze intr-un singur barbat din punct de vedere sexual. Tu inca nu stii dar iti zic faptul ca sexul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 14:58 de ExoticDream
Am inteles demonstratia ta, insa nu sunt de acord cu faptul ca individul, tarat de prejudecati induse de o educatie conservatoare, nu este capabil sa-si invinga problemele altfel decat alunecand in lascivitatea instinctuala! Consider ca individul ...
Re: Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 14:00 de ExoticDream
Intr-o relatie stabila, in care exista sentimente de ambele parti, cred ca poti sa-ti convingi partenera sa-si schimbe ideile preconcepute si sa ajungi sa-ti satisfaci fanteziile impreuna cu ea. Daca e total refractara, inseamna fie ca nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 13:37 de Infector
Cumpara-ti un vibrator si lasa-ne!!! (X)
Re: Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 12 iul 2005 13:30 de ExoticDream
Ii ascult pe toti cei care au ceva de spus, in special daca este vorba despre dragoste traita, si nu dau lectii nimanui! Tu nu la dragoste te referi, ci la sex, cu asta imi tot dai in cap de cand te stiu. Te asigur ca stiu mult mai multe chestii ...
Re: Re: Re: Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 13:19 de ExoticDream
Te inseli, ca de obicei nu intelegi nimic din ce scriu. Nu sunt antibarbati chiar daca am constatat ca multi sufera de aceleasi defecte specifice mileniului: nesinceritate, superficialitate, dezinteres fata de iubire, apetit sexual debordant bla ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Scufitza Alba ca Zapad din 12 iul 2005 13:15 de Infector
Pai la fata ta..ce dreaq sa se asorteze...poate o masca de portar la hochei :ok::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Scufitza Alba ca Zapada (v din 12 iul 2005 12:56 de ExoticDream
Nu stiu ce-or gasi interesant acolo, acum vreo doua luni firma lui peste prajit acorda reducere 50% daca luai orice produse in valoare de 3 milioane (lei vechi). Problema era ca..... n-aveai ce alege!!!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Bordelul din 12 iul 2005 08:09 de Nekunoskuta
Si ce faci cu femeile atat de pudice incat nici nu accepta sa schimbe pozitia dar sa-i vorbesti de sex oral, anal sau mai stiu eu ce? Ce faci cu cele care au invatzat de la mama ca sexul/dragostea se face doar cu lumina stinsa si in pozitia ...
Pagina 2916 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
7 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||