Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 iul 2005 12:17 de Phobos

Ma refeream ca stiu destule ptr varsta mea.Am vazut si facut destule pana acuma ca sa stiu destul de multe ptr varsta mea, daca ma gandesc ca sunt multi care la o asemenea varsta....foarte putine stiu. Intradevar senzatia din mare in mic da elastic ...

Re: sex

din 9 iul 2005 06:32 de SORIN28

Daca este in "doze" mici, daca nu preferi sa te masturbezi in locul unei femei, e buna si masturbarea. Si din cate stiu eu este recomandata si de doctor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SU

din 9 iul 2005 06:27 de SORIN28

Gandire de c...astravete.Daca nu stie nu inseamna ca trebuie sa-ti citeasca tie prostiile, mai bine taci daca nu stii sau o ajuti

Pustoaice vs neveste

din 9 iul 2005 05:29 de valentine

Si din nou pe sistem nervos va stresez eu cu versetele mele :cat: O pustoaica cu parul roscat, in grea boala m-a bagat de am uitat si de nevasta si stau numai plecat de acasa...pustoaica ma zapacit, vad ca a reusit, m-am indragostit, ai grija ...

Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT D

din 9 iul 2005 03:29 de nemesis

Io zice sa mergi sati pui o funie de gat ca scapare nai! :devil::pirate: Acu' serios: Nu e o rusine sa recunosti ca te-ai dezvirginat singura - sau ca ai mai facut-o inainte cu altcineva. La 14 ani ai tai si la zdrobitoarea cultura sexuala pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca...

din 9 iul 2005 03:14 de nemesis

Ei, maica, da-pai nici sa te holbezi nu mere! :devil::D

Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca...

din 9 iul 2005 03:08 de nemesis

Cool, Exotica! Ca sa te de-lamuresc, iata raspunsurile mele: 1) Da! Si putin imi pasa daca pleaca cineva de aici cu o eticheta in coada... fie ea si tatuata pe glandul penian! (Imi aduce asta aminte de "Colonia penitenciara" a lui ...

Re: Re: Re: Re: Examene! Stim sa fim alaturi de ea

din 8 iul 2005 20:30 de FireSoul

Varianta functioneaza oricum(been there done that)...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca...

din 8 iul 2005 18:02 de SORIN28

Si oare eu mai stau atunci sa vad cum are ea ochii ?! Si daca ii are deschisi dar se uita la televizor:D cu ce ma incalzeste ?! Parerea mea este ca nu conteaza, oricum nu prea iti arde de ochii celuilalt

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 iul 2005 17:46 de SORIN28

Blondo, din cate mi-aduc eu aminte era in mesageria personala deci nu se pune, tzaca 1 - o pentru mine, mai joci ?! la 2 - 0 schimbam portile

Re: Re: Re: Re: Re: Re: placeri(pt baieti shi nu n

din 8 iul 2005 17:18 de Swann

Pai asta e discriminare.... :p :p...de ce sa existe doar pt masturbarea baietilor un termen peiorativ?

Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT D

din 8 iul 2005 16:01 de Nekunoskuta

Mai sunt 12 zile. Asteapta. Oricum un test de sarcina da un rezultat corect si sigur dupa 2 saptamani de la contactul sexual. ...nici dupa :lol::lol: (scuze, nu m-am putut abtine) Asta chiar nu stiu. Imi inchipui insa ca la cabinetul medical ...

Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPE

din 8 iul 2005 15:35 de rapperitza

Mie nu imi vine regulat,dar daca ar fi sa ma iau dupa luna trecut,ar trebui sa imi vina cam pe 20 iulie.iar virgina nu am fost nici inainte sa ma penetreze,poate pt ca himenul s-a rupt dinainte sau nush ce sa zic,dar e clar ca virgina nu am ...

Re: Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPERATA

din 8 iul 2005 15:30 de Nekunoskuta

Tampoanele nu dezvirgineaza in toate cazurile (iti spun din experienta). Daca el nu a ejaculat in tine eu cred ca e ok. Nu stiu ce lichid ai simtit tu dar tind sa cred ca ti s-a parut. Cand trebuie sa-ti vina menstruatia? Asteapta sa vezi daca ...

Re: Re: Re: Re: Examene! Stim sa fim alaturi de ea

din 8 iul 2005 15:27 de Nekunoskuta

Sincer mie asta mi se pare ceva normal, nu ceva iesit din comun, care se face "la ocazii". E parte din viata langa cineva.

Re: Re: Re: Examene! Stim sa fim alaturi de ea/el?

din 8 iul 2005 14:56 de ExoticDream

Varianta asta functioneaza in cazul in care locuiesti (oarecum) cu el, ceea ce nu se prea intampla de exemplu in cazul celor care dau capacitatea sau chiar bacul. Tot ce poti face este sa il intalnesti seara pentru o plimbare de deconectare sau, ...

Re: Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPERATA

din 8 iul 2005 14:43 de rapperitza

am citit-o si scrie ca hormonul se poate detecta "chiar din ziua in care este asteptata menstruatia",dar mie nici macar nu imi vine regulat,si oricum vreau sa aflu cat mai repede.Sau sa ma duc sa imi cumpar Postinor 2 ca sa fiu 100% ...

Re: VA ROG AJUTATI-MA!!!!!! SUNT DISPERATA

din 8 iul 2005 14:38 de nemesis

Citeste dracului foaia aia alba din interiorul cutiei, daca tot ti l-ai cumparat! Daca-ti spun faza aia cu "tufisu'", sar astia pe mine ca cica "nu-i frumos"! :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca...

din 8 iul 2005 13:55 de ExoticDream

Ahaaa... dar daca mie imi place sa simt momentul cu ochii inchisi?!? Din moment ce o fac, mai conteaza daca stau cu ochii cascati sau nu?!? Intrebare destinata celor experimentati: ca baieti/barbati, considerati jignitor faptul ca partenera nu ...

Re: Re: Re: Re: este adevarat ca...

din 8 iul 2005 13:49 de ExoticDream

Wow.... daca ti-a aparut la 4:04 AM, inseamna ca la 7:04 erai gata! Te programasesi ca sa plece fata la serviciu linistita (de tot)? Hmmm... eu ma gandeam ca ejacularea s-ar fi produs pe la 13..... atunci se implineau alea 9 ore.... ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2919 din 3732
«   1 ... 2916   2917   2918   2919   2920   2921   2922 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare