Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 12 iul 2005 02:09 de Wanted
De ce nu 30 de ani? " (...)dragostea treizeci. Uite asa. La inceput, sunt 10 ani de pasiune, pe urma 10 ani de tandrete si, in cele din urma, 10 ani de plictis.
Parca suna mai frumos pt cei care inca cred in dragoste.... pe viatza ...
Re: Disperat!!! din 12 iul 2005 02:04 de Wanted
Tu ce ai urmarit de fapt in toata relatia asta... sa convingi o fata credincioasa sa faca sex xu tine (cuz u'r good.. we know it:x )? Din cate imi dau seama... relatia ta depinde daca ei ii vine..pofta... sau nu...:ermm:. Mai bine o lasi in ...
Re: Bordelul din 12 iul 2005 01:55 de Wanted
Pentru un barbat/baiat care nu are prietena,sotie,logodnica (pricepeti voi... )mi se pare acceptabil sa mearga la un..bordel. Insa nu inteleg barbatii cu iubite care fac astfel de vizite. Cred ca iubita poate oferi totul..sex "nebun" ...
Re: anticonceptionale din 12 iul 2005 01:34 de Wanted
Eu stiam ca la prima folie protectia nu este maxima, iar in cele 7 zile de pauza protectia este si mai mult scazuta.:ermm:
Re: Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 23:49 de nemesis
Hmmm...
Daca ai ceva personal de comunicat cu ExoticDream, foloseste "Clubul veteranilor" sau MP! Ok?
P.S.S. Yes, you are as..."bush"! :zorro:
Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 23:16 de valy2jan
Exotic, lasa-i sa-si spuna parerea si asculta-i pe cei care au experienta in dragoste. De ce vrei sa ne dai tu lectii, la cei 20 de ani ai tai (poate 1 in plus), care ai avut un esec in dragoste (oare e numai vina lui, cum spui? Eu nu cred!) si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: placeri(pt baieti shi nu n din 11 iul 2005 22:48 de Mikii
Eu i-as face-o cu altceva ! Ca de asta duce dorul, desi este cata vrea! :devil:
Re: sex din 11 iul 2005 22:35 de bebe
Fa in continuare, ca nu se intampla nimic, decat o epuizare daca o faci prea des.
Nu te lua dupa ce spun analfabetii in domeniu.
Sunt site-uri pe net care vorbesc de asa ceva. Dar nu cel al ortodoxiei, ca astia au ramas in evul mediu. Vroiam sa ...
Re: Disperat!!! din 11 iul 2005 17:45 de Swann
In caz ca nu stiai, tocmai pentru asta e spovedania..sa spui TOT..daca ascunzi ceva,mai bine nu te duci.
Re: Re: Re: pentru Irina din 11 iul 2005 15:36 de Infector
Corect! ... Heeelllooo fetelor .. intai o fo Adam api Eva nu invers ..
In concluzie.. femeia e o rasa inferioara :p
:ok:
Re: Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 15:11 de ExoticDream
Parerea mea este ca dragostea poate dura mai mult de trei ani, dar pentru asta trebuie sa existe o prietenie solida, bazata pe sinceritate, respect, comunicare pe aceeasi lungime de unda, cei doi trebuie sa dea dovada de inventivitate (in sens ...
Re: Re: Re: Re: sugestie... din 11 iul 2005 15:02 de Infector
Pai daca in juma' de an ai aberat cat pentru unul si ... ce sa fac eu!? :blink:
Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 14:45 de antonia
Dragostea poate dura si mai mult in cazul meu 16 ani. sau cred ca ea exista pur si simplu cand a fost cladita firesc fara sa realizezi cand se petrece asta. Sau poate dura 3 ani de cate ori? antoa'
Re: Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 11 iul 2005 14:22 de ExoticDream
Pe bune, eu inteleg ca ai suflet arzator, dar, in ipoteza in care nu doresti sa consulti un psihiatru, ai putea fi mai atenta la semnele de punctuatie? Undeva acolo vei descoperi uimitoarele ghilimele care marcheaza citarea unui fragment! Daca ...
Re: Re: Re: Nedumerire din 11 iul 2005 12:43 de Nekunoskuta
UPSSS...vreau emoticonul cu tavalitul pe jos de ras.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nedumerire din 11 iul 2005 12:42 de Nekunoskuta
Cat ti-a intarziat? Nu cred ca e vreo legatura dar daca iti intarzie mai mult de 2 saptamani fa un test de sarcina.
Re: Re: Nedumerire din 11 iul 2005 11:04 de Necunoscuta
Nu dragutule nu am bani.Te oferi tu sa imi cumperi unu? Ce amabil esti!
Foarte bine daca te consideri ciumpalac...ptr ca se pare ca asta esti,orice ar insemna cuvantu asta.
Re: Re: Re: sugestie... din 11 iul 2005 09:46 de Nekunoskuta
Confuzie generala in capusorul tau domnule;)Acel "un an si ceva n'coa'..." in cazul meu nu se aplica. Vezi ca trece viata prea repede pe langa tine daca jumatate de an ti se pare unul intreg. Sau tu cresti "intr-un an cati altii-n ...
Re: anticonceptionale din 11 iul 2005 09:40 de Nekunoskuta
Da, esti protejata.
Re: Nedumerire din 11 iul 2005 01:47 de Andra1
Depinde de experienta lui...dak a iesit la timp din tine pentru ca si o picatura poate fi de ajuns si asa cum a mai spus cineva mai este o preejaculare dar cel mai sigur e un test de sarcina si ai grija pe viitor.
Pagina 2917 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
7 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||