Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: pentru Irina

din 11 iul 2005 01:05 de nemesis

...si cat de naive sunt femeile, crezand ca daca fac pe suparatele noi chiar nu stim ca acest [i]fac[/i] este un mecanism [b]constient[/b], pus in functiune in mod strategic, pentru a-si atinge scopul! :ok:

Re: Sperma

din 11 iul 2005 00:58 de Madalina

Am gasit si singura raspunsul ;)) Daca mai are cineva astefel de nedumeriri raspusul poate fi aici : http://www.phoenix5.org/articles/BurlAssocHermatospermia.html Este vorba pe scut despre o infectie... ( nu cu transmitere sexuala/.... :P: ) care ...

Re: Re: Disperat!!!

din 11 iul 2005 00:43 de nemesis

Da, da! Ca si cum sex-ul asta... este acolo... un detaliu! Come on! Get real! Iubirea aia, mai ales la varste "fraged-hormonale", nu-si prea are locul - cel putin nu in forma in care o propovaduiesti tu. Flacau: Change ...

Re: Re: Sperma

din 11 iul 2005 00:41 de Madalina

Sau indica o boala... nu? mi s-a spus ca se poate sa existe urme de sange atunci cand ejaculeaza... si nu inseamna neaparat ca ar avea vreo boala... acum sunt cam...nedumerita... si... speriata :huh::huh::huh::unsure::unsure::unsure:

Re: Sperma

din 11 iul 2005 00:20 de nemesis

Nu! Doar daca el este: :alien:!

anticonceptionale

din 11 iul 2005 00:17 de Madalina

Sunt la prima folie de anticonceptionale, si as vrea sa stiu daca sunt protejata si pe parcursul celor 7 zile de pauza.

Re: Nedumerire

din 10 iul 2005 23:48 de Infector

...tu chiar n-ai bani pt un test de sarcina? N-ar fi mai usor asa decat sa intrebi toti ciumpalacii p'aici :,

din 10 iul 2005 16:50 de Nekunoskuta

Se poate dar depinde de multi factori, in principal de experienta prietenului tau in asa ceva. In principal...daca aveti putina grija totul poate fi ok.

Re: Disperat!!!

din 10 iul 2005 16:47 de Nekunoskuta

Eu nu am vrut sa-ti raspund, Exotic a spus chiar ce trebuie insa m-am gantit la proverbul ala "cand 2 iti spun ca esti beat te duci si te cuci" si m-am gandit sa-ti recomand si eu sa lasi fata aia in pace daca tu te gandesti doar la ...

Re: Dragostea dureaza trei ani???

din 10 iul 2005 13:45 de Tot io

:. Pe bune, ai incerct sa consulti un psihiatru?:D

Dragostea dureaza trei ani???

din 10 iul 2005 00:57 de ExoticDream

A propos de intrebarea lui valentine.... am selectat cateva pasaje din cartea lui Frederic Beigbeder ("Dragostea dureaza trei ani" ): "Un tantar dureaza o zi, un trandafir trei zile. O pisica dureaza treisprezece ani, dragostea ...

Re: Pustoaice vs neveste

din 10 iul 2005 00:33 de ExoticDream

La ce-ti mai trebuie relatia aia imbatranita si ofilita cand te misca pustoaicele care iti fac cu ochiul? Sper sa intelegi ideea: ele iti pot face cu ochiul (si numai) mult si bine, important este daca le raspunzi cu aceeasi moneda (leu greu, mai ...

Re: Re: Re: Re: Nedumerire

din 10 iul 2005 00:12 de Madalina

"intr-o cantitate mai mare.. " mai mica am vrut sa spun :~*:~*:~*

Re: Re: Re: Nedumerire

din 10 iul 2005 00:11 de Madalina

:P: ))) Hm... da, poti ramane insarcinata si daca pr tau a ejaculat in afara( "adik nu a lasat in tine" . Exista o pre-ejaculare (hmz... cred ca asta e termenul )care contine spermatozoizi... intr-o cantitate mai mare... dar poti ramane ...

Re: Disperat!!!

din 9 iul 2005 23:42 de ExoticDream

Nu imi este clar un lucru: tu "stai impreuna" cu prietena ta pentru ca o iubesti sau..... nu? Din ce se citeste printre randuri, as zice ca nu prea te intereseaza sentimentele (ei), preocuparea ta de baza a fost sa reusesti sa o faci sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca...

din 9 iul 2005 23:18 de ExoticDream

Eu, totusi, ma gandesc ca exista o categorie de baieti care nu intra nici in categoria celor suferind de ejaculare precoce, nici in categoria "pesants", chiar daca ejacularea se intampla nedorit de rapid: baietii care nu au multa ...

Re: Pustoaice vs neveste

din 9 iul 2005 22:25 de eu...

hmmm...de vreme ce te-ai insurat cu ea...ai iubit-o nu? si ea chiar se ofileste langa tine? poate nu mai esti atent cu ea ..o neglijezi ptr alte femei...merita ea oare asta? merita sa lupti pa doua sau mai multe fronturi? intr-o zi vei pierde si iti ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 iul 2005 19:02 de SORIN28

DA;););)

din 9 iul 2005 18:57 de SORIN28

Nu prea cred ca esti insarcinata. Prietenul tau ce a lasat in tine?!:~*:~*:~*

Nedumerire

din 9 iul 2005 17:49 de Necunoscuta

Am si io o intrebare.Se poate sa ramai insarcinata daca am facuto fara prezervativ dar prietenul meu nu a lasat in mine? Astept raspuns urgent.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2918 din 3732
«   1 ... 2915   2916   2917   2918   2919   2920   2921 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare