Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: pentru Irina din 11 iul 2005 01:05 de nemesis
...si cat de naive sunt femeile, crezand ca daca fac pe suparatele noi chiar nu stim ca acest [i]fac[/i] este un mecanism [b]constient[/b], pus in functiune in mod strategic, pentru a-si atinge scopul!
:ok:
Re: Sperma din 11 iul 2005 00:58 de Madalina
Am gasit si singura raspunsul ;)) Daca mai are cineva astefel de nedumeriri raspusul poate fi aici : http://www.phoenix5.org/articles/BurlAssocHermatospermia.html
Este vorba pe scut despre o infectie... ( nu cu transmitere sexuala/.... :P: ) care ...
Re: Re: Disperat!!! din 11 iul 2005 00:43 de nemesis
Da, da! Ca si cum sex-ul asta... este acolo... un detaliu! Come on! Get real! Iubirea aia, mai ales la varste "fraged-hormonale", nu-si prea are locul - cel putin nu in forma in care o propovaduiesti tu.
Flacau:
Change ...
Re: Re: Sperma din 11 iul 2005 00:41 de Madalina
Sau indica o boala... nu? mi s-a spus ca se poate sa existe urme de sange atunci cand ejaculeaza... si nu inseamna neaparat ca ar avea vreo boala... acum sunt cam...nedumerita... si... speriata :huh::huh::huh::unsure::unsure::unsure:
Re: Sperma din 11 iul 2005 00:20 de nemesis
Nu! Doar daca el este: :alien:!
anticonceptionale din 11 iul 2005 00:17 de Madalina
Sunt la prima folie de anticonceptionale, si as vrea sa stiu daca sunt protejata si pe parcursul celor 7 zile de pauza.
Re: Nedumerire din 10 iul 2005 23:48 de Infector
...tu chiar n-ai bani pt un test de sarcina?
N-ar fi mai usor asa decat sa intrebi toti ciumpalacii p'aici :,
Re: Nedumerire din 10 iul 2005 16:50 de Nekunoskuta
Se poate dar depinde de multi factori, in principal de experienta prietenului tau in asa ceva. In principal...daca aveti putina grija totul poate fi ok.
Re: Disperat!!! din 10 iul 2005 16:47 de Nekunoskuta
Eu nu am vrut sa-ti raspund, Exotic a spus chiar ce trebuie insa m-am gantit la proverbul ala "cand 2 iti spun ca esti beat te duci si te cuci" si m-am gandit sa-ti recomand si eu sa lasi fata aia in pace daca tu te gandesti doar la ...
Re: Dragostea dureaza trei ani??? din 10 iul 2005 13:45 de Tot io
:.
Pe bune, ai incerct sa consulti un psihiatru?:D
Dragostea dureaza trei ani??? din 10 iul 2005 00:57 de ExoticDream
A propos de intrebarea lui valentine.... am selectat cateva pasaje din cartea lui Frederic Beigbeder ("Dragostea dureaza trei ani" ):
"Un tantar dureaza o zi, un trandafir trei zile. O pisica dureaza treisprezece ani, dragostea ...
Re: Pustoaice vs neveste din 10 iul 2005 00:33 de ExoticDream
La ce-ti mai trebuie relatia aia imbatranita si ofilita cand te misca pustoaicele care iti fac cu ochiul? Sper sa intelegi ideea: ele iti pot face cu ochiul (si numai) mult si bine, important este daca le raspunzi cu aceeasi moneda (leu greu, mai ...
Re: Re: Re: Re: Nedumerire din 10 iul 2005 00:12 de Madalina
"intr-o cantitate mai mare.. " mai mica am vrut sa spun :~*:~*:~*
Re: Re: Re: Nedumerire din 10 iul 2005 00:11 de Madalina
:P: ))) Hm... da, poti ramane insarcinata si daca pr tau a ejaculat in afara( "adik nu a lasat in tine" . Exista o pre-ejaculare (hmz... cred ca asta e termenul )care contine spermatozoizi... intr-o cantitate mai mare... dar poti ramane ...
Re: Disperat!!! din 9 iul 2005 23:42 de ExoticDream
Nu imi este clar un lucru: tu "stai impreuna" cu prietena ta pentru ca o iubesti sau..... nu? Din ce se citeste printre randuri, as zice ca nu prea te intereseaza sentimentele (ei), preocuparea ta de baza a fost sa reusesti sa o faci sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 9 iul 2005 23:18 de ExoticDream
Eu, totusi, ma gandesc ca exista o categorie de baieti care nu intra nici in categoria celor suferind de ejaculare precoce, nici in categoria "pesants", chiar daca ejacularea se intampla nedorit de rapid: baietii care nu au multa ...
Re: Pustoaice vs neveste din 9 iul 2005 22:25 de eu...
hmmm...de vreme ce te-ai insurat cu ea...ai iubit-o nu? si ea chiar se ofileste langa tine? poate nu mai esti atent cu ea ..o neglijezi ptr alte femei...merita ea oare asta? merita sa lupti pa doua sau mai multe fronturi? intr-o zi vei pierde si iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 9 iul 2005 19:02 de SORIN28
DA;););)
Re: Nedumerire din 9 iul 2005 18:57 de SORIN28
Nu prea cred ca esti insarcinata. Prietenul tau ce a lasat in tine?!:~*:~*:~*
Nedumerire din 9 iul 2005 17:49 de Necunoscuta
Am si io o intrebare.Se poate sa ramai insarcinata daca am facuto fara prezervativ dar prietenul meu nu a lasat in mine?
Astept raspuns urgent.
Pagina 2918 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||