Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
De ce iubim barbatii? din 7 iul 2005 17:01 de ExoticDream
DE CE IUBIM BARBATII?
"Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.
Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo ...
Re: Re: Re: raspuns din 7 iul 2005 16:44 de mihaisex
:D:D:D:D:D:D:D:D
Ma eu zic sa te duci la un ginecolog si sa vezi ce zice,daca ai noroc o sa-titreaca.
P.S incearca ceva naturist ,de multe ori dau rezultate mai bune si nu pot face rau.
Iar masturbarea ,in nici un caz de la ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 7 iul 2005 16:36 de ExoticDream
Daca exista un "mai devreme" ( adica "il tine" mult), rezulta ca fata a dat lovitura: baiatul sigur nu este taran!!!
P.S. Mai, dupa ce ca nici microscoape n-avem, tu vrei acum si ceasuri ...
Re: Re: Re: Re: din 7 iul 2005 16:34 de ExoticDream
Exista un proverb care zice cam asa:
Cu cat un om stie mai putin, cu atat este mai usor de convins ca stie totul.
Nu cred ca poti ajunge sa stii vreodata totul, matematic este imposibil! Chestia cu durerile sufletesti era o gluma. De ce ar ...
Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 7 iul 2005 16:29 de Nekunoskuta
Te asalteaza fetele cu nelamuriri:DA mea (nelamurirea) este: Cat de "mai devreme"? 1-2 ore e bine? (e o gluma, nu sari la mine:pirate:)
Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 7 iul 2005 16:24 de ExoticDream
Am doua nelamuriri:
1. Daca "i-si" da drumul din prima, rezulta ca este taran? (Nu de alta, dar parca ii vad pe userii care se plang ca sufera de ejaculare precoce plecand de aici cu eticheta de coada, cum crezi ca se simt?!?)
2. ...
Re: Re: Re: din 7 iul 2005 14:46 de Phobos
Sincer nu cred ca mai am nimic de citit ptr ca stiu destule.Nu dureri sufletesti ci am auzit unii prieteni care ziceau ca au avut dureri de penis :) dupa ce au facuto cu o virgina dar nu o fost deloc asa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje pierdute din 7 iul 2005 12:17 de nemesis
Din pacate pentru tine, pentru moment, da!
Vezi Doctore, astfel de discutii ar trebui purtate in cealalta sectiune; asa ca efortul de a o construi nu mi se pare in van...
Re: Re: Re: este adevarat ca... din 7 iul 2005 08:52 de CristianH
Mai... nu e chiar EXACT inaintea ejacularii.... poate fi si mai devreme, daca baiatul e destul de excitat. :,
Normal ca daca i-si da drumul ca tzaranul din prima :(... e posibil sa nici nu vezi "picatura".:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje pierdute din 7 iul 2005 06:58 de SORIN28
:blink::blink: Editate ?!:blink::blink:aaaaa, editare, cred asta ai vrut sa scrii, te-ai grabit. Da, te inteleg, la cat de multi "prieteni" ai pe aici, toti cu mesaje de dragoste pentru tine normal ca te bucuri.
Apropo, ziceai ceva timp ...
Back in bussines. . . din 7 iul 2005 01:15 de Taqua
Salve, dragilor...va mai amintiti de mine? Daca nu, (re)obisnuiti-va cu minunata-mi personalitate... :alien:
Pentru inceput, nu pot sa spun decat ca ma bucura sa regasesc aceeasi placuta atmosfera pe forum...O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me din 6 iul 2005 22:41 de valentine
Vreau si eu 10.000..........................de lei grei daca nu cer prea mult....
O:)O:)O:)
Se poate?:flowers:
Re: este adevarat ca... din 6 iul 2005 22:31 de valentine
Toti o au...diferenta e de gradul de excitare de care are nevoie baiatul ca sa aiba aceea "secretie"
Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje pierdute din 6 iul 2005 18:44 de nemesis
In loc de o alta pagina, nu se poate un butonash, mic si dracutz, de gen "Normal-Moderare"? Un butonas care sa apara numai la userii cu mai mult de x00 de mesaje.
In felul asta "ce tineri" nu o sa dea de scandaluri nasoale ...
Re: este adevarat ca... din 6 iul 2005 18:35 de nemesis
Da, toti au. Dar... in diferite cantitati.
Re: cresterea din 6 iul 2005 18:31 de nemesis
Nu foarte mult dar mai poti creste. Osficarea completa a regiunilor de crestere ale oaselor se produce abia la 30 de ani...
Re: Re: este adevarat ca... din 6 iul 2005 18:29 de SORIN28
De la picatura placerii nu exista exceptii
Re: cresterea din 6 iul 2005 18:27 de SORIN28
La 17 ani mai ai timp sa cresti, un pic de sport care sa te ajute(cu inaltimea)nu ar strica(inot, caiac-canoe,baschet)
Re: Re: Re: Re: Bordelul din 6 iul 2005 18:23 de SORIN28
E parerea ta sau e o prostie ?! Ce bine ar fi daca nu ne-ai mai vizita, sincer.
Re: : Re: Re: Re: Re: Romani din 6 iul 2005 18:19 de SORIN28
Daca tie iti suna a calomnie sau a insulta e problema ta. Parerea mea(care mi-o pastrez) este ca nu poti zice ca ai vazut o societate cand stai inchis in casa si te uiti la tv. Si nu mai fi asa acida ca a revenit "seful", nu da bine la ...
Pagina 2921 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||