Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie din 7 iun 2005 17:57 de Infector
Ma doare-n .....:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting... din 7 iun 2005 17:49 de ExoticDream
El nu stie saga-urile noastre de pe aici, lasa-l sa se obisnuiasca!
;););)
Re: Re: lasa-ti baiatul in pace din 7 iun 2005 17:44 de _AnCkA_
nu era vorba in nici un caz de casatorie.era vorba de un sprijin moral.De o decizie pe care mi se parea normal sa o luam impreuna chiar daca nu mai suntem impreuna.
Re: Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie din 7 iun 2005 17:41 de _AnCkA_
Si eu sunt curioasa ce varsta aveti. Baiatul ala se teme de responsabilitati. Daca are 18-20 de ani chiar il cred. Daca e mai mare...in fine, nu oricine considera in ziua de azi ca poate sa creasca un copil. Reactia lui a fost pe de o parte reala, pe ...
Re: Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie din 7 iun 2005 17:38 de _AnCkA_
Eu am 21 de ani iar el are 19.Totusi e destul de matur pentru varsta lui.
Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie din 7 iun 2005 17:34 de ExoticDream
O reactie total cretina!!!
Daca ar fi fost doar un copil (la 17-18 anisori) speriat de perspectiva unei casatorii la o varsta frageda si a unei pietre de moara de gat (copilul nenascut), ar fi dat bir cu fugitii, spunandu-ti ca nu-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania... din 7 iun 2005 17:23 de ExoticDream
Voi chiar credeti ca omul acesta nu are altceva mai bun de facut in Romania decat sa mearga cu Trick_or_Treat din usa in usa cu riscul de a cunoaste legile neaose din spatele blocurilor gri?!? A propos, nu stiu cum e la Galati, dar am zarit multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 iun 2005 17:15 de ExoticDream
Poti sa-mi zici verde, pe fata, nu ma supar! Stiu cam care este intensitatea unei partide de dragoste si cu siguranta nu m-as plictisi sa fiu cu "EL" 6-9 ore si mai mult, insa nu vad cum am putea face dragoste non stop! Preludiul ar fi ...
Re: Re: Re: Chat!!! din 7 iun 2005 16:01 de lupulnebun
Consola de chat necesita java instalat. De pe mirc accesati /server irc.pc-dojo.ro
Adresa de chat este, repet: lan.netvector.ro/chat/index.html
si ii dati copy si paste in bara de cautare a explorerului dvs.
Consola de chat necesita java ...
Re: Re: Chat!!! din 7 iun 2005 15:58 de ExoticDream
Nici la mine nu functioneaza! Daca este legat de irc..... nu voi fi singura cu probleme. Alta varianta nu exista?
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 7 iun 2005 15:42 de inuendo
nu fi mai bou...uita-te la substanta nu la coaja...si vorba aia critic e unu care nu a fost in stare sa scrie nimic...
Re: Postinor in urma antibioticelor&am din 7 iun 2005 15:42 de lupulnebun
Eu iti recomand "Dr. Sigur".
Postinor in urma antibioticelor&am din 7 iun 2005 15:35 de imdelicious
No way!!! m-am invatat minte,nu mai iau:) oricum a trecut...ma las pe mana anticonceptionalelor mele care mi-au fost de folos pana acum:love: si pe mana prezervativului cat mai des,insa nu intotdeauna! Oricum,dupa o saptamana incep sa apara semne ale ...
Re: Re: Re: Re: Postinor in urma antibioticelor&am din 7 iun 2005 15:32 de lupulnebun
Nu e grav insa nu trebuie sa iti faci un obicei din asta. Il iei o data cand ai probleme si gata!
P.S. Trebuie sa treaca 6 luni pentru a lua din nou Postinor2, chiar daca unele persoane au luat si mai repede insa sunt daunatoare. B)
Re: Re: Re: Postinor in urma antibioticelor&an din 7 iun 2005 15:27 de imdelicious
wow:) ce rapizi suntei..merci muuuult! :) si chiar asa de grav e daca am luat si eu o data in viata mea Postinor 2? toata lumea isi da cu parerea..:/ toata lumea le acuza..ma gandesc ca daca ar fi asa grave,nu ar mai fi atat de cumparate si nu ar mai ...
Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie din 7 iun 2005 15:04 de MachoMan
Ala nu e baiat, e copil inconstient sau carlig de rufe! Sa faca un copil s-a priceput, dar sa-si asume responsabilitatea pentru eventualele urmari nici poveste! Sper ca n-ai de gand sa mai ai de a face cu el! Am impresia ca va trebui sa decizi ...
Re: Re: Re: Re: Fata perfecta ?!?!?!?!? din 7 iun 2005 14:51 de MachoMan
Pai judeca si tu: daca in doua saptamani s-au cunoscut aproape perfect, sex probabil c-au facut din a doua zi, ce le mai ramane de facut peste vreo luna? Plictisitoare viata asta! Cred ca de-aia se tot marita/insoara si ...
Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 7 iun 2005 14:47 de MachoMan
....tu nu ai pierdut un "i", ci vreo 9 daca am numarat bine! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting... din 7 iun 2005 14:10 de lupulnebun
Dupa cum am mai spus gasesc eu un vs cu care sa apar. ):( :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting... din 7 iun 2005 14:03 de Nekunoskuta
Daca ai observa cum se manifesta "vs-urile" spuse de valentine nu cred ca ai face un "vs" cu andra;)
Pagina 2924 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||