Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xXx

din 7 iun 2005 14:02 de Nekunoskuta

A venit profesorul de psihologie?:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania...

din 7 iun 2005 13:58 de SORIN28

ok, deal:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xXx

din 7 iun 2005 13:57 de lupulnebun

In general oamenii neaga tot ce nu le convine chiar daca poate fi adevarat. :p

Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie

din 7 iun 2005 13:51 de Nekunoskuta

Si eu sunt curioasa ce varsta aveti. Baiatul ala se teme de responsabilitati. Daca are 18-20 de ani chiar il cred. Daca e mai mare...in fine, nu oricine considera in ziua de azi ca poate sa creasca un copil. Reactia lui a fost pe de o parte reala, pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania...

din 7 iun 2005 13:37 de valentine

Daca vine la tine ma anunti si pe mine, daca vine la mine te anunt da?;):p;)

Re: meeting...

din 7 iun 2005 12:55 de andra1

Eu as fi interesata avand in vadere ca am ratat-o pe cealalta.Sper sa fie cat mai curand :)

Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie

din 7 iun 2005 12:51 de andra1

Nu am trecut niciodata prin asa ceva dar parerea mea este k ai facu bine ca i-ai spus.Normal este ca tatal sa stie.Este absolut normal sa te simti jignita ( eu i-as fi aruncat cu ceva in cap :P) Acum eu nu pot sa inteleg ceva : atata timp cat ati ...

Iubire, despartire, test de sarcina

din 7 iun 2005 12:39 de _AnCkA_

Buna.E prima data cand cer o parere sau un sfat pe acest site.Ca multi altii am si eu o problema si as vrea sa aud si parerile voastre. Pana acum cateva zile am trait o dragoste adevarata.Din pacate fostul meu partener a hotarat ca e mai bine sa ...

Re: Virusul Papilloma

din 7 iun 2005 10:22 de Nekunoskuta

Din cate am citit se poate transmite si prin simplul contact cu pielea unei persoane infectate, de aceea se pare ca prezervativul nu e asa de eficient, pentru ca tot exista un contact. Acum...chiar nu prea mai stiu altceva.:)

Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

din 7 iun 2005 10:19 de Nekunoskuta

Ciclul menstrual si sarcina se exclud reciproc. Ceea ce pot apare sunt sangerari usoare care nu apar in perioada in care trebuia sa-i vina ciclul si nici nu pot fi confundate, plus ca nu apar decat o luna, maxim doua peste sarcina. Daca i-a ...

Re: Re: Re: Re: Romania...

din 7 iun 2005 03:29 de SORIN28

Si tu ce natie esti ?! Nu tot primtiv ?! Sau esti omul pesterilor ?!

din 7 iun 2005 03:26 de SORIN28

Cum vrei, insa cred ca ai sa faci o vizita printr-un spital(in cel mai fericit caz). Si pentru tine am sa ma risc sa nu mai dau banii pe o bere si sa cumpar doua lumanari. Si s-auzim numai de tine... la rubrica "Decese"

Re: meeting...

din 7 iun 2005 00:17 de valentine

Eu sunt curios de intalnire face to face...intr-un parc, club ceva...da cum pe aici e lume din toate colturile tarii trebuie sa imi pun charter-ul la dispozitie :D(de unde atatea charteruri...)

din 7 iun 2005 00:12 de valentine

Te invit in BucurestiB) P.S cartierul Militari, in zona Lujerului-Autogara Militari intreaba si tu un baiat mai rasarit de Cucu si roaga-l sa te duca la el.

din 6 iun 2005 23:49 de nemesis

A prpops de legeaa pumnului, iata ce crede Mircea Cartarescu (asta e primar, in caz ca nu stiai...): Sentimentul romanesc al isterie N-am crezut niciodata in specificul national, in "sentimentul romanesc al fiintei", in tot ceea ce ...

Re: Re: Re: Romania...

din 6 iun 2005 23:12 de nemesis

Da, ai dreptate, legea pumnului. D'aia sunteti un popor de idioti, de primitivi. Ah, inca ceva: n-o sa-mi tin gura inhisa, chiar daca dai tu bani pe lumanari. :D "S-auzim numai de MINE", primitivule! :lol: :lol:

Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii???

din 6 iun 2005 23:05 de Alex18

Eram foarte sigur ca venindu-i ciclu regulat in fiecare luna si luand si contraceptionale e imposibil sa ramana insarcinata. Maine prima orpire e farmacia.Sper sa nu fie prea tarziu !!! Mersi mult pt sfaturi

Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

din 6 iun 2005 22:59 de lupulnebun

Lol... Atunci te sfatuiesc sa ii cumperi sau sa-si cumpere un test si sa si-l faca. Nu e scump. Si in 4 luni trebuia sa isi dea si ea seama daca e sau nu insarcinata. Sunt diferite simptome care sunt imposibil de neobservat.

Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

din 6 iun 2005 22:55 de Alex18

Pai daca foloseste contraceptionale de 4 luni probabil nu poate fi vorba de contact sexual neprotejat nu? Inca nu si-a facut testul de sarcina. Motivul ingrijorarii a fost observatia unei profesoare care a intrebat-o daca nu cumva e insarcinata.

Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

din 6 iun 2005 22:49 de lupulnebun

Da, este posibil sa apara ciclul in timpul sarcinii. Cauza ingrasarii poate fi si din cauza anticonceptionalelor. Aceasta cauza apare in mod frecvent atunci cand le iei dupa auzite si nu te duci la un consult medical ca sa iti prescrie un anumit ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2925 din 3732
«   1 ... 2922   2923   2924   2925   2926   2927   2928 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare