Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Dati si voi cu parerea...

din 4 iun 2005 16:56 de nemesis

Da, sabba, a avut tupeu... :D 1) Poti sa ma crezi "incuiat rau tare", who cares? Delete... :lol: 2) Nu, nu ma simt mai bine, pur si simplu fac ce vreau... 3) Daca ai gandi un moment, ai descoperi si singur legatura; legatura ...

Re: De ce insheala baietii?

din 4 iun 2005 16:36 de lupulnebun

Este ceva natural ca un om sa se afle in cautare de ceva nou, de ceva mai bun, deci ar trebui sa fie la fel de normal ca baietii sa isi insele fetele/femeile, din aceleasi motive. Insa chestia asta depinde de la persoana la persoana. Unii se ...

Re: i need help

din 4 iun 2005 16:25 de lupulnebun

Te asigur eu ca nu s-a intamplat absolut nimic, asa ca stai linistita. P.S. Spermatozoizii in contact cu aerul mor.

din 4 iun 2005 15:10 de Nekunoskuta

In majoritatea cazurilor fetele sunt de vina ca partenerii le inseala. Unele inceteaza sa se mai ingrijeasca, sa se aranjeze, dupa un timp scade inceteaza romantismul, atentia acordata respectivului iar acesta cauta ceva nou. Bineinteles ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dati si voi cu parerea...

din 4 iun 2005 14:58 de sabba

Ups! Un nou razboi? Sau unul mai vechi pe care l-am pierdut! Ce-ai nemesis cu omul asta? A avut tupeu sa te contrazica?:x:D:D:D

din 4 iun 2005 14:54 de sabba

Ideea ta este cat se poate de gresita! Baieti care au relatii stabile si isi iubesc prietena......verbul a iubi nu va putea fi asociat nicicand cu a insela! Sunt incompatibile si se exclud reciproc!

i need help

din 4 iun 2005 09:55 de ciresica

Vreau sa intreb si eu ceva si v-as ruga mult de tot sa imi raspundeti repede pt ca sunt mai fricoasa din fire si as vrea sa stiu care sunt posibilitatile(daca exista)in urmatorul caz:De curand am incercat sa fac dragoste cu prietenul meu si am ajuns ...

Re: Re: baita buclucasa

din 4 iun 2005 09:25 de ciresica

Salutare! Nu prea am cum sa raspund la intrebare pt ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema si nu stiu ce decizie sa iau... Anyway,vreau sa intreb si eu ceva si v-as ruga mult de tot sa imi raspundeti repede pt ca sunt mai fricoasa ...

De ce insheala baietii?

din 4 iun 2005 03:58 de jessika20ro

Am intrebat mai multi baieti care au relatii stabile si isi iubesc prietena de ce o inseala si majoritatea mi-au raspuns ca vor diversitate.Mai exista oare baieti care nu inseala?Cam care ar fi procentajul dupa parerea voastra?Am si o intrebare ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 iun 2005 00:11 de lupulnebun

Asta e valabil pentru toti. B)

Re: Re: Re: Re:

din 4 iun 2005 00:11 de lupulnebun

Pai mai multe tipuri, printre care si motorola v975 cu 3G. Daca te intereseaza ceva trimite un mesaj pe privat ca sa iti dau id-ul meu de messenger.

Re: Dragostea adevarata - asteapta!

din 3 iun 2005 23:00 de sabba

perspectiva sufleteasca???? Asta inseamna ca unii trebui sa-l si aiba! :x:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita

din 3 iun 2005 22:11 de sabba

Bravo! Piatra, piatra si iar piatra! SEACA!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 iun 2005 18:40 de lupulnebun

:huh:.. Citeste ceva mai sus postul meu si vei observa ca nu este jmen ci niste sfaturi utile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 iun 2005 15:18 de siveco

Daca mu sunteti seriosi nu il mai bateti la cap baiatul cu tot felul de smenuri. Daca nu stii cum sa faci sex oral la o fata nu este o "mare" crima, incearca sa "explorezi" prietenei tale """cu ...

Re: Fata perfecta ?!?!?!?!?

din 3 iun 2005 14:04 de lupulnebun

Fiecare dintre noi isi pune cateodata intrebarea "oare e bine ce fac" sau "merita oare" s.a.m.d. Tu o cunosti mai bine, si va cunoateti mai bine unul pe altul. Noi nu putem fi in masura sa iti sugeram un viitor. Daca era un ...

din 3 iun 2005 13:01 de ExoticDream

Recunosc ca imi formasem o altfel de imagine in privinta celor doua divorturi pana la 26 de ani...., mai am inca dubii....., chiar de doua ori sa te lasi pacalita in asa de scurt timp?!? Daca ai patit-o o data, se presupune ca a doua oara nu te ...

din 3 iun 2005 12:32 de Nekunoskuta

Esti singurul in masura sa decida viitorul relatiei voastre. Daca ea a divortat din motivele spuse de tine inseamna ca trebuie sa ai grija cum te comporti cu ea, cred ca a devenit foarte neincrezatoare in barbati. Ziceai ca esti cu ea de 2 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a i

din 3 iun 2005 10:46 de ExoticDream

"Nu crede, dar cerceteaza!" Am luat sapa, doamna profesoara, si am sapat, si am sapat, si iar am sapat, si.... nimic! Piatra, piatra si iar piatra..... arida! Cu chiu cu vai am ajuns la astenosfera si... m-am astenizat, nu stiu daca mai ...

Re: sex oral

din 3 iun 2005 10:15 de RADu```

E.....cum sa se ia fetelor..wa baietzi..zicetzi shi voi ca nu..ca cine stie..poate se sperie fetele...nu fetelor ..nu se ia..nici pe dracu..nici oral..nici normal..nu se ia.c.a nu se ia ..shi gata ca nu de luat:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2928 din 3732
«   1 ... 2925   2926   2927   2928   2929   2930   2931 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare