Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Altadata, altadata....... din 1 iun 2005 19:46 de lupulnebun
Din pacate eu nu am putut participa. Mi-a picat netul pt 2 zile. Data viitoare voi fi prezent.B)
Re: Se poate din 1 iun 2005 19:40 de kshfdksdf
In toate cazurile raspunsul e DA!!!
Se poate din 1 iun 2005 19:03 de Cristy
Am si eu cateva intrebari,mai exact 2:
Daca ejaculezi de 2 ori intr-un prezervativ se poate sa curga afara?
Daca faci unei fete, care are vreo boala sau ceva,sex oral se poate lua?
Daca iti face ea?
Altadata, altadata....... din 1 iun 2005 18:28 de ExoticDream
Desi la inchiderea editiei se anuntasera 10 participanti, am avut placerea sa conversam in 5. Din nefericire, printre noi bantuie "fiinte" care nu si-au desavarsit procesul de evolutie si nu pot fi lasate sa scape in libertate. A fost un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 iun 2005 18:08 de ExoticDream
Nu generaliza, nu toate partenerele "fac spume la gura" cand barbatii se distreaza cu altii daca exista o masura in toate si respectivii masculi nu-si fac un obicei din abandonarea partenerei in favoarea altor distractii. Un anumit grad ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 iun 2005 16:40 de ExoticDream
Noi suntem in conferinta, la un pahar virtual si o poveste ca la Hanu' Ancutei. Daca mai doreste cineva sa stea la taifas cu noi, sa trimita un mesaj aici si il invit!
;););)
Re: Re: Parafraza..... de iunie din 1 iun 2005 16:01 de ExoticDream
Mai, Cultimea Ta, versurile alea asa scurte cum sunt ii apartin unuia, tot cult de felul lui, de-i zice Blaga, auzisi de el sau e nevoie sa facem putina..... lumina? Uite o alta poezie de respectivul, tot te intrebai tu daca iubesti:
Iubire ...
Re: intrebare: din 1 iun 2005 15:46 de ExoticDream
Nu cred sa fie cazul sa aleg dintre astea 3 chestii, intai ar trebui sa am in fata 3 barbati inteligenti, seriosi, sinceri, romantici, culti, manierati, cu simtul umorului (la atatea pretentii, cred ca deja nu mai este nici unul! ), dintre care ...
Re: Re: Dati si voi cu parerea... din 1 iun 2005 15:37 de valentine
Fluturas e bine sau nu? Eu asta te intreb...
Re: Re: Re: Prima data.... din 1 iun 2005 14:49 de Swann
Ei si tu...:)...ma gandeam la vreo 2-3 ore inainte...
Re: Re: Re: Prima data.... din 1 iun 2005 14:49 de Swann
Ei si tu...:)...ma gandeam la vro 2-3 ore inainte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt Nemesis din 1 iun 2005 14:18 de unknow
:ninja:
Re: Cand te vindeci de iubire? din 1 iun 2005 13:51 de LETITIA
Re: Dati si voi cu parerea... din 1 iun 2005 13:30 de Nekunoskuta
Ce inseamna "e bine"??? Vezi ca intrebasem eu odata daca orgasmul e scopul unei partide de sex/dragoste si concluzia a fost ca primeaza placerea, apoi orgasmul (dar totusi e foarte bine venit). Noi (adica oamenii normali:p) nu facem ...
Re: Re: Re: Atza rupta! din 1 iun 2005 13:14 de valentine
Sarumana ca imi intonezi imnul :p
Re: Parafraza..... de iunie din 1 iun 2005 13:14 de valentine
Da fa si tu versuri mai lungi...am pretentii la tine la cultimea ta...ca de astea fac si eu daca imi ard cativa neuroni (adica singurii care ii am :D)
Re: intrebare: din 1 iun 2005 13:05 de valentine
Mai degraba in ce ordine le-am pune...
-frumos/-oasa
-compatibil/-a in pat
-bogat/-a
Re: Re: Prima data.... din 1 iun 2005 13:03 de valentine
Daca se masturbeaza inainte nu isi mai da drumu deloc....decat daca e Superman si se misca la fel de rpd ca el...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miercuri - confer din 1 iun 2005 13:00 de valentine
Pe aia cu manele nu prea ai nimerito :,:/:,
Re: Re: Re: Re: Virginitatea din 1 iun 2005 12:00 de Nekunoskuta
:blink::blink::blink:
Si ea voia sa se marite virgina iar peste 2-3 ani de casatorie sa se intrebe daca in pat se pot intampla si alte lucruri decat ce stie ea, nu? Apropo...era un banc: Ion vine acasa vesel si tipa de la usa: Marie, treci in ...
Pagina 2931 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||