Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Virginitatea

din 30 mai 2005 19:50 de lupulnebun

Chestia asta difera de la un baiat la altul. Cunosc destui baieti care nu au "stat" cu vreo fata doar ca sa fie primii din viata lor. Nu cred ca exista vreo categorizare a fetelor in functie de virginitate insa este normal ca cea virgina ...

Re: despre horoscopul sexual

din 30 mai 2005 19:44 de lupulnebun

Caracteristicile principale ale zodiei se potrivesc in general. Daca intram in amanunte atunci particularizam fiecare persoana in parte...

Re: Miercuri - conferinta pe Mess intre forumisti

din 30 mai 2005 19:43 de lupulnebun

La intrebarea mea ai scris marti, aici scrii miercuri... pana la urma care e ziua intalnirii? :unsure:

Re: Re: Intrebare

din 30 mai 2005 19:41 de lupulnebun

Ok. B)

Virginitatea

din 30 mai 2005 17:05 de andra1

Nu stiu daca s-a mai pus vreun topic despre asta dar sunt curioasa de parerile voastra si mai ales ale baietilor. Majoritatea baietilor spun ca nu are importanta daca fata nu este virgina pentru ca totusi traim in sec XXI dar chiar cred asta? Oare ...

Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 30 mai 2005 17:03 de ExoticDream

Pai daca da cu copita-n galeata inseamna ca nu-i mai pasa cine stie ce de relatia aia, s-a plictisit, iar daca a ajuns in stadiul ala, inseamna ca iubirea i s-a terminat, asa ca...... nu mai ramane loc decat de despartire, nu? Ce simplu ar fi ...

Re: Prietenia adevarata

din 30 mai 2005 16:53 de ExoticDream

Exista prieteni foarte buni, exista si cel mai bun dintre prieteni foarte buni, exista prietenie adevarata intre oameni, indiferent de sex. In viata mea, se intampla ceva de genul urmator: eu reprezint prietena cea mai buna pentru cateva ...

Re:

din 30 mai 2005 16:52 de andra1

Bineinteles k se poate.Mie nu mi-a curs si explicatia ar fi ca ori nu avea himen ori este elastic.Faptul k nu exista himen poate fi din mai multe motive printre care : cataratul in copaci, anumite jocuri baietesti, gimanstica sau pur si simplu sa ...

Re: Re: Re: Prietenia adevarata

din 30 mai 2005 16:36 de ExoticDream

No way!!! Pisica este departe de a fi prietena ta, desi.... ar fi un sambure de adevar in afirmatia ta daca ne gandim la conceptul de "prieten" din ziua de azi (adica smecher, interesat, capabil sa se faca frate cu tine daca trebuie sa ...

Fara sangerare la dezvirginare?

din 30 mai 2005 16:33 de woolfy

Asi vrea sa stiu daca la o fata virgina,cand o face pt prima data se poate sa nu ii curga sange atunci pe loc???

Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici?

din 30 mai 2005 16:25 de ExoticDream

Dupa parerea mea, ierarhia valorilor este complet data peste cap in aceasta lume parca in permanenta tranzitie, o lume incapabila sa se regaseasca pe sine, sa-si defineasca propriul EU pentru a merge mai departe. Multe dintre sentimentele cu ...

Re: Re: Re: sex la 14 ani?

din 30 mai 2005 16:00 de andra1

"O copila se temea ca e insarcinata, respectivului eventual viitor tata nu-i pasa si ea era constienta de asta, plus ca-i era rusine sa cumpere un test de sarcina. Plus ca cineva ii bagase in cap prostia ca daca isi injecteaza apa cu clor in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: or

din 30 mai 2005 15:58 de ExoticDream

Se intampla sa ramana impreuna chiar daca amandoi simt ca nu si-au gasit jumatatea. Sa zicem ca amandoi au trecut de 24-25 de ani si au obosit incercand sa-si afle partenerul ideal, sa zicem ca nu mai cred in asa ceva, sa zicem ca toti prietenii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete!

din 30 mai 2005 15:40 de ExoticDream

Mie mi-ar ajunge unul si bun! ;););)

Re: Re: sex la 14 ani?

din 30 mai 2005 15:25 de Nekunoskuta

Si responsabilitate, multa responsabilitate. Din lipsa acesteia provin intrebarile de genul "Ce fac daca sunt insarcinata pentru ca nu am folosit prezervativul?" si e greu sa faci sa inteleaga o copila de 14 ani ca e bine sa mearga la ...

Miercuri - conferinta pe Mess intre forumisti!

din 30 mai 2005 15:22 de ExoticDream

Cineva a intrebat daca chat-ul functioneaza. Din pacate, raspunsul este negativ. Pentru eventuale intalniri intre useri, se pot folosi conferintele pe Messenger, pe vremuri se purtau discutii interesante astfel. Cine doreste sa initieze un chat cu ...

Re: Intrebare

din 30 mai 2005 15:19 de ExoticDream

Nu, chat-ul nu functioneaza. Pentru eventuale intalniri intre useri, se pot folosi conferintele pe Messenger, pe vremuri se purtau discutii interesante astfel. Cine doreste sa initieze un chat cu forumisti este rugat sa posteze aici cu putin timp ...

Re: sex la 14 ani?

din 30 mai 2005 15:16 de andra1

Nu consider ca un copil la 14 ani (pentru ca doar asta e un copil) poate luu o decizie in privinta sexului.La varsta aceasta multi cred ca este dragoste adevarata ceea ce simt, am trecut prin asta ( am avut un prieten de la 12 ani pana la 15 ani) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 30 mai 2005 15:15 de Nekunoskuta

De obicei chestia asta se intampla doar dintr-o parte. El sau ea e constient/a de chestiile astea dar din motivele enumerate de tine stau in acea relatie. Nu cred ca daca ambii sunt constienti ca nu se potrivesc vor continua sa se chinuie stand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 30 mai 2005 15:00 de ExoticDream

De acord, insa fidelitatea nu are cum sa intre in categoria compromisurilor posibile: daca esti capabil sa-ti inseli partenerul sau sa accepti faptul ca el te inseala, fie si numai ocazional, nu cred ca se poate vorbi de iubire. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2934 din 3732
«   1 ... 2931   2932   2933   2934   2935   2936   2937 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare