Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: probleme in din 26 mai 2005 23:19 de valentine
Se spune ca daca esti beat poti sa stai fara sa ejaculezi mult si bine....
(Nu, nu fac referire la performantele mele!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copi din 26 mai 2005 21:21 de Laurentiu
Ma bucur ca ai interes pentru subiect. Pentru lumea de azi e mare lucru. Incearca insa sa nu fi ironic si vom discuta. De preferinta prin mail, pentru ca nu cred ca intereseaza pe multi problema aceasta. In formularea intrebarilor pleci de la premise ...
Re: Re: probleme in pat... din 26 mai 2005 19:18 de angelgabriel
greseala cea mai mare pe care am facut-o in legatura cu povestea mea, este ca m-am exprimat gresit. Imi cer scuze si rectific. De trei saptamani ( acum patru) a inceput relatia cu ea... dar o cunosteam de aprox. trei ani. Acum patru saptamani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copil ne din 26 mai 2005 19:14 de nemesis
Chiar asa!? Pai, pe mine! Nu este evident? :lol:
Hai sa te mai intreb ceva, daca tot te auto-proclami "teolog". Mantuirea asta, este a sufletului sau a trupului. Vezi tu, Iisus a murit pentru noi, pentru noi toti, pentru a ne spala ...
Re: Re: probleme in pat... din 26 mai 2005 19:02 de angelgabriel
hmm... niciodata sa nu mai subestimezi o persoana, raportandu-te la varsta acesteia. Nu vreau sa ma laud si nici nu ma simt prea implinit pentru acest lucru, dar viata mea sexuala a inceput foarte devreme... iar majoritatea fetelor cu care am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copil ne din 26 mai 2005 18:57 de nemesis
:D
Ciudat! Am mai auzit o data povestea asta cu "afectiunile de sanatate". Mi-a fost adusa ca argument la aceeasi intrebare! Toti spuneti asa? :huh: Ma rog, treaba voastra!
Inca nu mi-ai raspuns la intrebare. Lasandu-l pe Sf. Ioan ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm din 26 mai 2005 18:49 de andra1
Nu este unicul tel.Pt mine orgasmul nu este atat de important.Intradevar este cireasa de pe tort dar cred k adevarata placere consta in a avea langa tine peroana iubita :heart: si simtind-ui caldura, dragostea.Eu una knd fac dragoste cu prietenul ...
Re: sex!!!!!!!! din 26 mai 2005 18:40 de andra1
Din cate mi-am putut da seama nu esti pregatita pentru acest pas.Sunt o gramada de lucruri pe care nu le stii si prima data pentru o fata trebuie sa fie ceva special iar ea sa fie sigura ca asta vrea.Eu mi-am inceput viatza sexuala acum 5 luni cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copil nenascut din 26 mai 2005 15:52 de nemesis
1) Nu mai posta aresa ta la sfarsitul mesajelor. Nu facem publictate, mai ales celor ca tine... gunoaie, adica!
2) Pe site-ul tau (?) scrie asa:
"- nascut 28 Nov 1974, Pitesti
- casatorit din iulie 1997 cu Suzana Daniela Motea- ...
Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copil nenascut din 26 mai 2005 14:20 de laurentiu
Nu e totuna a impiedica procreatia cu a ucide prin diverse medicamente avortive pruncul din pantece.
Placerea sexuala nu e considerata un pacat. cauta sa citesti Sfantul Ioan Gura De Aur si te vei lamuri. Procreatia este unul din scopurile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa din 26 mai 2005 12:17 de ExoticDream
Teoretic poate ca ne dorim alaturi de noi un partener cat mai pur posibil, dar, din pacate, nu toti suntem capabili sa asteptam omul potrivit sau ni se pare ca l-am gasit si de fapt nu era sau el sau noi ne schimbam intre timp si nu ramanem ...
Re: Re: Jurnalul unui copil nenascut din 26 mai 2005 11:42 de Dr.Pork
...la 3 luni un fetus este format si se misca aude chiar daca nu vede...in rest pe parcursul existentei la un moment dat ne numim, "aglomerare de celule" pe urma embrioni...la altul fetusi..la altul copii...adolescenti...tineri, adulti, ...
Re: Re: Exista o durata limita a iubirii? din 26 mai 2005 11:30 de ExoticDream
In cazul lui 100% nu cred ca intervine neaparat monotonia (ma refer la persoanele cu un IQ peste medie). Gandeste-te ca exista atatea lucruri noi pe care le poti face, atatea carti de citit si comentat, spectacole de vazut si discutat, locuri de ...
Re: GAY-FEST la Bucuresti... din 26 mai 2005 11:17 de ExoticDream
Eu i-as intreba pe cei care au fost martori la astfel de festivaluri ale minoritatilor sexuale in tari civilizate:
1. Cum s-au manifestat participantii? (Daca ne luam dupa romanii nostri plini de imaginatie, ar trebui sa ne asteptam la barbati ...
Re: Exista o durata limita a iubirii? din 25 mai 2005 22:33 de Sunt contra!
Hop si eu cu o parere...
Si dc ar fi 100% cf idealului tau, la un mom dat tot intervine monotonia, si ajungi sa te multumesti cu un alt 50-60%...daca asta te face fericit! Si atunci realizezi diferentza de procente, te scuturi si-ti ...
Re: Re: Nu citi acest mesaj! din 25 mai 2005 19:27 de lupulnebun
Ok, atunci ce parere aveti despre relatia la distanta si ce trebuie facut pentru a fi mentinuta...
Re: Nu citi acest mesaj! din 25 mai 2005 15:06 de MachoMan
Incearca ceva nou, chestia asta s-a mai intamplat pe aici de cateva ori! Daca n-ai ce face, gandeste-te la ceva care sa ne puna imaginatia la lucru! ;)
Re: probleme in pat... din 25 mai 2005 12:59 de ExoticDream
Cel mai pasionant si semnificativ in acest mesaj mi se pare cuvantul "inevitabil".... legat de "3 saptamani", "18", "cateva"! No comment!
Pentru a avea o viziune clara asupra problemei, defineste, te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejacul din 25 mai 2005 12:49 de ExoticDream
Noi nu te-am uitat, dar tu nu ne-ai mai dat nici un semn, cum sa ghicim ce s-a mai intamplat cu indragostitul cel romantic, cavalerul lalelelor, printul ciocolatei si prietena sa, zana cea mofturoasa? Suntem curiosi sa stim daca ai avut o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 25 mai 2005 12:37 de ExoticDream
Mii de scuze! Abia acum am observat acest mesaj! Daca mai este de actualitate, lasa-mi ID-ul tau de Messenger in mesageria personala, OK?
:(:(:(
Pagina 2937 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||