Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: probleme in

din 25 mai 2005 12:30 de lupulnebun

Si stai linistit ca aceste probleme nu vor dura mult, iar daca se va intampla ca peste ceva timp (2 saptamani) sa fie la fel, atunci iti recomand o consultare medicala. Oricum problema nu tine de fizic ci de psihic. Astept mai multe detalii pentru ...

Re: Re: Re: probleme in

din 25 mai 2005 12:27 de lupulnebun

Pai principalul lucru ar fi sa nu te mai gandesti la problema ta, sa crezi ca esti normal si usor usor totul ar trebui sa revina la normal. In asemenea siuatii, fata trebuie sa stie cum sa te ia, pentru ca daca nu te intelege, iti ingreuneaza ...

Re: probleme in

din 25 mai 2005 08:04 de coco

:heart:

probleme in pat...

din 25 mai 2005 00:39 de angelgabriel

Abia implinesc 18 ani, iar prietena mea este cu trei ani mai mare. Ne cunoastem de trei saptamani si inevitabil am ajuns in pat... unde, desi inainte am facut sex cu inca cateva fete, fara sa fi intalnit probleme de genul ejacularii precoce sau mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Formele erotic

din 24 mai 2005 22:21 de valentine

Ma eu nu am zis niciunde ca e creatie personala, toata faza e ca ascult melodia, imi vine in cap ca e numa buna de dedicatie pt o persoana si o adaptez pt aceea persoana.....ceea ce ma uimeste e ca esti tare interesata de textul meu si dai ...

Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

din 24 mai 2005 12:21 de ExoticDream

Baiatul?!? Care baiat??? Noi vorbeam cu o fata! Probabil tu tii partea "vrajitorului" meserias, care isi pune in valoare sarmul (a se intelege clipitul smecheresc din ochi, recitarea textelor invatate din filme, cantece si de pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 23 mai 2005 20:00 de nemesis

:blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 23 mai 2005 19:32 de Laurentiu87

Treaba cu cartile din care lipsesc ultimile 10 pagini, e de rau daca lipsesc,e ca si cum nu ai sti sfarsitul.Tu zici ca personajele au trait bine pana la adanci batraneti, insa de fapt daca citeai ultimele 10 pagini aflai ca ei au murit.In viata si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Formele erotice de

din 23 mai 2005 14:18 de ExoticDream

Ai uitat ghilimelele pe traseu, altfel as fi crezut ca-i creatie personala, uite cum mi-ai mai ucis un vis! http: //www.vers.go.ro/anonim12.html Din aceeasi "sursa" (usor adaptat): "Suna jalnic cand pasnic iti ineci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 23 mai 2005 13:55 de ExoticDream

1. Raspunsul este DA, insa nuantat in functie de unghiul din care privesti problema. DA, daca te gandesti la orgasm din punct de vedere strict anatomic, daca unicul scop al actului sexual este cel fiziologic, al eliberarii tensiunii (aceasta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 23 mai 2005 13:18 de Nekunoskuta

Eheeeee........tocmai ca atunci cand e o colectie de nuvele vrei si mai tare sa citesti ultimele 10 pagini ;) Pai ce??? Sa nu stiu eu sfarsitul???:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 23 mai 2005 12:59 de ExoticDream

Daca este o colectie de nuvele sau povestiri, ar merge si fara ultimele 10 pagini.....! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mai 2005 12:44 de ExoticDream

Fostul tau prieten, gigolo-ul, incepe sa realizeze ca a sarit rau peste cal, SPER sa nu cedezi la o eventuala incercare de impacare! Ar fi cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci! Lasa-l sa se laude, sa se dea mare, ignora-l si vezi-ti ...

Re: Re: Re: Fara chiloti

din 23 mai 2005 12:36 de ExoticDream

Parafrazam un post al altcuiva, metafora nu-mi apartine, dar, daca as fi pus ghilimele, interpretarea ar fi fost..... amuzanta! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pr

din 23 mai 2005 11:24 de jannis

cik nu ma cauta p mn pana la urma....c bn ma simt:D:D partea mai naspa e ca toti prietenii lui stiu c s`a intamplat intre noi si toti ma vad acum ca p o fata usoara...:(((((((vorbeste f urat despre mn.. aseara intrase sa`mi zica ca`i pare rau pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 20 mai 2005 20:58 de nemesis

1) Nu! Nu este unicul tel, pentru ca nu are cum sa fie! Placerea ta, placerea partenerului, prelugirea placerii, eliberarea tensiunii, satisfacerea fantasmelor etc. sunt doar alte cateva. 2) Da, poate exista, normal ca exista... dar este ca o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 20 mai 2005 20:51 de Nekunoskuta

Hai sa-l transformam daca tot e indecis (topicul, logic:D) Este orgasmul unicul tel atunci cand faceti sex/dragoste? Poate exista placere fara orgasm?

Re: sex anal

din 20 mai 2005 20:16 de inuendo

eu sunt de acord..chiar a trecut multisor de cand fuck you:D numa sa zici daca esti virgina sa pun un cearsaf nou, si neaparat sa te speli pe dinti

Re: sex anal

din 20 mai 2005 15:17 de Nekunoskuta

Opa!!!!!! Are dreptate fata asta. Oare de ce vorbim despre sex pe un forum despre sex?:blink::blink::blink:Suntem nebuni??? Propun ca de acum sa vorbim numai despre......orice altceva (dar daca se poate tot legat de sex:D:D:D)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 20 mai 2005 14:05 de lupulnebun

Intr-adevar insa varsa te 14-15 ani este una la care esti si te lasi foarte usor influentat. Este varsta la care toti vor sa incerce ceva nou, ceva ce li s-a spus/propus de catre grupul din care face parte fara sa se gandeasca daca e bine ce face sau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2938 din 3732
«   1 ... 2935   2936   2937   2938   2939   2940   2941 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare