Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: virginitate din 18 mai 2005 16:07 de lupulnebun
Parerea mea este ca nu e o povara, dar sa nu iti iei lumea in cap si sa mai astepti alti 25 de ani:p
Banuiesc ca principala problema este ca nu ai gasit inca persoana care sa te scape de aceasta "povara". Daca e asa nu ai de ce sa iti faci ...
Re: Re: am o dilema! din 18 mai 2005 16:00 de lupulnebun
Din cate am observat eu, inima te trage catre "prietenul" din Bucuresti insa dragostea trebuie sa vina din ambele parti nu numai dintr-una. De ce nu incerci sa cunosti mai bine pe celalalt tip? Dragostea este singurul sentiment aparte si ...
Re: din 18 mai 2005 15:34 de lupulnebun
Posibilitatea exista insa cel mai bine este sa te duci si sa faci un control la o policlinica/spital. In primul rand este gratis si in al doilea rand poti afla daca nu cumva ai ceva... Anyway, good luck! B)
Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys din 18 mai 2005 15:30 de lupulnebun
Cel mai bine e sa dai detalii despre persoana cu care ai vrea sa incepi viata ta sexuala. In sensul ca e virgina, nu e, daca stii cumva daca are experienta cat de cat sau nu etc.. Pt ca asa nu pot sa te informez asa cum ai vrea tu. B)
Re: virginitate din 18 mai 2005 14:02 de Nekunoskuta
Poate fi o povara din cauza presiunii societatii, a prietenilor, a celor ce nu inteleg.
Daca e o alegere personala facuta din diferite motive nu ar trebui sa fie o povara.
Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubir din 18 mai 2005 12:16 de White
http://www.weblog.ro/learnin_the_blues/2005-03-21.html
"The best thing about the future is that it isn't here yet"
:D
Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubir din 18 mai 2005 11:35 de duran
nu stiu si nici nu cred k m-ar interesa...scenarii si polemici asupra acestui subiect sunt si se pot face multe.....:wacko:
Formele erotice de astazi din 18 mai 2005 11:33 de ExoticDream
Intr-un roman romanesc suprarealist, aparut de curand, am intalnit urmatoarea clasificare a formelor erotice de astazi, clasificare asupra careia m-am gandit sa va cer parerea:
"Am mizat pe propria mea teorie despre formele erotice de ...
Re: Re: Re: Re: Re: probleme again.... din 18 mai 2005 11:15 de ExoticDream
Baiatul asta nu te iubeste! Daca si-a gasit alta "tovarasa", inca mai crezi ca existi in sufletul lui? Oare ai existat vreodata altfel decat ca o "tovarasa" oarecare? Nu merita sentimentele tale, este un nenorocit, tipul care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme again.... din 18 mai 2005 11:01 de ExoticDream
Bravo tie ca ai reusit, nu toti pot disimula atat de bine, suferinta este uneori coplesitoare si nu-ti mai pasa ce vad sau cred ceilalti, esti cufundat in durere si nimic din ceea ce inseamna lumea exterioara nu te mai atinge. Este motivul pentru ...
Re: Re: Re: Prima data 4 Boys din 18 mai 2005 10:45 de ExoticDream
Inca ceva: nu uita protectia!!! Experimentata cea focoasa a mai initiat zeci de baietasi inaintea ta, nu esti nici primul si cu siguranta nici ultimul, asa ca, printre altele, iti poate transmite si niscai boli lumesti (virgina nu prea ar avea de ...
Re: Re: Prima data 4 Boys din 18 mai 2005 10:42 de ExoticDream
Phaaaaaai, e jale cu o virgina, sa vezi ce te ustura daca ti se intampla sa nimeresti unde trebuie si sa o penetrezi! Virgina aia de care trebuie sa te feresti ca de dracu' are acolo o chestie in plus, ceva elastic ce se numeste himen, daca nu te ...
Re: Re: Fara chiloti din 18 mai 2005 10:34 de Nekunoskuta
Nu cred ca s-ar observa ca o fata nu poarta lenjerie intima pe sub fustita daca aceasta nu ar fi transparenta si daca nu ar bate vantul. Chiar ma batea gandul sa fac un asemenea experiment dar cred ca renunt la idee. M-as simti foarte...goala.:D
Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii? din 18 mai 2005 10:20 de ExoticDream
Ce se intampla daca viata nu a fost chiar atat de buna cu tine si persoana pe care o ai langa tine este doar 50-60% conform idealului tau? Ce se intampla daca, dintr-un defazaj pervers al sortii, intalnesti pe cineva care se potriveste 90-95% ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita din 18 mai 2005 10:07 de valentine
Mie somn ca n-am dormit toata noapte :.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a i din 18 mai 2005 10:06 de ExoticDream
De acord 100% cu tine, dar sunt putini cei care gandesc asa.... Multi prefera sa se lase purtati de fascinatia unui nou inceput in loc sa lupte pentru a mentine aprins focul intr-o relatie veche...., este mai comod si pare incitant, chiar daca ...
Inaltimea mea - o problema? din 18 mai 2005 09:46 de aNdy
Salut .. am o problema de fapt nu stiu daca este problema sau nu :unsure:
Am 14 ani si 1,80 ceea ce e destul de naspa pentru varsta mea :wacko:
Intrebare : Am sanse sa ajung la 20 de ani la 2 M ? :lol: :o
Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii? din 18 mai 2005 09:30 de ExoticDream
Nu ma refeream la tentatii carnale, ci spirituale, acestea mi se par mai greu de invins..... A lupta impotriva fascinatiei in care te invaluie o minte bogata este aproape imposibil...
:heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii? din 18 mai 2005 09:19 de duran
depinde ce iti doresti de la viata sau ce astepti sa primesti si mai ales daca ai "capul cu tine" intotdeauna.....
personal, viata a fost buna cu mine ,mi-a daruit tot ce mi-am dorit ,si sunt multumit!
vorbind de tentatie....din al meu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme again.... din 18 mai 2005 09:09 de Nekunoskuta
Crede-ma ca am suferit de plangea sufletul in mine si cei din jur nu stiau nimic pentru ca ma vedeau razand. Daca ai putina tarie si vointa reusesti. Mai ales pentru a nu-i da satisfactie unui astfel de dobitoc.
Pagina 2941 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||