Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Stiati ca......

din 12 mai 2005 11:29 de Necunoscut

Daca nu va bateti (Sorin28 si nemesis) .. naspa ;(( sau macar incepeti sa va injurati :DDD valentine.. ye.. is cu 5 secunde mai destept decat tine :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Re: Re: daca incerci ,poate nimeresti-poate!

din 12 mai 2005 02:07 de valentine

Cu cine vorbeai aici draga pepsi22?

Re: my dick

din 11 mai 2005 23:21 de Necunoscut

Esti un cretin ba =))

Re: Re: daca incerci ,poate nimeresti-poate!

din 11 mai 2005 23:17 de Necunoscut

vezi ba poate citeste vecina ta aici... =)) Ah.. si inca ceva... nu iti place cand o auzi ? =))

Re: Re: First kiss

din 11 mai 2005 22:02 de Nekunoskuta

Si in ce carte ai citit tu cum trebuie sa fie?:blink:Ca in cartea mea scria altceva:D;):p:p Plus ca daca nu locuiesti langa mare e cam ciudat sa astepti primul sarut pana in vacanta de vara.:D:D:D

Re: Re: Re: Colectie de tehnici :))

din 11 mai 2005 16:06 de Buffy

Daca voi nu il vreti,...... stiti continuarea?!? ;)

Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 10 mai 2005 18:28 de TalpaYute

El ii sopteste ei "Draga mea, pentru ca tu esti pentru mine prima, iti voi spune de-acum inainte Eva". Iar ea ii raspunde candid "Dragul meu, pentru ca esti pentru mine al 407-lea, eu iti voi spune Peugeut"

Re: Re: Re: Re: Re: ummm

din 10 mai 2005 18:22 de Nekunoskuta

Inuendo a fost foarte cinstit si ti-a spus totul "verde-n fata". Nu cred ca a vrut sa te descurajeze, ci a incercat sa vezi adevarata situatie. Eu am aceeasi parere ca el dar am spus-o mai pe "ocolite" si de multe ori nu te-ai ...

Re: daca incerci ,poate nimeresti-poate!

din 10 mai 2005 18:16 de mirinda22

Daca am gresit, povesteste-ne tu SINCER o zi din viata ta si iti promit ca nu vom muri de invidie, OK? ;););) Pana aflam raspunsul-daca-l mai aflam - mi-am amintit niste versuri care, cred ca s-ar potrivi discutiei noastre(cel putin ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: ummm

din 10 mai 2005 17:47 de SORIN28

Daca tu nu ii zici de primul, stau si ma intreb ce s-ar intampla daca ai fi la brat cu actualul si va intalniti cu fostul ?! La asta te-ai gandit ?! Poate fostul, ca sa se razbune ii zice el(!)(!)(!) Ce o sa mai poti face atunci ?! Dar asa cum zici ...

Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 10 mai 2005 16:39 de ExoticDream

Mie nu mi se pare un complex. Umilinta suferita din partea "prietenelor" care "au facut-o" si parasirea de catre "prieten" pe motiv ca esti "prea tanara" suna total aiurea! Ai dreptate, multi fac caz de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde dai si un

din 10 mai 2005 15:26 de ExoticDream

Let me guess eu cam cum iti petreci tu timpul astfel incat te simti inconjurat de oportunitati! Correct me if I'm wrong! - terminat un liceu nici prea-prea, nici foarte-foarte - abandonat temporar (sau total) studiile (bani existand ...

Re: Re: Re: ummm

din 10 mai 2005 15:13 de ExoticDream

Nu, nu este nici cu "alea", nici cu ea! Pe "alea" doar le "foloseste", in timp ce pe ea o inseala sistematic si ea nu pare deranjata de acest aspect minor! In plus, ea nu mai este virgina inca de la 14 ani (n-ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dez

din 10 mai 2005 12:52 de MachoMan

Atunci e grav! Daca ai fi avut doar 15-16 ani, s-ar mai fi justificat anumite copilarii, scapari....., daca ai trecut de 20 si ai ramas cu mintea cea dintai......nu stiu ce sanse ai, vad ca nici nu ti-ai propus sa te maturizezi,.....treaba ta! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde dai si unde c

din 10 mai 2005 12:18 de valentine

Crede-ma ca viata mea iti ofera mai multe oportunitati de petrecere a timpului decat a ta...cum iti petreci tu timpul...let me guess...studiezi?...cred ca asta faci, dar pe unii chiar ii plictiseste atata studiat!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde dai si unde crapa

din 10 mai 2005 11:50 de MachoMan

Nici nu m-asteptam sa-mi raspunzi cu o vorba de duh, esti genul tipic al celor care fug de cultura ca de dracu'! Glumele astea iti tradeaza varsta si nivelul de dezvoltare intelectuala! Ma intreb daca stii macar cum traieste cocostarcul ala, nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde dai si unde crapa-pen

din 10 mai 2005 11:03 de valentine

Tu cam pari plictisit de viata...cred si eu ca m-as plictisi de viata daca as trai ca un cocostarc ca tine...fa o vizita pe lumea cealalta poate iti mai trece din plictiseala...ne-ai face un mare serviciu!

Re: Al doilea partener sexual!

din 10 mai 2005 10:22 de MachoMan

Sunt curios care sunt lucrurile alea? Si-a lasat "primul" semnatura pe tine sau ce? Inca ceva (de logica): daca negi negatia, rezulta afirmatie, in concluzie, daca NEGI ca primul NU te-a dezvirginat, inseamna ca...... primul te-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: ceva nelamuriri...

din 9 mai 2005 23:08 de nemesis

Daca nu ejaculezi in interior, probabilitatea este undeva sub 0.5%...

Re: Re: Re: Re: ceva nelamuriri...

din 9 mai 2005 22:23 de password

ok, mersi mult, imi poti spune probabilitatea aproximativa de a ramane insarcinata? (procente daca poti) multumesc inca o data!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2944 din 3732
«   1 ... 2941   2942   2943   2944   2945   2946   2947 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare