Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: PLIZZ HELP ! EA VIRGINA SI INSARCINATA??

din 8 mai 2005 10:13 de bebelusa

probabil esti in clasa a 8-a si acum ati invatat sa faceti cereri!:D:D mie cel putin asa imi suna ceea ce ai postat tu ... esti prea formal dragule,spune lucrurilor pe nume altadata fara atatea ocolisuri... revenind la problema ta ...tu nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa imi explice si mie care

din 8 mai 2005 08:02 de mirinda 22

Povestea cu citatul imi creaza o impresie foarte buna despre intelegenta celui ce l-a postat Destept darare o mica scapare- nu intelege ceea ce citeste! -ce are domnule ,s... cu prefectura?

Re: Re: Re: Re: Re: sa imi explice si mie careva..

din 8 mai 2005 04:01 de Guest

Scuze ptr neclaritate. Daca e constienta CA DERANJEAZA ... (si e constienta ptr. ca isi pune intrebarea, dar tipei ii place sa deranjeze si sa se dea in spectacol);)

ceva nelamuriri...

din 8 mai 2005 02:14 de password

am o intrebare care poate ar fi interesanta pt unii si as vrea un raspuns.. Daca s-au produs cateva contacte sexuale neprotejate, exista riscul ca fata sa ramana insarcinata dupa altul? tin sa mentionez ca "momentul final" al baiatului s-a ...

Re: Re: Re: sa imi explice si mie careva....

din 8 mai 2005 01:53 de claudiudr

Da u dc sa iti ascunzi zambetele ?poate rasul ,ca zambetu nu ti-l vede daca e goala cu gagicasu ...chiar nu are rost ce ai zis ...sau poate u esti gagicasu (?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HR

din 8 mai 2005 00:29 de ExoticDream

In acest context fascinant, ma intreb daca Eminescu s-o fi gandit tot la curbura in jos a penisului..... trebuie sa fi fost bun la geometrie, de-asta pomeneste un rand mai jos de raza.... ("alunecand pe-o raza" ridica insa unele ...

Re: Re: Re: : Sex la menst...

din 8 mai 2005 00:09 de ExoticDream

Din acelasi motiv tampit ca si cel datorita caruia lauza n-are voie sa fie de fata cand i se boteaza copilul: este cah!!! Daca are tupeu si incalca "regula", trebuie sa zica de n ori "Ma lepad de Satana!" Nu prea stiu ce-are a ...

Re: Re: Re: Re: penis curbat

din 7 mai 2005 23:56 de ExoticDream

Fara a intra in detalii privind teoria curbelor, parametrizare, formule Frenet, torsiune, curbura medie si gaussiana, pot sa-ti spun ca nu se "obisnuieste" sa se masoare curbura folosind gradele de care ai auzit probabil la geometrie. ...

Re: penis curbat

din 7 mai 2005 21:21 de gimi23

:(

Re: Re: Re: Re: Re: sa imi explice si mie careva..

din 7 mai 2005 21:09 de anaconda

:D Daca este a, inseamna ca este si b. Daca este b, atunci nu este cu siguranta a... Ce logica de ... :D

Re: Re: Re: Re: sa imi explice si mie careva....

din 7 mai 2005 19:45 de mirinda22

Pai nu inteleg logica: -daca se preface,inseamna ca e constienta;daca e constienta se poate controla deci-nu se preface -ceea ce e mai distractiv in toata povestea e faptul ca unul tipa de mama focului crezand ca asa e bine iar pe partener il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVI

din 7 mai 2005 10:55 de nemesis

Nu-i greseala de ortografie, dashteptu' lu' mama, sunt trei cuvinte scrise cu cratima pentru a sugera un anumit mod de citire! :lol: Se vede ca ai citit multa *poiezie* la viata ta... :D :lol: :D Duhhhh!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT

din 7 mai 2005 09:37 de SORIN28

Iar ai vorbit cand trebuia sa taci. Ce ar fi daca nu ai mai vedea greselile de ortografie ale altora si le-ai vedea pe ale tale:x:x:x

Re: Re: Re: Re: penis curbat

din 7 mai 2005 02:46 de nemesis

Eh, daca tot ti se pare interesant, hai sa-ti mai dau o lectie: *DADA*, asa cum l-ai scris tu, este o - hai sa-i spunem - *chestie*, care tine de lumea culturii. Oficial, dada este un curent artistic, dar printre dadaisti, dada este "o ...

Re: Ma gandesc cu groaza si tristete

din 7 mai 2005 00:39 de Guest

Imi pare rau... Asa e! E posibil sa se gandeasca cu placere ... Daca ea vrea acest lucru, trebuie sa-i respecti dorinta. Tu esti MarkD?

din 6 mai 2005 18:03 de ExoticDream

De ce te gandesti de pe acum la ce se va intampla POATE candva, in viitor? Nu esti deloc sigur pe sentimentele tale? Sau ale ei? De ce nu incerci sa traiesti clipa de fata la maximum, nimeni nu are un glob fermecat care sa-i spuna ce-l asteapta, ...

din 6 mai 2005 17:17 de SORIN28

Si de ce esti asa pesimist ?!:blink::blink::blink: De obicei dintr-o fosta relatie iti aduci aminte doar partile bune si motivul pentru care te-ai despartit. Nu inteleg ceva : Daca estea fost fericita cu tine de ce va despartiti ?! Si daca a tinut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT

din 6 mai 2005 17:02 de SORIN28

Iar ai inteles gresit:(. FATA mea este foarte finuta. Nu cred ca am scris undeva ca injur de fata cu ea. :D:D:D:love:

Re: Re: Re: Re: ce facem cu batranii?

din 6 mai 2005 15:40 de valentine

Nu am pus niciodata si nici nu o sa pun stampila pe vreun dobitoc care cica o sa imi faca un trai mai bun...si nu e din cauza ca nu am drept de vot, fii tu fara griji! Si in primul rand...ai uitat cumva ca votul e confidential cultu lu' ...

Re: Re: Re: ce facem cu batranii?

din 6 mai 2005 15:37 de MachoMan

Bine ca m-ai luminat, ca de cand imi tot pun intrebari retorice! Ce-mi sugerezi.... eu cu cine sa votez data viitoare? Daca nu sunt indiscret, daca ai fi avut drept de vot, tu pe cine ai fi pus stampila data trecuta? :blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2946 din 3732
«   1 ... 2943   2944   2945   2946   2947   2948   2949 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare