Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce fac din 6 mai 2005 15:34 de MachoMan
.....nervos? :rolleyes:
Re: Re: ce facem cu batranii? din 6 mai 2005 15:34 de valentine
Ce sa facem...cadem si mai adanc in groapa din care cica ar trebui nea` Basescu sa ne scoata...dar de unde ca de anii buni incoace suntm in cadere libera cu tot cu NATO-ul si UE-ul lor....d c ne-a luat NATO in alianta la ei cred ca stie tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce facem c din 6 mai 2005 15:32 de valentine
Mai degraba cred ca as da un bairam sa se auda in minim jumate de bucuresti...daca ma tine sistemul :D
Re: ce facem cu batranii? din 6 mai 2005 15:30 de MachoMan
Si totusi cu batranii ce facem?!? Aud ca s-ar putea ca spitalele sa nu mai primeasca materiale sanitare intrucat statul nu si-a platit decat 20% din datoriile catre furnizori, daca se inchid si alea, ce ne facem, fratilor??? (?):blink:
Re: Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT din 6 mai 2005 14:57 de ExoticDream
Este destul de.... periculos sa fii fata si sa ai langa tine un baiat care nu se sfieste sa utilizeze "jargoanele", fie chiar si atunci cand "trebuie"! Depinde si de fata, desigur, dar crezi ca, daca este una finuta, i-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2005 14:29 de ExoticDream
Daca peste un an pleci pentru totdeauna (presupun ca tot in Italia), de ce te mai temi de inca 3 ani petrecuti departe de iubitul tau?!? Ai luat in calcul si cei 2 ani de cand este cu tine si nu ai fost de acord sa faceti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2005 14:26 de ExoticDream
Presupun ca mama ta stie ca il iubesti, nu? Poate daca este acolo, vei avea mai multe informatii despre prietenul tau, dar nu asta conteaza....., ci ceea ce simte si face el, fara sa fie spionat sau sa i se permita/interzica!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2005 14:13 de Nekunoskuta
Nu e un obicei? De unde stii? De cate ori se duce la altele? Si apropo...sa stii ca distractia asta e tare placuta, poate o sa-si dea seama ca daca nu o poate obtine cu tine nu-i mai pasa de tine.
Cat despre cei 3 ani...nu a rezistat el 2 ani de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2005 13:49 de ExoticDream
Interesanta distractie! Ai grija sa nu fii si tu una! Nu-mi dau seama daca i-ai dat "unda verde" la sex cu oricine pentru ca te simti vinovata de minciuna privind virginitatea ta de mult pierduta sau acesta este modul in care gandesti ...
Re: Re: Re: sac sac! din 6 mai 2005 13:01 de ExoticDream
Este discutabil (daca esti mai norocos) ! Pe langa potenta, inseamna ca eu am o viata sexuala perfecta, posed tehnici de seductie rapida si mai dispun si de cunostinte excitante de geometrie in spatiu (Kama Sutra) !
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2005 11:20 de Virginela
Acesta pentru el nu este un obicei,pur si simplu o distractie si sunt sigura ca daca ii spun ca-l vreau doar pentru mine,el ma va asculta!Apropo,am o intrebare:credeti ca el va suporta sa nu faca sex timp de 3 ani?eu nu cred!El e plecat in Italia si ...
Re: Re: welcome back for me :) din 5 mai 2005 22:58 de bebelusa
vai ,chiar simteai tu nevoia sa te afirmi si nu stiai cum,nu? sa stii ca nu am nevoie de atentia ta, doar salutam lumea .... :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2005 22:57 de Nekunoskuta
Cred ca tu nu intelegi modul figurat in vorbire.
1. Cand am zis "clipele cand e cu alta" nu m-am referit la exact momentele alea. M-am referit la situatie in general, la faptul ca tu esti acasa si te uiti la tv si te gandesti...oare e ...
Re: welcome back for me :) din 5 mai 2005 22:47 de aiurea
si daca nimeni nu ma vrea eu MA VREAU :) Si daca nimeni nu ma vede...pai hai sa va deschid ochii sunt o bebelusa ce urla dupa un pci de atentie...over :wacko:
Re: Re: Re: Re: lamuritzi-ma si p mine va rog din 5 mai 2005 22:16 de bebelusa
dragilor ... voi chiar nu v-ati prins ce a vrut sa zica ea ? km=cam nu kilometrii ...mey mey ..:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... din 5 mai 2005 21:44 de SORIN28
Esti plictisitor, daca te-ai rezuma doar la a raspunde la problemele celor care acceseaza site-ul, ai fi de treaba, dar cand vad ca pentru tine toti sunt prosti si curve....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doi din 5 mai 2005 21:16 de SORIN28
Nu te supara, dar tu nu ai DEMNITATE. Daca aveai nu acceptai asa ceva. Demnitatea ta se rezuma doar la faptul ca nu o faci cu altii din respect pentru el. Unde e demnitatea ta de fatafemeie care tine la prietenuliubitul(poate)sot ?! Cum poti sta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... \\\&q din 5 mai 2005 20:59 de SORIN28
Si acum de ce nu ai mai cenzurat ma rapanosule ?!Doar te vrei moderator. Care vin pe aici vin cu ce ii framanta,cu ce ii doare,cu ce ii intereseaza,nu sa vada cum un handicapat ca tine se da drept atotstiutor si profesor. Concluzie : ESTI ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doi din 5 mai 2005 20:56 de Nekunoskuta
Draga mea, nimeni nu-ti zice sa te culci cu oricine. Insa demnitatea nu se rezuma doar la partea sexuala, nu crezi? Demnitate ai si cand pui piciorul in prag si-i zici sa lase vizitele la alte fete. Unde ti-e demnitatea care ar trebui sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... \\\&q din 5 mai 2005 20:54 de SORIN28
Si vad ca tot nu ma crezi,jegosule:x:x:x
Pagina 2947 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||