Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sex inainte de...... "meci"?

din 4 mai 2005 17:38 de ExoticDream

Merge daca tie iti ajung 5 minute ca sa te pregatesti (imbracat, parfumat etc.) pentru acel "orice"! Poate ca barbat este posibil, mie insa mi-ar trebui ceva mai mult timp ca sa fiu gata (mai ales dupa un moment atat de fierbinte! ...

Re: Sex inainte de...... "meci"?

din 4 mai 2005 17:32 de SORIN28

Inainte cu 5 min de ...orice,merge ?!:D:D:D

Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 4 mai 2005 17:29 de SORIN28

Si primul sunt eu:D:D:D Acum vorbind serios : Prima data(pentru mine) a fost cu o virgina. Eram amandoi timizi,nu stiam ce sa facem,nu stiam ce ii place celuilalt. Cred ca fiecarui barbat i-ar place sa stie ca este primul,se simte mai ...nu stiu ...

Sex inainte de...... "meci"?

din 4 mai 2005 17:27 de ExoticDream

Sa presupunem ca a doua zi va asteapta o intalnire importanta, un concurs, sustinerea unei lucrari, un examen, o competitie sportiva..... Faceti dragoste/sex cu partenera/partenerul pentru a va relaxa sau va concentrati exclusiv asupra evenimentului ...

Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 4 mai 2005 17:04 de ExoticDream

S-a discutat cu diferite ocazii despre problemele cu care se confrunta incepatorii in ale sexului... As vrea sa stiu ce simte un baiat/barbat (experimentat sau nu) care are o prietena virgina. Se teme el de "momentul adevarului" si si-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 4 mai 2005 16:29 de ExoticDream

Aha! Adica dupa ce ca nu i-a spus adevarul atata amar de timp sa-i mai tranteasca o minciuna de final, cam ca cireasa (pardon, capsuna) de pe tort, nu? Ce hal de relatie este aia in care exista secrete de asemenea amploare si minciuni care sa ...

Re: Re: Re: Re: 4 all

din 4 mai 2005 16:14 de ExoticDream

Cum stai cu matematica? Avem o problema cu regula de 3 simpla: daca un pilot de formula 1, care se concentreaza in primul rand psihic, pierde in timpul unei curse (care dureaza aproximativ 2 ore) 4-5 kg, tu, care te consumi atat psihic (ma insel? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 all

din 4 mai 2005 16:07 de ExoticDream

Daca sex poti face in nestire, de ce n-ai putea sa si citesti, macar asa, pentru variatie?!? Cu siguranta o revista oarecare nu ti-ar tine atentia treaza atata timp, dar daca ai incerca eventual cu un roman?!? ;););)

Re: Al doilea partener

din 4 mai 2005 14:50 de MachoMan

Bun, si de atunci n-ai mai aflat nimic (nou) despre sex? Daca este la fel de "cult" intr-ale sexului precum esti tu, atunci poate nu observa, eventual ii bagi fraza cu OB-urile sau cu mersul pe bicicleta si scapi! Astia de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 all

din 4 mai 2005 09:53 de valentine

Sa......citesc...........9 ore la rand??? :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 all

din 4 mai 2005 09:23 de ExoticDream

Numai daca le faci si pe cele la romana! Hai ca nu mori daca stai cu cartea in mana 30 de minute (altceva ai putut sa faci 9 ore, o tema iti ia ceva mai putin si nici nu-ti oboseste muschiuletii, Arnold draga) !!! A propos, ai incercat vreodata ...

Re: ce facem cu batranii?

din 4 mai 2005 08:49 de valentine

Intradevar problema pusa de tine desi nu are nici o legatura cu acest site...este de actualitate si reprezinta stadiul Romaniei...o tara plina de prostie, in care omul cinstit sufera si hotul o duce regeste...credeam ca o revolutie ne va duce ...

Re: Re: 4 all

din 4 mai 2005 08:34 de blue dream

5 minute...neconcludent...9 ore fabulos...insa fizic ai reusit ca 9 ore sa-ti mentii erectia? Esti tare...si la propriu si la figurat.Si cate kg ai slabit in cursa accea nebuna??

Re: Important!

din 4 mai 2005 08:26 de valentine

Si ca sa va arat ca sunt baiat bun...cat de curand o sa apara povestea si pe muzica ;)

Re: Important!

din 3 mai 2005 22:16 de valentine

P.S aaa era sa uit treaba asta e un pamflet si trebuie luata ca atare, hai ca a fost misto...ne vedem data viitoare! V-am pupat!

Important!

din 3 mai 2005 22:15 de valentine

Cam mare plictiseala in ultimul timp pe aici...asa ca sa incepem un nou stil...aici vali cu brigada...va dau un sfat prietenesc, aveti grija cu femeile ca sunt periculoase cand se indragostesc... Ghiciti cine batea aseara la usa mea...o gajica cu ...

Re: Re: 4 all

din 3 mai 2005 22:10 de Nekunoskuta

Mai, mai, cum anticipasem eu raspunsul asta!!!!!!!!:D:D:D

Re: ce facem cu batranii?

din 3 mai 2005 22:02 de valentine

Iti raspund maine cand oi avea chef sa citesc tot....

Re: 4 all

din 3 mai 2005 22:01 de valentine

Pai daca o sa cauti mai prin spate o sa aflii ca eu am fost injurat si scuipat cand am zis ca la mine poate sa dureze si 9 ore....:p Si ca sa iti raspund la intrebare...contactul sexual la mine poate sa dureze de la 5 minute pana la 9 ore ...

Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 3 mai 2005 21:03 de blue dream

raspunsul foarte simlu tampoanele OB Te pot dezvirgina fara sa-ti dai seama fa pe proasta.Si daca te iubeste ce daca ai mai facut dragoste?? ce gandire mediocra!!!!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2950 din 3732
«   1 ... 2947   2948   2949   2950   2951   2952   2953 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare