Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: servetelu din 2 mai 2005 19:13 de Guest
hivinsite.ucsf.edu/hiv?page=basics-00-02
Zice ca HIV e detectabil dupa un interval 2 saptamani - 6 luni.
"Some people who contract HIV experience very strong symptoms, but others experience none at all. Those who do have symptoms ...
Re: Re: servetelu din 2 mai 2005 19:00 de nemesis
Ah, by the way, change your signature... otherwise...
Pupa-ma, sunt un scump!:love:
Re: Re: servetelu din 2 mai 2005 18:57 de nemesis
:D :lol: :D Virus... simptome... :lol: De unde le scoti, baiete?
Virus, sa se dezvolte... :lol:
Intr-adevar... este MULT PREA COMPLEXA pentru creierasul tau... sau pentru creierasul sau...
Sa inteleg ca ai ramas 'corijient' ...
Re: servetelu din 2 mai 2005 17:57 de Infector
mah, nu stiu, parerea mea e ca nu ii asa simplu sa iei si nu cred ca ai luat. Oricum virusul HIV nu are simptome, nu iti dai seama daca ai sau nu, trebuie sa-ti faci test. Poti avea hiv si sa nu se "dezvolte" o perioada lunga..e complexa ...
Cum se transmite SIDA? din 2 mai 2005 15:52 de dariusdumbo
na!va rog sa ma ajutati va rog!sint un romin din
rominia am emigrat in irlanda de 3 ani si aici ma aflu
si acum >am facut o greseal in data de 29.4.o.5 am
fost la discoteca mam distrat mam pilit dupa care am
plecat in cautare de femeie si am ...
Re: Re: Re: imi place varul meu din 1 mai 2005 23:55 de nemesis
Chestia asta am invatat-o pe cand eram in liceu, in urma unei replici auzite intr-un film... Rima este a la Shakespeare ;)
Now many, many years ago, when I was twenty-three,
I was married to a widow who was pretty as could be.
This widow ...
Re: Re: imi place varul meu din 1 mai 2005 23:39 de Necunoscut
GOD.. deja nu mai e sexpert.ro .. e alt forum.
in fine asta e nebuna =))
cum sa fii combinata cu verisorul tau ????
Practic.. daca ai face un copil cu el.. fii tai ar fi verisori de`al 3`lea cu tatal lor
HAHAHAHAHAHAHA
GOD esti SICK ...
Re: HRISTOS A INVIAT din 1 mai 2005 22:33 de ExoticDream
Daca iubita ta este o persoana careia ii plac surprizele traznite, cumpara doua bilete de tren cu destinatia Costinesti/Mamaia/Vama Veche, da-i intalnire in dimineata cu pricina fara sa o avertizezi ce ai de gand, ia tu un bagaj micut pentru ...
Re: Re: Paste fericit din 1 mai 2005 22:16 de ExoticDream
Adevarat a inviat si la mine! Eram la biserica sa aprind o lumanare pentru sufletele celor care nu mai sunt langa noi..... cred ca o sa am probleme cu Cel de Sus (deocamdata m-a inundat si am ramas fara H20 de sarbatori), sunt o pacatoasa, m-a ...
Re: Re: am o problemaa!help me plss din 1 mai 2005 21:15 de ExoticDream
Baieti "zburdalnici" / "albinute" care sa se cuminteasca atunci cand intalnesc o fata speciala se intalnesc extrem de rar (este nevoie de un caracter puternic, dublat de sentimente pe masura), in schimb baieti care sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in din 1 mai 2005 17:07 de valentine
Are u sure about this?
It has no sugar?
Re: Re: Paste fericit din 1 mai 2005 17:05 de valentine
Adevarat a inviat :p
Re: am o problemaa!help me plss din 1 mai 2005 06:57 de SORIN28
Culcate cu el,fa sex cu el si ai sa fii una din cele despre care iti spune. Si tot nu inteleg ceva : daca zici tu ca are parte de sex de la altele, DE CE NU TINE LA ELE ???:blink::blink::blink:Dupa parerea mea cred ca acel "blow job" ...
HRISTOS A INVIAT din 1 mai 2005 06:44 de SORIN28
As vrea si eu sa stiu daca aveti vreo idee noua despre cum sa petreci zilele pastelui alaturi de iubit/a, in afara de o iesire la padure,un gratar,o plimbare in oras(sau pe faleza:D), un cadou. Cel putin o zi sau doua vreau sa le fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indrag din 1 mai 2005 00:42 de Guest
:o :huh: :blink: :unsure:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Re: Paste fericit din 1 mai 2005 00:32 de Guest
Paste fericit!
Daca ma uit la ceas as putea sa va spun chiar "Hristos a inviat!"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indrag din 30 apr 2005 22:00 de ExoticDream
Very funny!!! :x:x:x
Daca tu cunosti doua fete de la Poli si una dintre ele ti-a dat teapa, nu inseamna ca poti generaliza, OK?
Tocmai ai facut o MAAAAAREEEEE prostie!!!
):():():(
Re: am o problemaa!help me plss din 30 apr 2005 21:48 de ExoticDream
Un singur sfat: NU O FACE! :ninja::ninja::ninja:
Ai avut ghinionul sa dai peste un macho man care nici macar nu a facut o pasiune pentru tine (auzi la el, fetele trebuie sa-l faca sa tina la ele! ), te-ai indragostit, ai facut un quasi blow job ...
Re: Re: am o problemaa!help me plss din 30 apr 2005 20:34 de copilasul
Pai...cat de greu sa fie...din moment ce un sex oral nu l-a convins cat de mult ti la el...nimic altceva nu o va face. de aceea nu merita sa-ti iroseti timpul cu el.
In plus este o replica atat de patetica..."sexul este singurul lucru care-mi ...
Re: am o problemaa!help me plss din 30 apr 2005 19:24 de inuendo
in principiu la varsta asta o mare parte din ce vor baieti de la o fata este sexul...:D..dar suna ciudat ca in timp ce oarecum e cu tine?!?!? mai iti si zice ca e cu altele...suna ciudat...cred ca daca o faci cu el o sa devi si tu una din ...
Pagina 2952 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||