Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 21:41 de Nekunoskuta

Zi-i ca esti virgina...daca te iubeste sau macar tine la tine nu va rade iar daca o face e un magar si il parasesti. In rest...nu te astepta sa fie noaptea vietii tale pentru ca stresul isi va spune cuvantul si nu vei putea sa te simti bine. Fii ...

Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 21:03 de ANdraDA

1. ii spui ca esti virgina 2. nu planuiesti nimic, nu te stresezi 3. use protection daca nu suferi de boli de inima, o sa fie OK :D[/quote.nu sufar de de inima,si sper si eu sa fie OK...daK nu MOR... oricum ai dreptate trebuie sa ii sp. K ...

Re: HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 20:26 de Index forum

1. ii spui ca esti virgina 2. nu planuiesti nimic, nu te stresezi 3. use protection daca nu suferi de boli de inima, o sa fie OK :D

HELP!!!!!despre SEX

din 27 apr 2005 19:31 de ANdraDA

HELP!!!!!!!......cum a fost cand ati facut-o pt. prima data???!!...asta cred ca ar trebui sa vb. cu prietenul.......dar nu stiu cum sa-i sp...imi este frica,daca nu o sa isi dea seama ca este pt. prima data.....s-au daca o sa rada de mine din lipsa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 17:19 de MachoMan

Eu nu stiu ce cauta, dar daca ai vrut sa faci misto luand in ras o femeie care poate nici nu mai este in viata la ora asta (ma refer la "aia din Irak"), esti culmea............. (completeaza tu cu acel cuvant care ti se pare potrivit)! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 apr 2005 16:58 de valentine

Eu incerc sa inteleg cate putin din fiecare!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

din 27 apr 2005 16:50 de MachoMan

Sa inteleg ca, daca el nu intelege decat limbajul cartilor, tu nu il intelegi decat pe cel al strazii? B) Eu inteleg sa nu-ntelegi cand nu-nteleg, dar nu-nteleg sa nu-ntelegi cand inteleg! ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female eja

din 27 apr 2005 15:33 de Nekunoskuta

Acesta e un site, respectiv un forum cu intrebari/raspunsuri despre sex, nu? Este deschis tuturor, este accesat de o multitudine de persoane, indiferent de varsta (chiar si copii de 12-13 ani), orientare sexuala, conditie materiala, educatie etc. ...

Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

din 27 apr 2005 15:26 de MachoMan

Aha, de acord daca te referi la punctul pe i din expresia "Am i right"! Baiatul asta chiar stie ce stie! :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female ejacula

din 27 apr 2005 15:09 de MachoMan

Obsedati astia cu gramatica lor, fir-ar sa fie! Vrea omul sa stie daCA CAnd face sex 7 ore cu o virgina ii ok sau daCA CA lunga de lungime si groasa de grosime ii buna chestia de 15/13, iar ei se leaga de exprimare! De parca in pat ti-i mintea la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 13:21 de ExoticDream

Nu, sa zicem ca intamplator am mai multe date decat cei care acuza, privesc obiectiv si, pentru ca urasc lucrurile intelese gresit sau spuse pe jumatate, incerc sa restabilesc adevarul atunci cand se poate. Cand gasesti timp......, o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 27 apr 2005 13:10 de ExoticDream

Sunt o fata dezgustata de "fluieraturi, ce mai faci gagico, etc", chiar ieri am "savurat" o experienta interesanta: mers la scoala - impreuna cu inca o colega - in fusta (nu exagerat de mini ca sa nu crezi ca asta ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 12:28 de ExoticDream

Citesti pentru placerea de a citi, pentru a cunoaste, pentru sentimentul de "bine", de "nou", de "frumos" pe care aceasta actiune il induce in fiinta ta, nu citesti pentru a dovedi ceva (tie insuti sau altora), nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 27 apr 2005 11:46 de DinCluj

Bravo, imi place raspunsul tau, DAR AS AVEA SI EU O INTREBARE (cuminte) adresata fetelor...caci am intentii bune: Cum faci atunci, daca iti place persoana respectiva, fizic (ca in rest vezi dupa-aceea) si CU CE ANUME SE POATE INCEPE CONVESRSATIA ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female ejaculation

din 27 apr 2005 11:38 de ExoticDream

Evident ca se poate, ar mai fi inca 4 variante: Am right I? Right I am? Right am I? I right am? (permutari de 3 elemente) Chiar daca "se pot" 6 variante, din pacate (pentru cei care n-au chef sa invete) numai una este ...

Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2

din 27 apr 2005 11:21 de ExoticDream

Nu, ne este prea somn....(daca n-are cine sa ni-l alunge?!?) Noapte buna, virgineilor, nu este inCA CAzul sa va stresati! "Sedinta" urmatoare are loc la manastire, unde pustii versati de 14-15 ani vor da lectii de sex celor varstnici! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(((

din 27 apr 2005 10:55 de ExoticDream

Ironia soartei este ca acest lucru nu se intampla prea des..... mai precis nu se poate intampla pentru ca ar insemna sa aiba si ei suflet, altfel cum sa sufere, sa planga, sa se consume?!? Daca ar avea suflet, ar insemna ca nu ar putea face o ...

Re: sex!!!!!!!!

din 27 apr 2005 10:16 de ExoticDream

Parerea mea este ca nu esti pregatita pentru "marele sex", nu esti convinsa ca vrei sa se intample acum, nu iti cunosti prietenul suficient ca sa ai incredere in el "dupa", nu stii mai nimic despre sex. Din moment ce amandoi ...

Re: Re: Re: Re: indragostit

din 27 apr 2005 10:00 de ExoticDream

Exista destui oameni "normali" care se imbraca si se "aranjeaza" la fel de tipator si fara gust cum spui ca ti se par travestitii aceia, n-ai vazut niciodata in special femei fardate excesiv, in culori tiganesti, purtand haine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 09:38 de djrb

75% din "mai bine de jumatate"(~ 60-65%), nu prea-i "majoritate"... :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2954 din 3732
«   1 ... 2951   2952   2953   2954   2955   2956   2957 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare