Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: despre sex anal din 30 apr 2005 13:18 de valentine
Nop nu am incercat...
Dar iti spun ce am auzit si anume ca fetele care il practica des spun ca il practica ca cica le-ar produce o placere imensa (?)...acum ce placere...tin minte ca am citit pe aici ceva legat de sexul anal si punctul G...nu ...
Re: imi place varul meu din 30 apr 2005 13:16 de valentine
Parerea mea??? Shoot yourself din nu stiu cate miliarde de barbati in lumea asta tu tocmai de un var te-ai indragostit?? Si eu am avut verisoara care ma disperau la cat de bine aratau...dar am stat in banca mea, chit ca ma intelegeam super bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragosti din 30 apr 2005 13:11 de valentine
Chiar daca faceai...sa stii ca nu faceai o prostie mare...faceai juma de prostie...ca multe fete de acolo chiar sunt!
Dar...si un mare DAR....nu toate...asa ca faceai doar juma de prostie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit din 29 apr 2005 23:38 de Guest
Nu am facut nici o aluzie la faptul ca prostituatele ar fi studente la Politehnica.
In toate cazurile e vorba de o folosire neadecvata :-) a functiei sexuale.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: agatat din 29 apr 2005 17:11 de ExoticDream
Wow, se cunoaste ca vin sarbatorile, ia uitati-va cati reprezentanti ai celor 4% avem printre noi, fetelor!!! Oare o fi adevarat ca in preajma sarbatorilor devenim mai buni, mai curati sufleteste? Oare cineva care tot anul numai usa de biserica ...
despre sex anal din 29 apr 2005 15:57 de bobcap
Am auzit si am vazut multe legate de sexul anal (intre un barbat si o femeie :) ), din discutia cu alte femei, am auzit ca ar fi placere destul de ridicata. A incercat careva dintre voi cu prietena lui ? E o chestie delicata ce trebuie facuta cu ...
Re: imi place varul meu din 29 apr 2005 14:59 de ExoticDream
Juriul ar intra in deliberare si la mine daca si-ar clarifica urmatoarea problema: aici zici ca ai facut-o cu verisorul tau de-al doilea, in timp ce in alta parte (te rog sa ma contrazici daca ma insel) ziceai ca el nu stie ca esti virgina si ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit din 29 apr 2005 14:19 de ExoticDream
Ma refeream la cluburile si discotecile care au impanzit orasul in ultimii ani, suntem mai saraci in biblioteci si cofetarii, dar in schimb avem din plin localuri de toate soiurile! In multe astfel de lacasuri minunate, exista program artistic, ...
Re: imi place varul meu din 29 apr 2005 14:12 de ANGELO
CE pot sa fac daca imi place varul meu??suna cam naspa!!!!!Am stat cu el 7luni..ne intelegeam super,,este var de-al 2-lea,):():():():():():(si mai rau ca am facut-o pt prima data cu el,acum orice as face nu ma pot certa cu el,multi din prieteni chiar ...
Re: Re: imi place varul meu din 29 apr 2005 11:21 de nemesis
Perfect! Asa este!
Gresit! Acesta este un alt mit al societatii contemporane - si nu numai -, mit mentinut "in viata" de... biseriCA Crestina (a se citi "CRETINA")! In antropologie exista o dilema enorma, comparabila in ...
Re: imi place varul meu din 28 apr 2005 22:02 de Nekunoskuta
Casatoria e oprita intre rude pe linie colaterala pana la gradul IV inclusiv (asta insemnand veri "de gradul I" adica "primari"-fiul matusei tale), interdictia fiind mai mult de ordin genetic deoarece s-a demonstrat ca un copil ...
Imi place varul meu, ce ma fac? din 28 apr 2005 21:29 de ANCUTA
CE pot sa fac daca imi place varul meu??suna cam naspa!!!!!Am stat cu el 7luni..ne intelegeam super,,este var de-al 2-lea,):():():():():():(si mai rau ca am facut-o pt prima data cu el,acum orice as face nu ma pot certa cu el,multi din prieteni chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit din 28 apr 2005 18:47 de Guest
Sotul meu a fost student la Electronica, deci sunt documentata :D
Re: HELP!!!!!despre SEX din 28 apr 2005 14:47 de ExoticDream
La 19 ani nu este prea devreme, dar pentru tine cred ca este prea devreme. De ce?
1. Intre voi doi nu exista comunicare (nu stie ca esti virgina, nu ati discutat mai nimic despre sex, dar tu vrei sa o faceti! )
2. Nu ai incredere in el (te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit din 28 apr 2005 12:48 de ExoticDream
Nu era vorba despre calitatile fizice ale fetelor care danseaza semigoale prin baruri, ci de ceea ce "presteaza" ele acolo. Promiscuitatea care pluteste prin astfel de lacasuri atat de cautate de tineret mi se pare hidoasa, zici ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit din 28 apr 2005 06:15 de Guest
Vad ca lipsesc citatele din mesajul de mai sus, desi eu le-am pus :wacko:
Sper sa se inteleaga.
Daca nu, le potriviti voi cum vreti :D
As mai adauga faptul ca am gasit o carte de astrologie care aborda si problema homosexualitatii.
Se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: indragostit din 28 apr 2005 05:54 de Guest
Nu era vorba de haine, era vorba de hidosenia fetzei si corpului.
Nu pot sa-mi imaginez fete urate dansand in bar, dar daca compar cu prostituatele pe care le-am vazut (de aproape) la benzinaria de la Politehnica, pot sa-ti spun ca nu pot ...
Re: Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX din 27 apr 2005 22:01 de ANdraDA
Sigur K ai dreptate,si imi va fi de folos ce mi-ai spus.Multumesc Mai vorbim. Ciao
Re: Re: HELP!!!!!despre SEX din 27 apr 2005 21:55 de ANdraDA
MULTUMESC pt sfat,sincer ma crezi K ma simt mult mai bine de cand v-am scris..asa ma gandeam la tot felul de lucruri..care nici nu existau..ai dreptaT nimic nu iese din prima,:)am incredere in el,si tin chiar foarte mult la el,m-am gandit foarte ...
Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX din 27 apr 2005 21:52 de copilasul
NU trebuie ca parerea mea sa fie acceptata insa este una obiectiva care sper sa te ajute:
In primul rand trebuie sa-i spui prietenului tau prin ce anume treci indiferent daca este vorba despre dragoste sau daca este vorba despre o bluza care nu-ti ...
Pagina 2953 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||