Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
ce facem cu batranii? din 3 mai 2005 20:05 de absolutul
Asasinate comise pe furis
Octavian Paler
In scandaloasa „rezolvare“, atat de stupefianta, a medicamentelor compensate si gratuite, guvernul a jucat comedia compasiunii, trisand prin ideea, perversa, dar si criminala, a ...
Re: for boys din 3 mai 2005 16:43 de SORIN28
Si sa nu crezi ca nu am inteles la ce te refereai,dar chiar nu am avut nici un comentariu la adresa "lui" si chiar daca ar fi fost oricum nu conta:D:D:D
Re: Re: Re: Al doilea partener din 3 mai 2005 13:32 de Nekunoskuta
Normal ca e mai bine sa vorbiti intre 4 ochi. Numai ca nu stiu cat curaj o sa ai. Nu ai avut curaj timp de 2 ani, crezi ca vei avea acum? Oricum eu iti urez succes, un baiat care a asteptat 2 ani sa se culce cu tine cred ca te va intelege si te ...
Re: Re: Al doilea partener din 3 mai 2005 13:25 de Virginia
Nu,nu sunt aia care si-a inceput viata sexuala la 16 ani!Iti multumesk de sfaturile tale,chiar am nevoie de ele!Dar daca ii voi spune prin mesaj,scrisoare sau altceva cred ca nu se va simtea chiar bine,mai bine astept sa vina sa fiu linga el cind ii ...
Re: Al doilea partener din 3 mai 2005 11:56 de Nekunoskuta
In primul rand...tot nu m-ai lamurit: tu esti tot acea Virginia care zicea in alt subiect ca si-a inceput viata sexuala la 16 ani???
In fine...sigur ca-si poate da seama ca nu esti virgina. Himenul nu se reface in 2 ani...ar fi ceva!!! :D:D:D Ai ...
Al doilea partener din 3 mai 2005 11:39 de Virginia
Eu am avut primul contact sexual la 14 ani!Apropo,iubitul meu imi spunea mereu cu cine avea ralatii,eu nu am curajul.El acum este in Italia si va veni peste un an,chiar daca e de necrezut am degind sa-l astept toata viata.Mai am o intrebare,daca nu ...
Re: HELP!!!!!despre SEX din 3 mai 2005 01:05 de dr love
;)
Re: HELP!!!!!despre SEX din 3 mai 2005 01:05 de dr love
;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu din 3 mai 2005 00:21 de ExoticDream
Daca darius cel dumb(o) ma roaga frumos, fac un drum pana la Institutul de hematologie, este la doi pasi de Piata Victoriei....
Daca nu, laboratoarele PULS MEDICA efectueaza analize in regim de urgenta: SIDA (HIV1 + HIV 2), sifilis, ...
Re: Cu sau fara jucarie? din 3 mai 2005 00:10 de ExoticDream
Problema ta este ca nu stii cum sa-ti rezolvi dorinta de sex in lipsa sotului tau sau ca nu ai gasit inca persoana potrivita cu care sa-l inseli? Daca este adevarata ultima varianta, probabil pana acum ai gasit deja inlocuitor! Daca esti totusi o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu din 2 mai 2005 23:27 de ExoticDream
Dau eu o fuga pana acolo, ca am inteles ca e aproape (cum intri in UK pe stanga), preiau dovada (servetelul purtator de "sperma" de la juna irlandeza - la aia femeile or fi mai barbate, ca doar au luptat doar vreo 750 de ani contra ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu din 2 mai 2005 23:21 de Nekunoskuta
:blink::blink::blink:
Chiar nu-ti trece prin cap cum ar putea afla???
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu din 2 mai 2005 23:16 de SORIN28
Pai daca nu se duce pe la nenea doctor o sa-i spuna nenea preotu:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: servetelu din 2 mai 2005 23:11 de valentine
Si pana la urma...ala cum afla daca a luat SIDA?
Re: Al doilea partener sexual! din 2 mai 2005 22:45 de ExoticDream
Cam devreme "te-ai dezvirginat", dar daca ai fost indragostita nebuneste si tot s-a intamplat, acum n-ai ce sa mai regreti, poate la momentul respectiv a fost chiar ceva frumos. Nu stiu cum se duce vorba intre sate despre cine ...
Re: Al doilea partener sexual! din 2 mai 2005 22:45 de Nekunoskuta
Daca dupa o relatie de 2 ani nu ai incredere sa-i spui asa ceva nu e de bine. Ce daca nu-l inghite pe celalalt? Te iubeste, il iubesti, el e cu tine, trecutul e in spatele vostru. Daca nu te intelege si nu accepta situatia...pierderea ...
Re: Al doilea partener sexual! din 2 mai 2005 22:41 de SORIN28
"Eu ma-m dizvirginat la 16 ani". Si pana la urma la ce varsta ai avut primul contact sexual ?!:blink::blink::blink:
Re: Al doilea partener sexual! din 2 mai 2005 21:41 de SORIN28
Prima greseala : Il numesti "asta" si nu prietenuliubitul meu.
A doua greseala : L-ai mintit,ceea ce nu este bine si nici frumos. Cat despre el,daca s-ar supara ca nu este el primul dupa doi ani de cand sunteti impreuna si ca a avut ...
Al doilea partener sexual! din 2 mai 2005 20:20 de Virginia
(!)Ajutoooooooorrrrrr!Am 17ani si ma-m dizvirginat la 14 ani cu un baiat de care am fost indragostita nebuneste,apoi ne-am despartit difinitiv!Dupa un timp am inceput sa ma intilnesc cu altul si coincidenta mare ca ei se stiau(fiind din aceeasi ...
Re: Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX din 2 mai 2005 20:10 de Virginia
Cel mai important sfat pe care ti-l pot da este sa nu stai incordata,deoarece vei avea dureri foarte mari si la sigur nu vei simti plecere,daca vei fi relaxata totul va fi ok.Eu ma-m dizvirginat la 16 ani si sincera sa fiu nu a fost asa cum am vrut ...
Pagina 2951 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||