Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sex inainte de...... \"meci

din 5 mai 2005 20:35 de nemesis

Daca tie iti trebuie putere divina... inseamna ca mai trebuie sa inveti! Lui SORIN28 ii sunt indeajuns cuvintele, pentru a-si exprima sentimentele divine fata de mine: L-am sfatuit sa mai invete romana... :p Macar daca ma injura, sa ma ...

Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT

din 5 mai 2005 17:44 de SORIN28

Intuitia iti spune bine,spre dezamagirea ta FATA mea stie ce are langa ea. Stie ce am fost, stie ce sunt si tot este langa mine. Jargoanele sunt doar atunci cand trebuie:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce facem cu ba

din 5 mai 2005 17:15 de SORIN28

Nu-l las, ca e blonda mea Nu-l las ca daca ies copii la fel de tampiti ca el.....:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea

din 5 mai 2005 17:03 de Virginela

NECUNOSKUTO,EU IN PRIMUL RIND SUNT FATA SI NU AM DE GIND SA-MI PERMIT SA MA CULC CU TOTI CARE IMI IES IN CALE,IN PRIVINTA DEMNITATII MELE NU-TI FA GRIJI CA TOTUL E OK,TE ASIGUR,EU CRED CA NU AS AVEA DEMNITATE DACA MA-S CULCA CU ORICINE,NU CREZI?

Re: Re: sa imi explice si mie careva....

din 5 mai 2005 17:01 de jondoe

pana aici sunt de acord cu parerea fiecaruia/fiecareia,cu orgasmul ,trairea si exteriorizarea, dar mie mi se pare prea exagerat strigatele ei! daca ati auzi-o, cu siguranta cred ca mi-ati da dreptate! ce e si mai comic decat asta, e ca de fiecare ...

Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT

din 5 mai 2005 14:31 de MachoMan

Intuitia imi spune ca esti unul din acei baieti care se poarta bine cu iubita, dar are un repertoriu bogat cand e vorba de "dusmani", am dreptate? Am cunoscut un baiat care era pe punctul de a se insura cu o fata finuta, in ochii careia ...

Re: Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT

din 5 mai 2005 14:24 de MachoMan

Te "gandesti"? Sau mai mult stai? Hmmm... uimitor! :p Pe tine, saracul, te mananca femeile.... de bani, ca vad ca timp ai berechet! Nu te plictisesti niciodata de femei si manele? ;)

Re: Re: Re: HRISTOS A INVIAT

din 5 mai 2005 14:11 de valentine

Si daca stau bine si ma gandesc cred ca te simti mai fericit sa te manace iadul....decat sa te manance femeile de bani si de timp nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 5 mai 2005 13:16 de Nekunoskuta

O tot dai inainte cu demnitatea asta!!! Mai fata, tu NU AI DEMNITATE!!!!!! De ce nu ai avut demnitate sa-i zici sa nu se duca la altele, ce demnitate ai in ochii prietenilor care stiu ce face el??? Pentru ca te asigur ca sunt si oameni care stiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 5 mai 2005 12:49 de ExoticDream

Probleme de genul asta se discuta deschis si hotararile se iau impreuna, este un lucru bun ca ati facut asta. Ciudata mi se pare insa atitudinea ta privind faptul ca el face sex cu altele, singurul lucru care te intereseaza este ca se protejeaza ...

Re: Re: Sex inainte de...... \"meci\"

din 5 mai 2005 12:32 de ExoticDream

De intrat intra ea in examen, dar, daca are si scris, si oral (fara comentarii aici, pls! ), s-ar putea sa adoarma in timpul lui! Probabil ar visa integrale pe fundal erotic!!! ;):p:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 5 mai 2005 12:26 de Virginela

Eu ia-m spus lui ca nu vreau sa am un timp relatii cu el,doar atunci cind va fi timpul,si ia-m permis sa se culce cu altele(sunt sigura ca se protejeaza si doar le foloseste")cit despre mine stiu ca ma iubeste!In privinta demnitatii,o am ...

Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 5 mai 2005 12:23 de valentine

In primul rand nu as dezvirgina o fata decat daca as stii ca am sentimente puternice pt ea...de aici se subintelege daca am dezvirginat vreuna sau nu!

Re: spigi

din 5 mai 2005 12:22 de valentine

Daca ne-ai spune cati ani ai...ar fii ceva...

Re: sa imi explice si mie careva....

din 5 mai 2005 12:19 de valentine

Fiecare traieste orgasmul in felului....bine depinde si de intensitatea lui.

Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa

din 5 mai 2005 11:58 de ExoticDream

In principiu, sunt de acord cu tine (mai putin partea cu limitarea in timp a dragostei, nu stiu daca asa se intampla pentru ca nu am trait deocamdata o iubire care sa fi ajuns la stadiul de a se macina in timp). Comunicarea, asemanarea dintre ...

Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 5 mai 2005 11:42 de ExoticDream

Nu, nu pot fi comparate cu un himen, dar mi-este imposibil sa cred ca o persoana normala poate simti incredere, intelegere, respect, iubire, comunicare, pasiune, tandrete, alaturi de 20-30 de indivizi, fie chiar si intr-o viata! Oare esti ...

Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 5 mai 2005 11:31 de ExoticDream

Ultimul...om?!? Cred ca te poti simti astfel daca tipa a mai avut n barbati inaintea ta (unde n > 10,11,12....) !!! :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 5 mai 2005 11:11 de ExoticDream

Nu toti barbatii sunt "capabili" sa "iubeasca" in felul asta, unii au "prostul" obicei de a-si concentra sentimentele, gandurile, intreaga fiinta intr-o singura directie! :love::love::love:

Re: Re: Re: Al doilea partener

din 5 mai 2005 11:08 de ExoticDream

As rade daca n-ar fi de plans!!! Ce conteaza ca are 22 de ani?!? Sunteti ceea ce se numeste un cuplu in care exista dragoste impartasita? Ce sa caute el, zburatacind ca albinuta, prin alte paturi daca tu esti fata pe care o iubeste si care il va ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2948 din 3732
«   1 ... 2945   2946   2947   2948   2949   2950   2951 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare