Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ceva nelamuriri... din 9 mai 2005 22:08 de nemesis
Sa inteleg ca ati "facut-o" de doua ori, consecutiv, fara protectie. Ok! In cazul acesta sunt ceva mai multe sanse ca ea sa ramana, decat daca ar fi existat un singur contact sexual neprotejat, cu ejaculate in exterior. De ce? Pentru ca ...
Re: ceva nelamuriri... din 9 mai 2005 21:28 de nemesis
Cred ca nu ai primit raspuns, pentru ca intrebarea ta este cam ambigua... Reformuleaza, descrie situata si o sa primesti raspuns.
Re: ceva nelamuriri... din 9 mai 2005 21:03 de password
as vrea si eu un raspuns daca se poate.. inca astept..
Re: Re: ummm din 9 mai 2005 19:35 de inuendo
ce conceptii mai..e aiurea prea aiurea...daca el se duce cu altele inseamna ca e cu alea nu cu ea...sau cum adica..tu stai cumintica, si virgina, iar eu capat experienta pentru amundoi? mai ales ca le "folosesc" pe alea...auzi papusa... tu ...
Re: Ma gandesc cu groaza si tristete din 9 mai 2005 17:16 de ExoticDream
Exista cazuri in care nici nu iubesti pe cineva nou si totusi nu-ti pasa, "te doare in cot" de precedentul...., ba chiar il urasti sau dispretuiesti, desi pana mai ieri il simteai suflet in sufletul tau! Unii oamenii au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ma gandesc cu groaza si triste din 9 mai 2005 16:08 de ExoticDream
Poate ar trebui sa le spui ca este vorba de o iubire online..... La 16 ani, astfel de relatii sunt extrem de fragile..... este varsta cand curiozitatea fata de sexul opus este intensa, plimbarile de manuta, soaptele live, saruturile la lumina ...
Re: ummm din 9 mai 2005 15:16 de ExoticDream
Pare aiurea sa intalnesti asemenea conceptii astazi, dar sa stii ca se intampla: exista femei care nu pun pret pe fidelitatea partenerului, chiar daca in cuplu este vorba de dragoste (in fine, un tip cam ciudat de dragoste), astfel de femei se ...
Re: d`ale prezervativelor... din 9 mai 2005 14:49 de ExoticDream
Un prezervativ se poate rupe/sparge daca este expirat, daca a fost rulat in mod gresit, daca nu a fost manipulat cu grija sau daca nu s-a folosit un lubrifiant pe langa cel continut deja de prezervativ.
De spart se sparge la capat (unde se afla ...
Re: Re: Sex la menst... din 9 mai 2005 08:25 de valentine
Logica mea spune ca subiectul e deschis in 2003...si daca nu ma insel eu suntem in 2005...sau ma insel?
Pentru nemesis din 9 mai 2005 05:50 de SORIN28
Mai putoiule, daca te crezi asa destept:x si asa inteligent:x:x:x, de ce te comporti ca un rahat ?! Cat despre relatia de iubire dintre noi : ESTE CEVA PERSONAL. Deja te-am bagat prea mult in seama. ESTI PROST, te oftici ?!:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2005 23:56 de nemesis
:D
Sa ma loghez, sa nu ma loghez? Mai bine sterg tot forumul! :lol:
Auzi la el, "stau ascuns", "n-am curajul"! Defectul tau, mai baiete, este ca iei totul prea personal...
Vai de mine, ce mai tremur de frica ta... domnul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2005 21:29 de SORIN28
Stai ascuns ca rahatu in iarba si nu ai curaj sa te loghezi. ESTI PROST.Daca te-as cunoaste,ai vedea pe pielea ta ca nu sunt nici mic,ca am si mijloace si putere. Eu tot mai trag sperante sa iti aprind o lumanare:x:x:x
Re: Re: Re: d`ale prezervativelor... din 8 mai 2005 21:18 de Nekunoskuta
:blink:Tu crezi ca mai conteaza daca se rupe sau se sparge, daca e pe margini sau la capat? Finalul e acelasi, prezervativul are o gaura iar sperma se poate scurge din e....si e "de nashpa":D
Re: lamuritzi-ma si p mine va rog din 8 mai 2005 20:57 de elena
1. din punctul meu de vedere, toate sfaturile venite din partea unor persoane ce nu sunt nici ginecologi (inclusiv eu) sunt inutile, asa ca incearca unul, nu te musca!:D
2. postinorul se ia f. rar, pt. ca da dezechilibre hormonale; ginecologul meu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2005 19:19 de nemesis
:D
Poti sa ma crezi si asa! Ti-am taiat semnatura, doar, asa cum desigur nu ai observat... Pusi, pusi, domnu' analfabet!
Sunt un scump, pupa-ma!
P.S.S. Nu trebuie sa-ti adaug eu greseli, faci tu destule si fara ajutorul meu, domnu' ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HR din 8 mai 2005 16:00 de SORIN28
PROSTULE, daca nu vedeam ca mi-ai modificat mesajul poate credeam ca am scris eu gresit, dar asa:x:x:xEditat de nemesis pe 07-05-2005 12:15[qoute]. ESTI PROST , SE VEDE:x:x:x
Re: Re: Re: PLIZZ HELP ! EA VIRGINA SI INSARCINATA din 8 mai 2005 16:00 de EU
Lichidul secretat de gLANDA CROWER DACA IMI ADUC AMINTE BINE DENUMIREA ARE ROL, DE LUBRIFIERE INSA POATE AVEA SI CEVA SPERMATOZOIZI SA ZICEM CATEVA SUTE.hIMENUL NU E BARIERA ASA CA NU CONTEAZA DACA E SAU NU VIRGINA,DIN PACATE.sANSELE SUNT MICI (EU ...
Re: Re: unde dai si unde crapa-pentru unii din 8 mai 2005 14:03 de inuendo
poate se preface un pic..care e problema..am avut o tipa care cand o faceam scotea niste zgomote de ma termina...si mi-am dat seama ca ei ii face placere sa faca asa...da si mie imi facea placere sa o aud ..asa ca...o vreme i-am zis sa o lase mai ...
Re: Re: PLIZZ HELP ! EA VIRGINA SI INSARCINATA?? din 8 mai 2005 13:18 de D:
Omu' nu a cerut critica literara, nici sa-l caracterizam. A cerut un sfat...pe care nu i-l dau ca mi-e lene sa scriu
Re: Re: PLIZZ HELP ! EA VIRGINA SI INSARCINATA?? din 8 mai 2005 13:18 de D:
Omu' nu a cerut critica literara, nici sa-l caracterizam. A cerut un sfat...pe care nu i-l dau ca mi-e lene sa scriu
Pagina 2945 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||