Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: inaltimea

din 18 mai 2005 08:37 de valentine

te-ai dezvoltat prea devreme...nu iti face prb nu te mai dezvolti mult! Daca nu esti un caz Ghita Muresan desigur...

Re: Prima data 4 Boys

din 18 mai 2005 08:36 de valentine

Phaiii grea intrebare pui si tu :D...pai in primul rand vezi ca s-ar putea sa ai prb cu erectia din cauza emotiilor (ti-o spun din proprie experienta :p)...daca o faci cu o virgina ai dat de draq...adica nici sa o penetrezi nu o sa poti...dar ...

Re: Re: Ma doare inima

din 18 mai 2005 07:48 de nemesis

Atunci cand - incercand pentru a doua oara sa paraseasca inchisoarea Piombi - Casanova reuseste, face o subtila greseala, greseala ce-i denota caracterul... Dupa evadare isi convoaca prietenii la cafeneaua din fata portii inchisorii. Bea o ...

Re: Ma doare inima

din 18 mai 2005 03:54 de valentine

Ce sa ii faci daca fete marfa si beton ma trateaza ca pe un domn nu ca as fii eu mare gigolo dar sunt un barbat misto....si asta e pasiunea mea, sa am femei toata viata! M-am jurat pe viata mea sa nu imi scape nicuna pt ca sunt gajicar din fire si ...

Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 17 mai 2005 21:23 de dory

...iubirea este inselatoare,oamenii pe care crezi ca-i cunosti ca pe buzunarul tau te pot surprinde si nu intotdeauna placut!:(

Re: Re: Re: Perechea/iubirea pe internet?

din 17 mai 2005 17:28 de valentine

Pai momentan s-a cunoscut cu mine aici...dar inca nu are tupeu sa imi zica ca ma adora din toata incheieturile :D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 17 mai 2005 16:52 de SORIN28

Iubirea nu are limita, doar ca in timp se transforma in mult mai mult respect si intelegere fata de celalalt. Ca nu mai este la fel ca la inceput asta e alta problema:D:D:D:love:

Re: Re: Perechea/iubirea pe internet?

din 17 mai 2005 16:47 de SORIN28

Da:/ si eu care vream un raspuns pertinent. Nu am zis ceva de cautat intre ora H si Y, nu am zis nimic de cautat. Am intrebat cati au gasito sau cati au avut o relatie inceputa pe net. Tu cum te-ai cunoscut cu iubitul ?!(daca este ...

Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 17 mai 2005 15:30 de ExoticDream

Cand iubesti din tot sufletul nu poti sa concepi faptul ca sentimentul fascinant care leaga doua fiinte umane se poate topi dupa un timp aproape matematic calculat, este o cruzime fata de tine insuti sa te gandesti ca intr-o luna, un an, doi, ...

Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 17 mai 2005 15:11 de ExoticDream

Uite cineva care stie! Si eu cred ca in timp iubirea poate scadea in intensitate, dar procesul poate fi "ameliorat" daca intre parteneri au existat inca de la inceput prietenie, intelegere si respect...., acestea nu dispar chiar daca ...

Re: Hi !

din 17 mai 2005 12:49 de valentine

Se mai intampla...dar nu am auzit sa fie vreo problema!

Re: Re: probleme again....

din 17 mai 2005 07:37 de Nekunoskuta

Sa-l ignore dupa ce i-a facut??? ):( Acum depinde si ce fel de fata este. Eu sunt mai "razboinica" de felul meu :D si cred ca afla orasul cate si mai cate despre el (mai ales ca l-a vazut si dezbracat). Putina mandrie ranita, cateva ...

din 16 mai 2005 22:35 de White

"The first magic of love is our ignorance that it can ever end." http: //www.discutii.ro/profile.php?mode=viewprofile&u=37

din 16 mai 2005 21:24 de duran

nu are limita ci doar se transforma in altceva ....acum depinde in ce se transforma.....la noi iubirea a scazut in intensitate...golul fiind umplut de respect ,grija pt cei mici,prietenie,intelegere....depinde....la alte cupluri se transforma ...

Re: Al doilea partener sexual!

din 16 mai 2005 20:08 de vitor

Verginica draga te sfatuie un cetatean al R.M.,VICTOR 19 ani, am descoperit acest mesaj fara sa vreau si m-a inpresionat.Cred ca ar fi mai bine sa-i spui adevarul cum a fost in realitate deoarece acest fapt eu cred ca se intinpla la mai multe ...

Re: probleme again....

din 16 mai 2005 19:54 de ExoticDream

Lasa-l naibii de nenorocit! Nu te merita! Nu are nici un sentiment fata de tine, singura lui dorinta a fost aceea de a te include in lista lui de cuceriri, de femei la pat! Ce relatie este aia care are la baza un santaj emotional?!? Ai gresit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doi

din 16 mai 2005 14:48 de ExoticDream

N-ai spus tu ca mergeti impreuna in Croatia la vara? Sa mai fie un an pana atunci?!? Daca el va dori sa faceti dragoste in excursia aceea, iar il vei trata cu un mare refuz??? Chiar nu inteleg de ce din moment ce va iubiti, iar tu virgina oricum ...

Re: Re: Re: Violenta conjugala...

din 14 mai 2005 12:27 de nemesis

:blink::blink::blink: - "Romeo must die"... - WHAT??? NOOOO! WE'RE GONNA SAVE HIM!!! WE MUST SAVE HIM! - :o P.S. Calm down... :)

Re: Re: Violenta conjugala...

din 13 mai 2005 19:10 de jondoe

daca va intereseaza " violenta in famile" va pot pune la dispozitie o lucrare de licenta! sau poate mai bine: NU! urasc plagiatorii si pe cei care fac comert cu lucrair, teze de doctorat, etc! unii se spetesc si altii trag ...

Re: Violenta conjugala...

din 13 mai 2005 19:04 de jondoe

dau un copy/paste: " Psihologul Aurora Liiceanu este de parere ca, de cele mai multe ori, agresorii urmeaza modelul comportamental pe care l-au vazut in propria familie. “Mai putin conteaza ce studii a urmat agresorul. Mai important este ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2942 din 3732
«   1 ... 2939   2940   2941   2942   2943   2944   2945 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare