Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stiati ca......

din 13 mai 2005 12:21 de ExoticDream

Violenta este totusi ultimul refugiu al incompetentilor, nu? Voi ati citit articolul despre violenta conjugala si l-ati inteles..... nu! :(:(:(

din 13 mai 2005 12:18 de ExoticDream

Observatie: daca romanii care au ca unic scop in viata grija permanenta fata de starea muschiuletilor personali nu sunt aproape niciodata studiosi, exista romani studiosi care nu sunt complet bata in materie de sport (arte martiale si nu numai), ...

Re: Hi !

din 13 mai 2005 11:52 de Nekunoskuta

Fiecare persoana are o parte a corpului mai mare (mana, picior...), de obicei dreptacii partea dreapta si stangacii partea stanga (desi nu e o regula) iar la femei se aplica si la sani. Nu stiu cat de "vizibila" e problema ta dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa

din 13 mai 2005 10:34 de ExoticDream

Chiar daca ar vrea, n-ar sti cum, crezi ca a deschis vreun curs vreodata? Iti imaginezi cum a ajuns in anul IV, asa-i? ;):D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea part

din 13 mai 2005 09:34 de ExoticDream

Oricum esti in mare intarziere din moment ce nu i-ai spus pana acum, insa vad ca nici acum nu ai de gand sa repari greseala! "Nu stiu cand", "va veni si timpul"......, de ce amani iarasi??? Vrei sa ajungi in situatia penibila ...

Sani diferiti ca dimensiune

din 13 mai 2005 09:24 de Alina

Daca am un sanul drept mai mare(vizibil mai mare) decat cel stang este ceva grav !?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stiati ca......

din 13 mai 2005 07:44 de nemesis

I kild' mai maz'ar for uan handrid pesetas, I kild mai faz'ar for uan tauzan' pesetas... iu ar' mai frend, i'u chil iu forr nasinc! :D

din 13 mai 2005 05:44 de SORIN28

Pai daca vrei sa vezi tre' sa platesti. Moaca nu merge:.:.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde dai s

din 12 mai 2005 23:11 de valentine

Asta mai lipsea....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: unde dai si un

din 12 mai 2005 22:37 de TalpaYute

Surprindem in poza alaturata un element de frustare combinat cu un complex de inferioaritate, mai mult ca sigur subiectul este slab in pat (probabil un penis mic, mititel), intelect sub medie...si avem aici un produs adaptat dupa principiul ...

Re: am o dilema!

din 12 mai 2005 21:32 de Nekunoskuta

Din ce zici, tu esti singurul "partener" din relatia cu cel din Bucuresti. Tu il iubesti, tu il vrei, el nu te iubeste si stii asta sigur. "Daca vrea sa va impacati din nou"...de ce? Asa crede el, cand va despartiti, cand va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 12 mai 2005 21:12 de Virginela

Ai dreptate,voi avea constiinta incarcata daca va afle el de la altcineva si nu de la mine!Nu stiu cind dar va veni si timpul cind va trebui sa-i marturisesc acest lucru,deoarece mai tirziu voi regreta ca nu ia-m spus la timp!!1

din 12 mai 2005 19:44 de valentine

:lol::lol::lol::lol:

Exista o durata limita a iubirii?

din 12 mai 2005 15:23 de ExoticDream

Am citit aceste randuri intr-o poezie.... "Iubirea adevarata nu dureaza o viata, Ea dureaza o eternitate...." O intrebare scurta, dar extrem de complicata, conducand la altele in cascada: Credeti ca orice iubire, oricat de ...

Re: Re: Re: daca incerci ,poate nimeresti-poate!

din 12 mai 2005 13:09 de ExoticDream

Cred ca tocmai asta este problema: ii place, se excita si este trist pentru ca probabil cei doi nu-s tentati sa se desfete pe culmile extazului in trei! P.S. Si cand te gandesti ca fata aia ii ofera spectacol gratis mai ceva ca in filmele ...

Re: Re: Re: Re: First kiss

din 12 mai 2005 13:06 de Nekunoskuta

Ma refeream la asta...oare chiar nu ai inteles?:blink:

Re: Re: Re: daca incerci ,poate nimeresti-poate!

din 12 mai 2005 13:03 de ExoticDream

Draga Cola15-16 (ai capatat si tu obsesia confundarii userilor? ), eu astept (cam de multisor) raspuns de la cel care scria ca viata ii ofera multe oportunitati de petrecere a timpului, sugerand ca el este unul dintre cei pe care ii plictiseste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al doilea partener

din 12 mai 2005 12:55 de ExoticDream

Acele "white lies" (cum le spun americanii) se mai admit cateodata (pe principiul ca "ce nu stim nu ne poate rani" ), cu conditia sa fie legate de lucruri marunte si sa nu devina o obisnuinta. Din pacate, "fata ...

Re: Re: Re: Re: First kiss

din 12 mai 2005 12:20 de ExoticDream

Ce "poietic", nu stiu daca sa ma emotionez sau sa rad, am un feeling ciudat de....:x ! Probabil de-aia se spune ca betia dezleaga limbile..... Yuk! :x:x:x

Re: Re: Re: First kiss

din 12 mai 2005 12:15 de ExoticDream

Nu trebuie neaparat sa citesti undeva si nici sa "astepti" primul sarut intr-un loc sau altul.... aici nu este ca sexul ca sa fie indicat sa te documentezi inainte.... in general, primul sarut apare neasteptat.... nu neaparat in sensul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2943 din 3732
«   1 ... 2940   2941   2942   2943   2944   2945   2946 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare