Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: mi se culca din 19 mai 2005 12:09 de Dr.Pork
Da si tu mai multe detalii...varsta, experienta, de cand au inceput problemele sau daca a fost o problema de la inceput?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 19 mai 2005 11:53 de Dr Pork
Nu te mai fandosi...virgine la 23 de ani sunt destule, cel putin din propria experienta :lol: Evindet majoritatea lor tin ascuns "secretul".
Oricum daca ti-e asa de rusine (desi nue cazul)dezvirgineaza-te singura, o alta practica la moda ...
Re: Re: virginitate din 19 mai 2005 11:22 de MachoMan
Mda, ai grija ca, nefolosit, iesit din perioada de garantie, organul sexual se usuca si cade! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 B din 19 mai 2005 11:10 de MachoMan
Intre "complexitate" si "complex" este o cale cam lunga, chiar daca apelam la ghilimele.... ;)
Re: Re: sex!!!!!!!! din 19 mai 2005 11:07 de MachoMan
Hopa..... uite popa! Nu e popa? :o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys din 19 mai 2005 11:06 de lupulnebun
Nu neaparat "obsedat cred ca e cuvantul perfect insa o anumta "complexitate" sa ii spunem asa, din cauza virginitatii o au destui. Nu din cauza nevoii fizice, ci din cauza ideii. (ex: uite domnule pana si cel mai bun amic al meu a ...
Re: Re: Re: Re: despre sex anal din 19 mai 2005 10:54 de lupulnebun
Aici devide deja complicata situatia.In primul rand nu stiu ce fel de baiat este si in al doilea rand ar trebui sa se multumeasca cu ce are. Daca nu, sa incerce si varianta propusa de el, nu am nici o obiectie. B)
Re: Prima data din 19 mai 2005 10:48 de raull
[nu iti pierde virginitatea ..asta e sfatul meu!daca o toti o fac trebuie si tu s ao faci?astepta mare dragoste..cu care vei trai toata viatza si vei fii mult mai fericita..
Re: sex!!!!!!!! din 19 mai 2005 10:43 de raull
daca deja ai facut-o cu el..ai gresit!dragsotea adevarata asteapta,se pastreaza unul pentru altul..stiu sexul e o mare problema la noi tinerii..e o forta..dar crede-ma ca merita sacrificiul.pe mine doar Dzeu ma ajuta.stiu ca imi va da o sotie virgina ...
Re: Re: Re: Re: Fara chiloti din 19 mai 2005 08:35 de Nekunoskuta
:unsure:Daca te referi la ce mi-a trecut mie prin cap iti reamintesc faptul ca era vorba de o plimbare PE STRADA, cu oameni in jur.:unsure:
Zi-mi ca nu m-am gandit la ce trebiue!!!:D:p;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti din 19 mai 2005 08:34 de Nekunoskuta
Hmmmm.......daca dadeai doar placerea si veneam eu cu painea poate ma bagam dar asa cred ca zic PAS :p
Re: Re: Re: Fara chiloti din 19 mai 2005 05:07 de valentine
Norocul tau ca are cine sa te faca sa te simti plina....:p
Re: Formele erotice de astazi din 19 mai 2005 05:03 de valentine
Numa a roman nu suna asta...eu am ramas la "O calatorie spre centrul pamantului"....
Re: Re: Re: despre sex anal din 19 mai 2005 05:02 de valentine
Si daca e genul de baiat ca mine care "nu se joaca cu gurita prin locurile alea", ce face?
Re: Inaltimea mea - o problema? din 19 mai 2005 04:57 de valentine
O sa ai probleme cu diverse organe, pt ca te-ai dezvoltat in inaltime dar nu stiu daca si acele organe s-au dezvoltat in pas cu inaltimea ta.
Re: virginitate din 19 mai 2005 04:57 de valentine
Mental, depinde doar de tine daca e o povara sau nu.
Fizic, ai grija cu complicatiile....
Re: Inaltimea mea - o problema? din 18 mai 2005 19:02 de Nekunoskuta
E posibil sa mai cresti pentru ca esti la pubertate.
Nu vreau sa te sperii insa exista cateva boli care au ca manifestare si cresterea exagerata in inaltime. Fa o vizita unui medic mai ales daca mai ai si alte probleme (cardiace, oftalmologice)
Re: Iubirea este inselatoare din 18 mai 2005 16:51 de ExoticDream
Nu iubirea este inselatoare, ci oamenii pe care nu reusim sa-i cunoastem cu adevarat. Acuzam iubirea ca ar fi tradatoare cand, de fapt, a fost probabil o iubire schioapa, unilaterala, ne-am imaginat, ne-am pacalit ca traim o iubire in adevaratul ...
Re: am o dilema! din 18 mai 2005 16:23 de ExoticDream
Iti dai seama ca nu putem alege noi pentru tine, mai ales ca datele problemei sunt concentrate in cele cateva randuri ale tale, si acelea destul de confuze. Nu stiu ce sens are sa te gandesti la sex cand tu nu ai idee pe care baiat il vrei! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data 4 Boys din 18 mai 2005 16:13 de lupulnebun
:) Tu ti-ai pus vreodata problema daca ar fi si ea de acord? Eu zic sa mai asteptati ceva timp ca mai apoi sa nu regretati amandoi sau cel putin unul dintre voi... Tu vrei neaparat sa vezi cum e sau sa fi in pas cu "moda"? Iti spun eu, ...
Pagina 2940 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||