Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sa imi explice si mie careva.... din 5 mai 2005 10:04 de Nekunoskuta
Unele femei isi traiesc orgasmul in liniste, altele se exteriorizeaza mai puternic. Nu exista o regula in ce priveste trairea orgasmului la femei (si nici la barbati). Cat despre "dat in spectacol" nu cred ca in pat este loc de asa ...
Re: Re: HRISTOS A INVIAT din 5 mai 2005 08:05 de SORIN28
Am eu pentru tine o idee sau de fapt e un sfat : Ascundete in padure sau daca vrei fac eu un serviciu pentru tine gratuit : iti caut o vila la ecarisaj:x:x:x
Re: Re: Re: Al doilea partener din 5 mai 2005 07:52 de SORIN28
Si daca ti-as spune ca te iubesc, ai vrea sa fii iubita mea ?! Mi-ar place sa am o iubita care sa ma lase sa zbor din pat in pat. Ti-as ierta faptul ca m-ai mintit acu 2 ani cu conditia sa ma lasi in continuare la altele. Vrei ?!:D:D:D
Re: sa imi explice si mie careva.... din 5 mai 2005 07:09 de SORIN28
Sal fratie. Asta e, tipa e mai "silentioasa", daca mimeaza orgasmul nu are nimic de castigat. Isi pierde si ea timpul si ii da si falsa impresie tovarasului tau ca este bun:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce facem cu batranii? din 5 mai 2005 02:05 de nemesis
No, acu' serios, uite cum suna ceea ce ai postat:
*Ma consider un norocos patriot. Am posibilitatea sa-i vorbesc in fiecare zi presedintelui tarii mele despre Romania. Mai pot sa aflu de la presedintele tarii mele ce face el pentru Romania, zi ...
Re: Re: welcome back for me :) din 5 mai 2005 00:16 de YLoveCamelia
din cate stiu eu, zeii nu se considerau ordinari.
Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 5 mai 2005 00:02 de YLoveCamelia
eu nu cunosc sa iti raspund la intrebare. nu am fost in situatia de a incerca.
parerile oamenilor de langa mine sunt echilibrat impartite.
aici, sigur merg dupa vant.
Re: Sex inainte de...... "meci"? din 4 mai 2005 23:55 de YLoveCamelia
e adevarat. se pune accent pe ce repercusiuni are sexul asupra fotbalistilor. este la fel de adevarat ca asupra oricui care face efort fizic / intelectual intens exista un fel de minus. asta e efectul energiei multe consumate in timpul ...
Fete care mimeaza orgasmul? din 4 mai 2005 23:24 de jondoe
vroiam sa incep cu " fratilor", dar cum sunt nou pe aici... nu imi permit
:ninja:
deci: colegul de apartament si cu amica lui isi mai fac de cap din cand in cand! nu asta e problema! nu sunt invidios pe ei:D
chestia e ca tipa are un orgasm asa de ...
Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 4 mai 2005 22:40 de Guest
Mai degraba conteaza sa fii ultimul :huh: :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4 all din 4 mai 2005 22:39 de blue dream
of of...dati in bietul om zici ca a omorat pe cineva si nu-mi raspundeti cam cat dureaza la voi(nu va apropiati de 9 ore???)...unii cu experienta vasta...
Si daca tinenti neaparat scrieti si cu sutimi de secunda ,acceptB)
Re: Re: Re: Re: welcome back for me :) din 4 mai 2005 21:15 de bebelusa
esti indiscret ... :D
Re: Re: Re: welcome back for me :) din 4 mai 2005 20:06 de nemesis
Faculta? Care faculta, daca nu sunt indiscret?
Re: HRISTOS A INVIAT din 4 mai 2005 20:05 de nemesis
A inviat... PE DRACU'!
Am eu o idee! Taie-ti venele! :D
Re: Re: welcome back for me :) din 4 mai 2005 20:02 de bebelusa
sorry pt greseli :D
adevaru` e ca sunt super obosita , am inceput sa invat pt partiale! of , of , faculta asta ;)
Re: welcome back for me :) din 4 mai 2005 19:48 de nemesis
Daca tot esti la capitolul "corectii", incearca sa mai citesti o data ceea ce ai scris!
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 4 mai 2005 19:44 de bebelusa
na fte frumos :D
cred ca mai scriu de 100 de ori ....
nu a aparut ce am corectat ....:unsure:
deci ,corect era : " in legatura cu baietii care sunt virgini"
daca nici acuma nu apare !!!!;)
Re: Re: Re: Sex inainte de...... "meci" din 4 mai 2005 19:37 de SORIN28
Eu ma refeream cu 5 minute inainte de a intra in examen,pe teren:D:D:D:love::love::love:
welcome back for me :) din 4 mai 2005 19:19 de bebelusa
salutare people !!:D
a trecut un an !! decand nu am mai intrat si eu pe acest forum...uitasem complet de existenta lui si mi-am adus aminte intaplator acu mde el ..... :love: ce mai ziceti voi ? ce mai e nou ? vad ca s-a mai schimbat lumea pe ...
Re: Al doilea partener din 4 mai 2005 18:07 de Cinderella
Adica el poate sa aiba "relatii" cu oricate femei, iar tu te jenezi sa-i zici ca ai mai facut sex candva cu un singur baiat? Ce conceptii aveti voi acolo la Moldova, fratilor? El cati ani are? (?)
Pagina 2949 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||