Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: raspundeti plz

din 25 apr 2005 21:04 de Nekunoskuta

Nu mi s-a intamplat si nici nu am auzit cazuri. Insa iti zic ca e nashpa daca incepi sa te indoiesti de eficienta prezervativului care e principalul mijloc de protectie si unul din cele mai eficiente.

Re:

din 25 apr 2005 20:57 de nemesis

Posted by richgirl (addressed to Infector) as a new sbj.: "nu te-am intrebat daca iti place sau nu..Sau aia ai inteles din ce am intrebat eu? ..cat de explicita tre` sa fiu ca sa inteleaga "tot omu`"? oricum mersi la fel :D"

Re: penis curbat

din 25 apr 2005 20:47 de pixxy

si eu am aceeasi prb si astept raspunsuri mai clare,cum se simt cei care au si ei penisul curbatin jos cand fac sex!mersi

raspundeti plz

din 25 apr 2005 20:03 de richgirl

Vreau sa va intreb daca s-a intamplat sa ramaneti insarcinate ,folosind prezervativul(ptr fete)...sau si baietilor daca li s-a intamplat sa lase mostenitori :D...Daca nu, poate cunoasteti cazuri...

Re: Re: Re: indragostit

din 25 apr 2005 17:25 de Guest

"Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi."(Tristan Bernard) Am locuit o perioada in West Hollywood, California, orasul cu cei mai multi homosexuali. Daca iesi din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(((

din 25 apr 2005 16:41 de ExoticDream

"Si te joci cu mine, Ti-e frica de iubire De parc-as vrea sa te mananc...." Wow, ce-mi plac mie versurile astea si iubirile romantice si perverse, nascute intre golani si bandite, haimanale si smecherite, ascultandu-le, te duce un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(((

din 25 apr 2005 15:07 de Nekunoskuta

Ofofofofofofofofofofof...ce ti-e si cu dragostea asta!!!! Chinuie baiatu' asta ca pe altceva!!! :(:(:(

Re: Re: Caz penal...

din 25 apr 2005 15:06 de Nekunoskuta

Deja am ametit baiatu' asta.:) Stai linistit, daca prietena ta nu e o scorpie si nu vrea sa se razbune prosteste facandu-ti vreo belea totul e ok. Sunt multe cupluri in care ea are sub 18 ani si care intretin relatii sexuale si nu se intampla ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(((

din 25 apr 2005 14:16 de valentine

Eu jmecher, tu versata...eu golan, tu bandita...oi fi eu mare bagabont da tot te iubesc de mor :/...am mare drag de tine nu stiu ce e cu mine, cu sufletul meu, tu esti bandita rau...ma faci mereu sa cred ca si tu ma doresti dar tu te joci cu mine si ...

Re: Re: Caz penal...

din 25 apr 2005 13:56 de TalpaYute

Impacarea partilor "inca mai" inlatura raspunderea penala. Iti dau un exemplu. La Institutul medico-legal vine o domnisorica, minora, peste 14 ani, care acuza ca a fost violata de un cutarica. I se iau probe, se stabileste ca avusese ...

Re: Caz penal...

din 25 apr 2005 13:37 de TalpaYute

Actul sexual cu o minora sub 14 ani este considerat viol, indiferent daca a vrut sau nu, si pedepsit cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani (Violul, art. 197., pct. 3) Actul sexual cu o minora care nu a implinit 15 ani se pedepseste cu ...

Re: Re: Re: Re: marirea penisului

din 25 apr 2005 12:27 de Nekunoskuta

Hmmmmm...normal ca eu stiu mai bine, asta daca nu ai incercat si stii tu mai bine ca mine. ;):p:p:D:lol:

Re: Re: Re: problema

din 25 apr 2005 12:17 de valentine

Ai omis frecatori de menta!!!!

Re: Re: Re: Re: indragostit

din 25 apr 2005 12:01 de TalpaYute

0.5 - 0 pentru tine. Mea culpa, in parte. Si nu...nu cretin. Prost si incult e mai potrivit...cum de ti-a scapat?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania off topic!

din 25 apr 2005 11:54 de ExoticDream

Nu saracia ii sperie cel mai mult pe cai care pleaca, ci mizeria morala in care traim aici si care nu este localizata in cartierul X, in comunitatea Y, din pacate, aceasta ciuma invaluie orice locsor, oricat de elevat ar fi el. Doua categorii ...

din 25 apr 2005 11:01 de ExoticDream

Te-a amenintat fata cu 2x3 Postinor?!? Ai incurcat-o!!! :o:o:o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubire< in

din 25 apr 2005 10:58 de ExoticDream

Cum sa-ti explic.... ar fi un pseudogand, un nongand.... as zambi si nu l-as duce pana la capat. Cred ca asta tine de maturizare si de calitatea iubirii pe care o traiesti: daca relatia este una firava, in care fie nu iti cunosti inca suficient ...

din 25 apr 2005 10:53 de Nekunoskuta

Una din conditiile necesare sa ne aflam in prezenta infractiunii "act sexual cu un minor" e ca victima sa aiba varsta sub 15 ani. Daca fata are intre 15-18 ani si si-a dat consimtamantul nu poti pati nimic decat daca ea sau parintii ei ...

Re: indraznire

din 25 apr 2005 10:50 de Nekunoskuta

Si vrei sa-ti dam noi sfaturi cum sa-ti exciti prietenul???:blink::unsure: Fa-mi cunostinta cu el si apoi iti explic, poate chiar iti fac si o schema:D:D:D;)

Re: Re: problema

din 25 apr 2005 10:45 de ExoticDream

Aici avem asa: - psihologi - avocati - fizicieni - economisti - ingineri - artisti (cantautori, pictori, compozitori, poeti) - ......... studenti Daca am omis vreo profesie, spuneti-mi! ;):p:D P.S. Suntem in cautare de medic ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2956 din 3732
«   1 ... 2953   2954   2955   2956   2957   2958   2959 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare