Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Caz penal... din 24 apr 2005 16:37 de valentine
Si cum dovedesti tu ca ea a vrut? :wacko::wacko:
postinor 2 din 24 apr 2005 16:36 de elya
Dupa luarea de postinor 2, menstruatia a venit la 7 zile si a durat inca 7. Problema este ca luna urmatoatre mi-a intarziat 10 zile si inca nu a venit. Poate fi o dereglare din cauza postinorului? Stiu ca trebuie sa consult medicul, as dori sa stiu ...
din 24 apr 2005 15:50 de elya
Va rog, daca poate sa-mi raspunda cineva cam cat poate intarzia menstruatia dupa administrarea postinorului.
Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!! din 24 apr 2005 15:03 de jenifer
stiu ca se rezolva cu prezervativ dar daca nici pe ala nu stie sal foloseasca sau il foloseste gresit?:rolleyes: si de priceput nici eu nu ma pricep ...
Caz penal daca ea are sub 18 ani, dar vrea? din 24 apr 2005 12:56 de okidoki
Daca fata are sub 18 ani , dar ea vrea, atunci mai poate fi vorba despre "corupere de minori" ?
Re: Re: lamuritzi-ma si p mine va rog din 24 apr 2005 10:46 de SORIN28
VAI, DAR ESTI PRAF BLONDO:x:D:D:D:D
Re: lamuritzi-ma si p mine va rog din 24 apr 2005 10:24 de Nekunoskuta
Nu exista nici un risc dar daca s-a intamplat de 3 ori nu ati invatzat cum sa evitati asta???
:blink::blink::blink: Eu zic sa te linistesti cu acest Postinor2 ca nu sunt bomboane.
Sansele sunt destul de mici.
Re: Re: Re: sex!!!!!!!! din 24 apr 2005 10:18 de Nekunoskuta
Cred ca il stii destul de bine. De ce zici ca el nu prea se pricepe, tu te pricepi? Daca da, de ce nu-l inveti si pe el? Cat despre "gravida" sau "boala" se poate rezolva foarte usor...cu un prezervativ.
Re: Re: sex!!!!!!!! din 24 apr 2005 09:40 de jenifer
am 17 ani ... dar eu il cunosc pe proetenul meu de 3 ani ai am fost cu el 1 an jumate dar apoi a trebuit sa luam o pauza pentru ca el plecase la mama lui in spania... dar acuma venit inapoi ... este un baiat de treaba de fel .. se comporta ...
Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!! din 24 apr 2005 07:50 de sabba
Bai, nu te mai chinui atat!
Eu sunt fun Matrix....ai vazut cum se conectau aia....la o sursa de inteligenta si invatau totul in cateva secunde???
Fa si tu la fel.....dar stai conectata mai mult si ai sa vezi ce-o sa-ti placa ...
Re: lamuritzi-ma si p mine va rog din 24 apr 2005 04:32 de nemesis
A ramas prezervativul in tine, la kilometrul un sfert? :blink:
Vai maica, da adanca mai esti!
Eu zic sa o iei zilnic!
Dump bitch, citeste foaia aia mica din interiorul cutiei!
Kre, kre, kre...
Nuntio gaudium magnum: habemus ...
Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!! din 24 apr 2005 04:18 de nemesis
Da... merge in grup abelian, nu? Eu cu tine si tu cu mine! :p
Re: Re: din 24 apr 2005 04:11 de nemesis
Wow! Here we go!
"Nemesis parerea mea"... sa inteleg sa parerea ta se numeste "nemesis"? :D
"Parerea asta", "parerea aia", parerea nemesis" etc. Nu vrei sa te decizi?
Eu citesc cateva ...
Re: lamuritzi-ma si p mine va rog din 24 apr 2005 00:49 de ankke
asa...mai intai in legatuta cu pilua de a doua zi postinor e fff buna...eu am luat-o doar o data...trebuie sa stii ca nu este un mijloc de contraceptie pe acre sa-l folosesti...este doar ptr cazuri de urgenta...si eu ma gandesc ca de o data pe luna e ...
Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!! din 23 apr 2005 23:45 de ExoticDream
Sunt un elev silitor, fac meditatii la mai multe materii!!! Cu dl profesor de mai sus studiez deja filosofia, literatura, istoria, fizica, psihologia....., daca nu trec, mi-a promis reexaminare! Trebuie sa invat, nu merge cu aranjamente, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 apr 2005 23:27 de sabba
Cu placere! La mine este nativ!:unsure:Eu nici nu ma plictisesc , nici nu ma astenizez!:x:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: din 23 apr 2005 23:26 de ExoticDream
Eu ma jenez sa i-o spun direct, desi tentatia este imensa, il invalui cat pot (pana ma astenizez/plictisesc), iar daca vad ca este munca in zadar ma retrag.... Am pierdut de multe ori timp aiurea in acest proces sinuos si adesea inutil, poate ma ...
Re: Re: Re: Re: din 23 apr 2005 23:19 de sabba
Daca vorbesti cu mine......aproape 100% prin invaluire , dar suficient de acid, astfel incat chiar daca nu intelege tot ce spun sa-si dea seama singur ca e tampit! Fara s-o spun direct!Si ma pricep de minune!:x:D:D
Re: Re: din 23 apr 2005 22:54 de sabba
Eu am luat!:blink::wacko::blink::D:D
Re: Re: Re: Re: Romania off topic! din 23 apr 2005 22:25 de ExoticDream
Este o realitate pe care o stim toti, dar fata de care avem reactii diferite: unii alegem sa ramanem aici, incercand sa ne cladim o mica lume proprie, in care sa ne facem ca nu observam mizeria generala, sau ne decidem sa riscam o viata in afara ...
Pagina 2958 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||