Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Caz penal...

din 24 apr 2005 16:37 de valentine

Si cum dovedesti tu ca ea a vrut? :wacko::wacko:

postinor 2

din 24 apr 2005 16:36 de elya

Dupa luarea de postinor 2, menstruatia a venit la 7 zile si a durat inca 7. Problema este ca luna urmatoatre mi-a intarziat 10 zile si inca nu a venit. Poate fi o dereglare din cauza postinorului? Stiu ca trebuie sa consult medicul, as dori sa stiu ...

din 24 apr 2005 15:50 de elya

Va rog, daca poate sa-mi raspunda cineva cam cat poate intarzia menstruatia dupa administrarea postinorului.

Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

din 24 apr 2005 15:03 de jenifer

stiu ca se rezolva cu prezervativ dar daca nici pe ala nu stie sal foloseasca sau il foloseste gresit?:rolleyes: si de priceput nici eu nu ma pricep ...

Caz penal daca ea are sub 18 ani, dar vrea?

din 24 apr 2005 12:56 de okidoki

Daca fata are sub 18 ani , dar ea vrea, atunci mai poate fi vorba despre "corupere de minori" ?

Re: Re: lamuritzi-ma si p mine va rog

din 24 apr 2005 10:46 de SORIN28

VAI, DAR ESTI PRAF BLONDO:x:D:D:D:D

Re: lamuritzi-ma si p mine va rog

din 24 apr 2005 10:24 de Nekunoskuta

Nu exista nici un risc dar daca s-a intamplat de 3 ori nu ati invatzat cum sa evitati asta??? :blink::blink::blink: Eu zic sa te linistesti cu acest Postinor2 ca nu sunt bomboane. Sansele sunt destul de mici.

Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

din 24 apr 2005 10:18 de Nekunoskuta

Cred ca il stii destul de bine. De ce zici ca el nu prea se pricepe, tu te pricepi? Daca da, de ce nu-l inveti si pe el? Cat despre "gravida" sau "boala" se poate rezolva foarte usor...cu un prezervativ.

Re: Re: sex!!!!!!!!

din 24 apr 2005 09:40 de jenifer

am 17 ani ... dar eu il cunosc pe proetenul meu de 3 ani ai am fost cu el 1 an jumate dar apoi a trebuit sa luam o pauza pentru ca el plecase la mama lui in spania... dar acuma venit inapoi ... este un baiat de treaba de fel .. se comporta ...

Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 24 apr 2005 07:50 de sabba

Bai, nu te mai chinui atat! Eu sunt fun Matrix....ai vazut cum se conectau aia....la o sursa de inteligenta si invatau totul in cateva secunde??? Fa si tu la fel.....dar stai conectata mai mult si ai sa vezi ce-o sa-ti placa ...

din 24 apr 2005 04:32 de nemesis

A ramas prezervativul in tine, la kilometrul un sfert? :blink: Vai maica, da adanca mai esti! Eu zic sa o iei zilnic! Dump bitch, citeste foaia aia mica din interiorul cutiei! Kre, kre, kre... Nuntio gaudium magnum: habemus ...

Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 24 apr 2005 04:18 de nemesis

Da... merge in grup abelian, nu? Eu cu tine si tu cu mine! :p

Re: Re:

din 24 apr 2005 04:11 de nemesis

Wow! Here we go! "Nemesis parerea mea"... sa inteleg sa parerea ta se numeste "nemesis"? :D "Parerea asta", "parerea aia", parerea nemesis" etc. Nu vrei sa te decizi? Eu citesc cateva ...

din 24 apr 2005 00:49 de ankke

asa...mai intai in legatuta cu pilua de a doua zi postinor e fff buna...eu am luat-o doar o data...trebuie sa stii ca nu este un mijloc de contraceptie pe acre sa-l folosesti...este doar ptr cazuri de urgenta...si eu ma gandesc ca de o data pe luna e ...

Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 23 apr 2005 23:45 de ExoticDream

Sunt un elev silitor, fac meditatii la mai multe materii!!! Cu dl profesor de mai sus studiez deja filosofia, literatura, istoria, fizica, psihologia....., daca nu trec, mi-a promis reexaminare! Trebuie sa invat, nu merge cu aranjamente, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 apr 2005 23:27 de sabba

Cu placere! La mine este nativ!:unsure:Eu nici nu ma plictisesc , nici nu ma astenizez!:x:D:D

Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 apr 2005 23:26 de ExoticDream

Eu ma jenez sa i-o spun direct, desi tentatia este imensa, il invalui cat pot (pana ma astenizez/plictisesc), iar daca vad ca este munca in zadar ma retrag.... Am pierdut de multe ori timp aiurea in acest proces sinuos si adesea inutil, poate ma ...

Re: Re: Re: Re:

din 23 apr 2005 23:19 de sabba

Daca vorbesti cu mine......aproape 100% prin invaluire , dar suficient de acid, astfel incat chiar daca nu intelege tot ce spun sa-si dea seama singur ca e tampit! Fara s-o spun direct!Si ma pricep de minune!:x:D:D

Re: Re:

din 23 apr 2005 22:54 de sabba

Eu am luat!:blink::wacko::blink::D:D

Re: Re: Re: Re: Romania off topic!

din 23 apr 2005 22:25 de ExoticDream

Este o realitate pe care o stim toti, dar fata de care avem reactii diferite: unii alegem sa ramanem aici, incercand sa ne cladim o mica lume proprie, in care sa ne facem ca nu observam mizeria generala, sau ne decidem sa riscam o viata in afara ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2958 din 3732
«   1 ... 2955   2956   2957   2958   2959   2960   2961 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare