Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex!!!!!!!!

din 23 apr 2005 22:08 de valentine

Pai in primu rand nu cred ca baiatu a "rejectat" alte fete...ci vrea sa se culce cu tine ca duce lipsa...parerea mea de baiat...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubire< in stres

din 23 apr 2005 21:57 de ExoticDream

Nu obisnuiesc "sa ma sucesc" radical in conceptii, este adevarat ca, pe masura ce capeti experienta, iti mai schimbi unele idei, dar pana acum n-am avut ocazia sa fac decat cel mult retusuri la ceea ce gandesc de cand ma stiu. Evident ...

Re: Re: Re: Re: indragostit

din 23 apr 2005 21:56 de Nekunoskuta

Stai linistit, nu o sa prinzi pe vreunul la spatele tau. Sunt oameni normali, isi desfasoara activitatea cotidiana si viata la fel de normal ca oricine numai ca au o atractie pentru persoanele de acelasi sex asa cum tu ai o atractie pentru ...

Re: Re: Re: Romania off topic!

din 23 apr 2005 21:54 de inuendo

Shogunul :D:D

Re: Re: Romania off topic!

din 23 apr 2005 21:38 de ExoticDream

Daca un articol amarat ti se pare prea lung, ma intreb daca o schita n-ar fi prea mult pentru tine.....! Ai putea incepe cu o poezioara haiku! Inainte sa intrebi, iti spun ca un haiku tipic are trei randuri (17 silabe), iar gramatica trece in ...

Re: Re: Prima data

din 23 apr 2005 19:48 de okidoki

Mi-ar place sa stiu de ce pe mine nu ma ia nimeni in seama?

Re: Re: Re: Re: indragostit

din 23 apr 2005 19:41 de Alida

Cu tot respectul tin sa te anunt ca nu de la gay s-a declansat Sida, boala exista, dar la ei era mai des intalnita si-ti explic si de ce. Actul sexual pe vremea aceea nu se facea protejat si din cauza ca ei erau putini, sida s-a transmis de la ...

Re: Re: indragostit

din 23 apr 2005 19:24 de Alida

Bine ai spus, crezi tu, asta nu inseamna ca asa si e si te anunt in cunostinta de cauza ca nu e asa cum crezi tu. Daca te intereseaza subiectul uita-te si tu la documentare in legatura cu persoanele gay si citeste ceva carti despre asta, pana ...

Re: nush ce sa fac

din 23 apr 2005 18:46 de Alida

Din proprie experienta iti spun ca in viata trebuie sa-ti urmezi inima, sa te pui tot timpul pe primul plan, sa te iubesti pe tine mai mult decat ii iubesti pe altii, sa conteze in primul rand fericirea ta. Daca te casatoresti cu un om pe care ...

Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 23 apr 2005 17:24 de Nekunoskuta

Despre sarut...sa nu-ti fie frica, din instinct vei sti ce sa faci. Si sa nu crezi ca baiatul te va "critica" pentru ca e foarte posibil ca aceleasi probleme sa si le faca si el. Despre baiat...in functie de conjunctura in care il ...

din 23 apr 2005 17:05 de Nekunoskuta

Numai tu poti sti ce relatie ai cu el si ce relatie poti avea. Incearca insa sa judeci situatia "la rece", fara sa tii seama de sentimentele tale pentru el. Pentru ca-l cunosti de atat timp stii cate ceva despre el asa ca gandeste-te ...

din 23 apr 2005 16:38 de Infector

:D ...ce grea e viata asta-n pm

sex!!!!!!!!

din 23 apr 2005 16:28 de jenifer

am un prieten care il cunosc de 3 ani de zile si acum 4 luni de zile mia cerut sa fiu prietena lui .... iar el ma intrebat daca vreau sa fac sex cu el.. iar eu de fel i-am raspuns ca da... el mi-a spus ca multe fete lau intrebat daca vrea sa faca sex ...

E tare greu fara EA!

din 23 apr 2005 11:31 de MarkD

Ne-am vazut acum cateva zile si am vazut cat de greu e fara EA!Si poate si ea a simtit acelasi lucru! Am vazut cat de bine s-a simtit langa mine,chiar daca nu avea chef de nimic,mi-a povestit ce probleme au aparut la ea in casa dupa plecarea ...

Re: Useri activi

din 23 apr 2005 08:39 de xander

Nimic nu e imposibil!NA ca m-am intors dupa mai bine de un an.Nu m-am uitat cand am intrat ultima data.

Re: Re: toxic love

din 23 apr 2005 08:31 de xander

:love: sabba

Re: nush ce sa fac

din 23 apr 2005 08:29 de xander

cine nu gandeste trage ponoasele.Lol Ce-mi mai place sa mai ciufulesc din cand in cand un smardoi de femei!Apropo´s ,daca tot te-ai intors la bataushu`inceraca sa te inscrii la un curs de alergare ,karate sau chiar de prim ajutor.Probabil ...

Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

din 23 apr 2005 08:16 de xander

Eu as vrea sa vorbesc cu un baiat pe care nu-l cunosc deloc..numai din vedere dar nush despre ce am putea vorbi daca nu ne cunoastem..cum sa ma duc la el? Fa-te remarcata ,arata-i discret ca esti interesata de el,apoi o sa ia el fraiele ...

Re: marirea penisului

din 23 apr 2005 04:17 de Necunoscut

pai are 16 sau 18 ma? in fine, un penis normal in erectie este cam intre 13-17 cm, asa ca al tau e bun. Cum ziceau si alte fete pe alte topicuri, poti sa satisfaci o femeie si cu 9 cm, daca stii cum. E bun si de 16 daca il ai, gandeste-te.. ...

Prima data

din 23 apr 2005 04:10 de Necunoscut

Parerea mea de super sexpert e ca... tre` sa`i zici la om =)) Gandeste-te ca cu o virgina trebuie sa fii mai atent, mai lin in timpul actului sexual, mult mai lin decat cu una versata... so.. el daca nu stie, tot tie iti face rau :) Asta din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2959 din 3732
«   1 ... 2956   2957   2958   2959   2960   2961   2962 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare