Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 22 apr 2005 10:35 de copilasul
oauuu...povestea e rupta din telenovela. Acum in culmea fericirii, probabil nu te mai intereseaza...insa mereu cand cand iti asumi o responsabilitate o faci pana la capat...indiferent de consecinte. Probabil acum e bine insa nestiind cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-a din 22 apr 2005 10:15 de Nekunoskuta
Si daca ce crezi nu e bine????
:blink::unsure:
Re: Re: Prima data din 22 apr 2005 10:15 de Nekunoskuta
Am si eu o intrebare pentru tine...fata cu care vorbesti acum, cea despre care ai scris si aici pe forum, e viitoarea ta sotie? Daca nu, :blink: ea stie cum gandesti tu? I-ai spus si ei chestiile astea pe care le-ai scris aici? Ti-a pasat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-a din 22 apr 2005 09:59 de MachoMan
Uraaaaaa, iata un exemplu pt toti pustii care intra aici: nu mergeti, fratilor, la doctor chiar daca e groasa rau (situatia), dac-aveti un tricou la-ndemana se rezolva, bagati Postinor puternic (dupa ureche, evident) si de urmasi scapati sigur ...
Re: Prima data din 21 apr 2005 23:42 de okidoki
Nu vreau sa fiu preotul sau parintele tau
dar te-ai gandit vreodata cati prieteni ai avut pana acuma? de ce fix cu acesta? si fix cati vei mai avea pana cand are sa te casatoresti? hmmm in plus de asta cu prietenu vei sta maxim cativa ani... ...
prezervative din 21 apr 2005 22:38 de richgirl
Am si eu o nelamurire :unsure: De curand mi-am inceput viata sexuala..so nu ma prea pricep la chestiile astea:D Deci..daca verifici prezervativul dupa actul sexual si nu este rupt sau spart,mai exista posibilitatea sa ramai insarcinata?
Re: Re: Sunt insarcinata?? din 21 apr 2005 21:11 de copilasul
Pai eu zic sa nu astepti..daca ati facut-o in reprize probabil din excitatia prelungita lichidul pre-exaculator e eliberat inconstient si poate purta spermatozoizi.
oricum nu te panica si la 10 zile fa-ti un test de sarcina.sa-ti recomand unul: ...
Re: Romania off topic! din 21 apr 2005 20:07 de Guest
(N-am citit tot.)
O tipa care incearca sa epateze prin limbaj pretentios, care e incatata de propria-i inteligenta.
Zici ca aricolul e tradus (din franceza:D) de un traducator beginner level.
Re: Re: Re: Re: iubire< in stres din 21 apr 2005 19:58 de SORIN28
Poate nu m-am facut inteles,nu am spus niciodata ca nu am incredere in ea,nu am spus niciodata ca am ganduri meschine.Sunt FOARTE mandru cand mergem pe strada si se uita lumea dupa ea si o admira,dar ca sa fie curtata de altii,hmmmm:/,nu cred ca as ...
Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 19:32 de Guest
Crezi ca daca citesti Cioran,Ionesco,Eliade ai si asimilat inteligenta, talentul si cultura lor?
E doar o iluzie de moment!
Nemesis, cine esti tu, care reusesti sa te faci de kkt pe toate forumurile, chiar si pe subiecte serioase (vezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 19:00 de Nekunoskuta
Daca tu interpretezi astfel afirmatiile urmatoare e de...nashpa!!!
Astfel de cuvinte denota un comportament care pare (subliniez pare pentru ca in fata mea inca are prezumtia de nevinovatie) arogant si snob. Tinand cont ca e si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 18:53 de SORIN28
Unde gasesti tu strat fin de umor in a injura o fata ?!Frumos umor ,nu am ce spune
Re: Sunt insarcinata?? din 21 apr 2005 18:52 de Nekunoskuta
Asteapta sa vezi daca-ti vine menstruatia. Daca iti vine totul e ok, daca nu, fa-ti un test de sarcina iar daca iese pozitiv consulta un medic ca sa confirme sau sa infirme rezultatul testului.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 18:51 de SORIN28
Daca as trai cu ce se scriein carti sau articole cred ca eram mort de mult,deocamdata ma rezum sa citesc un articol mult mai interesant.Se intituleaza "VIATA DE STRADA" si il gasesti in fiecare zi cand iesi din casa
Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 18:48 de SORIN28
Crezi tu ca unu care o duce bine aici mai are nevoie sa plece afara ?!Daca nu a plecat de langa "blocurile gri",de ce a mai plecat ?!Si apropo poate nu stiai ca romanii sunt cei mai apreciati afara si nu ma refer la cei care fura sau ...
Romania off topic! din 21 apr 2005 18:43 de ExoticDream
Mahalaua sociala
Urbanizarea cu forta a taranilor alungati de la sate in timpul comunismului (prin restructurarea satelor romanesti si prin nevoia urgenta de mana de lucru in cadrul complexelor industriale) a implantat o forma de rustic decazut la ...
Romania off topic! din 21 apr 2005 18:41 de ExoticDream
Imi cer scuze a priori pentru lungimea postului, dar in urma discutiei avute cu unul din useri m-am gandit sa comentam un pic urmatorul articol aparut in Revista 22 in februarie 2005:
Mahalaua Romania! (RUXANDRA CESEREANU)
Mahalaua ...
Re: Re: Re: Re: Re: pt nemesis din 21 apr 2005 17:49 de ExoticDream
Da, eu sunt convinsa ca am dreptate. Ai urmat sfatul meu si ai citit macar o parte din posturile mai vechi? Daca da, ma mir ca ai ajuns la o astfel de concluzie, cand ti-am dat acel sfat am crezut sincer ca lectura te va ajuta sa intelegi ca ai ...
Re: Re: Re: iubire< in stres din 21 apr 2005 16:42 de ExoticDream
Am gandit si eu exact ca tine pana in ziua in care am intalnit pe cineva care m-a facut sa inteleg ca ma inselam.
Daca iubesti (si esti iubit), nu exista gelozie pentru ca adevaratul sentiment de iubire (care nu le este accesibil tuturor) ...
Re: pute gura din 21 apr 2005 15:31 de necunoscutaS
Ori ai probleme cu stomacul,ori ai vreun streptococ,ori ai probleme cu dantura,cum ar fi gingivita,care este o boala a dintilor,cand ti se inrosesc gingiile,si dor,si iti provoaca un miros al gurii permanent si deranjant...Cel mai bine ar fi sa ...
Pagina 2961 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||