Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ejaculare precoce , din 19 apr 2005 12:34 de melin
-Am vorbit cu ea, exista o oarecare presiune si am fost de acord, dar acest lucru nu o "emotioneaza"prea tare. Acum e operioada de pauza , daca se poate spune asa, ...incerc sa fiu relaxat si detasat, dar se pare ca aceasta atitudine ma ...
Re: Re: Ejaculare precoce , din 19 apr 2005 10:07 de valentine
Momentan e nea sexpert e cu colindu...si isi pregateste sorcova...
Re: Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 19 apr 2005 10:03 de valentine
Daca si tu esti copilas...inseamna pe mine acu 2 sapt m-a fatat mama....
Re: Re: indragostit din 19 apr 2005 10:01 de valentine
Deci esti chiar enervant cu atitudinea asta...tu esti destept restu toti sunt prosti!
Crezi ca daca ai 15000 de carti citite si iti arzi viata intr-o tara straina esti singurul care are ceva mai multi neuroni decat o blonda???
Trezeste-te ...
Re: Re: Re: Re: indragostit din 19 apr 2005 09:58 de valentine
:blink::blink::blink::blink::blink::blink: nemesis ma insel eu sau tu ai uitat ca esti moderator??? Ce exemplu ne dai tu prin textul ala? Acu serios...
Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 19 apr 2005 08:57 de copilasul
Poate exagerat, poate nu insa ceea ce am de completat in urma unui mesaj complet cu lux de amanunte,insa omul in genaral are ratiunea implicit sentimente responsabilitati si oricat de superficiala ar fi relatia lor sentimentele exista daca nu ...
Re: ce faci daca...? din 19 apr 2005 08:42 de copilasul
ai nevoie de o masura radicala, care pentru mine din exterior este atat de simpla...
Timp de 4 ani te-ai simtit vreodata regina lumii, ai simtit cum pamantul parca nu e indeajuns de mare pentru dragostea ce i-o porti?
Daca cel putin o data ai ...
Re: Re: Re: Re: intrebare..intrebatoare din 19 apr 2005 06:22 de copilasul
nu te intreb pt sex anal ci pt sex normal...doar crezi sau e o certitudine?:D
Re: Re: Re: Re: indragostit din 19 apr 2005 03:04 de O fata
Pai ... iti urez vant in pupa si noroi la mal.
Re: Re: Re: Re: intrebare..intrebatoare din 19 apr 2005 02:31 de nemesis
:,;)
Re: Re: Re: indragostit din 19 apr 2005 02:28 de nemesis
Si daca as avea - chiar si implinite - crezi ca mi-ar pasa de ceea ce gandeste o proasta ca tine? :, Get real, bitch! :D
Re: Re: Re: intrebare..intrebatoare din 19 apr 2005 01:20 de inuendo
daca ceea ce vrei e sa faci sex anal...nu cred ca e o problema...
Re: Re: Sex la menst... din 19 apr 2005 00:28 de anDORA21
Bai femeilor mai de rama insarcinate nu se stie cat la % e sigur.de luat boloi...nici atat....dar ganditzi-va ca atunci cand sunteti la menstruatie si aveti contact sexual zona fiind foarte sensibila,mai sensibila decat de obicei,pot aparea infectii ...
Re: Heeelp!!!!!! 911!! din 18 apr 2005 22:39 de Cynthia
exista si posibilitatea sa nu te placa.se poate ca fata sa fie timida,fara prea multa experienta si nu a avut curajul sa iti ia mana de pe ea,dar nici nu te-a incurajat crezand ca poate asa iti dai si tu seama,poate o intimidezi si nu a stiut cum sa ...
penis curbat din 18 apr 2005 21:24 de ortega
salutare!problema mea este urmatoarea:penisul meu este curbat in jos si nu stiu ce sa fac,daca este normal? am 18 ani si sunt vigin
Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 18 apr 2005 19:37 de SORIN28
Eu nu pot sa-ti explic pe larg.Tot ce iti pot spune este ca am facut de doua ori sex si sincer nu mai vreau.Este prea aiurea.Te dezbraci,dai din fund,ejaculezi,te imbraci si pleci:xNashpa.Cand e vorba de facut dragoste se schimba situatia,implici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca.. din 18 apr 2005 19:07 de SORIN28
Compromisuri facem toti dar macar o potrivire de 99,9% trebuie:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat s din 18 apr 2005 18:58 de MachoMan
Eu propun sa ne spuna EA (meseriasA, nemesisA) care sunt cele 21 de greseli, vad ca nu le-a depistat nimeni pe toate, poate ne mai desteptam si noi, astia mai putin intelighenti! ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat s din 18 apr 2005 18:55 de MachoMan
MeseriasA?????????? :blink::blink::blink: E o EA? :blink::blink::blink:
Te-ai prins, si eu inclin sa cred ca anume a scris asa! Meseriasa....chestie! Stii ce greu este sa te straduiesti sa vorbesti sau sa scrii gresit? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...? din 18 apr 2005 18:47 de MachoMan
De aparut sigur n-o sa apara, tu ai mai vazut felii (fie ele si umane) mergand? Poate i-ar fi buni niste frati siamezi, cu conditia sa fie cumva diferiti, desi.....nu stiu daca se poate! Tu vrei femeia ideala? Eu fac compromisuri (mici), dar nu ...
Pagina 2964 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||