Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...? din 18 apr 2005 18:27 de SORIN28
:D:D:Dpai si de ce ma intrebi pe mine ?!:D:D:DCat despre chirurg,cred ca vrea barbatul perfect asa cum si noi vrem femeia perfecta si nu cred ca o sa apara vreunul din ei:D:D:DParerea mea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau f din 18 apr 2005 18:21 de SORIN28
:D:D:DCe ar fi daca ti-ai numara greselile ?! Oare sunt tot 21 ?!:blink::blink::blink:aaaa,nuuu,asa ai vrut sa scrii.BRAVO,esti meseriasa
Re: Re: Re: :) din 18 apr 2005 18:00 de MachoMan
Ma, baiatule, nu toti s-au nascut cu mir in frunte, intelighenti, dotati, smecheri, sportivi, avuti etc. ca tine, unii au iesit de multisor de sub fusta mamei si se descurca pe cont propriu. Daca tu stai cu capul "in monitor" ca sa te ...
Re: Re: Re: :) din 18 apr 2005 17:42 de MachoMan
Urmeaza-ti setea/turma/ adrenalina, la aia te referi, nu? Vad ca s-a facut vorbire de gramatica p-aici, te-a luat curentul (pe "mauntinbaik" ) si ai omisul faptul ca tastatul si labageala "e" totusi la plural, chiar daca ...
Re: Re: Re: Re: :) din 18 apr 2005 17:33 de MachoMan
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Hei, la prima strofa nu era cumva "Intr-un stil de manelist" sau n-ai avut cum sa prinzi ambele aspecte? Mortala poezia! Mai ai?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 18 apr 2005 17:27 de MachoMan
....fiind prea mica sau prea mare? :unsure:
Fata vrea sa stie daca ne este indiferent cu cine o facem, nu-i clar? Daca da si daca ai trait ambele experiente, raspunde-i!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...? din 18 apr 2005 17:25 de MachoMan
M-am mai gandit, cred ca mai bine ramane la versiunea 1.0, nu de alta dar a fost testata in actiune si are si rezistenta la uzura (ma rog, a avut), dar as avea totusi o intrebare: varianta 1.1. a fost testata deja in actiune? (?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...? din 18 apr 2005 17:20 de MachoMan
Eu zic sa faca rost de-un chirurg cool si sa-si compuna iubitelul ideal din "partile" bune cu vechime plus cele interesante din cel nou, cu siguranta ar iesi un iubitel reloaded marfa! Ca veni vorba....., partea de baza (stie ea....) ...
Re: Re: Ejaculare precoce , din 18 apr 2005 16:09 de melin
-Iti dau dreptate, asa cred si eu in legatura cu frica, dar de ce spui ca nu as mai iubi-o, ca azi la ora 05.00 am fost dus la sectia de politie pt ca am fost surprins ca am "cules" dintr-o gradina un brat de 42 de lalele. Stii ca risc ...
Re: Re: intrebare..intrebatoare din 18 apr 2005 15:09 de copilasul
Pe mine ma interesa daca nu cumva provoaca un fel de ractie adversa... La momentu oportun sa pot lua o decizie in cunostinta de cauza:D
Re: indragostit din 18 apr 2005 14:57 de Nekunoskuta
In primul rand, esti gay sau asta e primul "fior" de acest gen? Apoi...daca esti gay, esti "ascuns" sau "declarat"?
Daca esti "ascuns" si nu vrei sa se afle mai bine incerci sa-ti reprimi sentimentele (cu ...
Re: intrebare..intrebatoare din 18 apr 2005 14:46 de Nekunoskuta
Pentru ce mai vrei lubrifiant in plus? Daca ea e excitata indeajuns nu-ti mai trebuie, cred ca asta ar fi scopul lubrifiantului pe care vrei sa-l adaugi.
Re: Heeelp!!!!!! 911!! din 18 apr 2005 14:45 de trinchi
Pot sa iti zic ca la a doua intalnire ai putea sa vorbesti despre ce ai vre tu de la ea si ea de la tine! Ca sa scapi de momentee astea de confuzie! :p
Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 18 apr 2005 14:39 de trinchi
Nu pot sa iti explic ce simt dar diferenta intre a face sex si a face dragoste nu poate fi masurata!
:huh::huh::huh:
Re: Ejaculare precoce , din 18 apr 2005 14:30 de trinchi
Pot sa iti spun numai ca problema ta este de ordin psihic! Acum este posibil sa nu o mai iubesti si doar sa fii obisnuit cu ea, sau dupa ce ti saintamplat o data ti-a fost frica sa nu se mai intample, dupa cum este vorba "de ce iti este ...
Re: Ejaculare precoce , din 18 apr 2005 14:09 de melin
-Am o intrebare pt d-l DrSex, daca exista, de ce sta ascuns, ca i-am scris si nu am primit nici un raspuns??????????
intrebare..intrebatoare din 18 apr 2005 13:27 de copilasul
La un prezervativ lubrifiat cu spermicd se mai paote adauga un lubrifiant pe baza de apa? Si daca nu, de ce?:rolleyes:
Re: Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 18 apr 2005 11:53 de valentine
Ai un 10 de la mine...
Re: Re: Dimineata din 18 apr 2005 05:56 de valentine
Tanananana TalpaYute te injur de acum, daca o sa comentezi....tananananana
Re: Re: Re: masturbarea?! din 18 apr 2005 03:35 de nemesis
:lol::lol::lol:
Pagina 2965 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||