Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sex anal?! din 16 apr 2005 11:18 de SORIN28
totusi eviti raspunsurile directe, concrete si la subiect. Data viitoare poti sa nici nu te mai "obosesti" sa tastezi ceva, ca oricum nu are valoare un raspuns dat in dodii si nici unul care, practic nu raspunde la nimic. Iti urez totusi ...
Re: Parerea mea din 16 apr 2005 09:43 de bodisan
Si aceste prejudecati incep la varsta de un an, cand marii majoritati de fetite li se pune in mana papusa iar baiatului masinuta sau mai stiu eu ce. Normal ca unei femei nu ii va placea prea mult si nu se va pricepe asa bine la chestii reale daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantez din 16 apr 2005 08:56 de Dr. Lecter
DSM - Dictionar de Sanatate Mintala. Este "ghidul oficial", international, al psihologilor, in probleme de diagnostic. Da, intr-adevar, este important ce citesti! :D
Exemple de fobii:
frica de spatii inchise (claustrofobia), frica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezie s din 16 apr 2005 05:17 de haniball13
dr.Lector:D,daca nu te superi ma ajuti te rog sa fac rost de poza lui alida?:lol::lol::lol:
scatofilia urinofilia si zoofilia sunt fobii.cateodata este important si ce citesti.de ce incerci sa pari mai desteapta decat esti?pacat nu vroiam sa te stiu ...
Re: Re: lol din 16 apr 2005 00:16 de inuendo
asta e connex? ..si care e faza cu travestitu? daca sunt legat la ochi aia e
Re: Re: Re: Prima data din 16 apr 2005 00:12 de TaplaYute
Mda, asta e daca ceri sfaturi de la prosti...ti se raspunde ca atare.
De-abia acum ai amintit de tentativa de viol si de trauma suferita in copilarie...aspect esential pentru a putea intelege mai bine situatia ta...
In plus, sunt unele ...
Re: Re: Re: :) din 15 apr 2005 23:38 de nemesis
Balada Haiducului Infector
de
nemesis
Iata vine-un biker mare,
Asta iarna, snowboardist
Si ne zice platitudini
Intr-un stil materialist.
Iaca frate, eu am placa
Si ma dau si sportivist,
Daca stiu sa-mi pun claparii,
Maine sunt si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce doare de fie din 15 apr 2005 22:15 de Nekunoskuta
Aici nu suntem ca sa iti bati tu joc de noi. Deja ai minti de cateva ori. Cand ai 14 ani, apoi te-ai facut de 17 ca sa nu ne luam de tine ca esti prea mica. Cand zici ca esti din Chisinau, cand din Constanta. Eu cred ca m-am plictisit de ...
Re: Re: Prima data din 15 apr 2005 20:46 de Magdutza
necunoscutaS, iti multumesc mult pentru sfaturi. Ai dreptate, sunt debusolata, nu stiu inca ce sa fac. Ma atrage fizic, dar nu sunt convinsa nici ca il iubesc, nici ca l-as putea iubi. Problema este mult mai complexa. Cand aveam 12 ani am fost ...
Re: De ce doare de fiecare data? din 15 apr 2005 19:22 de io
Vai ce ma enervati...Va certati fara motiv.Io ii dau dreptate lu NeKunosKuta...eu cred ca e una si aceeasi capsuna...Prima data a scris cand inca era virgina,apoi si-a inceput viata sexuala.Nu inteleg de ce o deranjeaza asta...e normal sa iti incepi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezie sexua din 15 apr 2005 19:18 de haniball13
ce obositor esti visulexotic.daca ea sta in sfoara cat de greu crezi ca i-mi este mie sa o penetrez?d-le urzica daca ea sta in pod de ce nu as putea sa o penetrez?cand o fata sta in genunchi si in coate si tu o penetrezi pe la spate trebuie sa aibe ...
Re: Re: Re: Re: Re: am o veste proasta fiilor din 15 apr 2005 18:52 de MachoMan
Nesimtirea altoita pe prostie este incurabila!:lol:
Re: Pt barbati: ce simtiti (comparativ) din 15 apr 2005 18:13 de necunoscutaS
Din cate stiu eu,cand un barbat face sex,nu il intereseaza decat de el.Iti ofera un preludiu de 3 minute max.si apoi ishi face treaba rapid.Dar cand face dragoste,iti ofera un preludiu infernal de lung,te saruta,itzi sopteste cuvinte dulci si ...
Re: Prima data din 15 apr 2005 17:48 de necunoscutaS
Ca de obicei,s-a deviat de la subiect,dar eu voi reveni la problema initiala.Magdutza,in primul rand eu vreau sa iti spun ca virginitatea nu este o rushine.Eu cred ca o fata virgina,este o fata cu personalitate,o fata stapana pe viatza ei,si cu capul ...
Parerea mea din 15 apr 2005 17:37 de Dani
:rolleyes:
ma gandesc ca fiecare dintre noi are dreptate in felul sau pentru ca de fapt fiecare dintre noi se raporteaza la ce cunoaste, prin urmare stie doar o parte a adevarului. Din punctul meu de vedere, nu exista o diferenta de inteligenta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: ce simtiti din 15 apr 2005 17:23 de MachoMan
Din punct de vedere stiintific (anatomic, medical etc.), actul sexual este acelasi, cam tot aia faci si daca partenera este femeia pe care o iubesti, si daca este o individa oarecare pentru care nu simti decat cel mult atractie sexuala. Si ...
Re: Sex oral din 15 apr 2005 17:06 de miseropia
Tati tu ai vreo problema de ordin mental?Cum naiba sa te deranjeze ca prietena iti face sex oral?Ai inebunit?Alti dau acatiste sa aiba parte de norocul tau, asa ca nu mai pune intrebari stupide si multumeste-i prietenei tale ca face un lucru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adevarat sau f din 15 apr 2005 16:16 de TalpaYute
Ignoranta, dezinformata...poarte ar fi fost preferabil...
Oricum, adevarul e dincolo de voi...:,
Spre exemplu, curtezanele de la curtea Frantei erau "curve educate". Gheisele de asemenea...erau instruite si educate. Nici nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat de mare o vor fete din 15 apr 2005 12:54 de ser
oare fetele , majoritatea lor.., prefera una de 15-16? si o grosime de 13?
Re: ce faci daca...? din 15 apr 2005 12:46 de omul
Atunci cand stai cu cineva ani de zile, dragostea poate sa cada, uneori, pe locul doi, lasand astfel loc respectului si datoriei morale... In dragoste nu ai etaloane, iar focul de la inceput nu este vesnic, se stinge (inevitabil) dupa cateva ...
Pagina 2968 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||